AL 22/23 B Grubu M:5 | Fenerbahçe 3-3 Rennes | MS | 27 Ekim

Fener bana göre önceki maclara göre yuksek tempo yapamadi 75’e kadar ama kazanmasini bildi

Bizim icin tek olumlu konu fenerin yorgunluk belirtileri vermeye baslamasi

Dunya kupasi öncesi kalan 3 lig macindan en azindan birinde puan kaybi olabilir bu yorgunlukla

Ballı işte herifler. Ligde kolay maçları kaldı ve sonra dünya kupası arası olacak.

Neden gidemezler? Sebep?
Bu iyi görünen oyunlarının 2 tane ciddi faktörü vardı bizim sözde tarafsız taraftarların söylemediği maçların ciddi çoğunu iç sahada oynamaları.ve hakemlerin her maç nerdeyse rakibi eksiltmesi
Ligin 2.yarisinda fikstür tersine dönünce gorecez bakalım jesus nekadar hocaymis bu kadro nekadar iyi kadroymus

Jesus olmasa aynı kadroyu ortalama bi hocaya ver helva gibi dağılır. Bir sürü vasat topçuları var özellikle savunma kısmında
Aynen işte bu yüzden bir an önce Okan'dan kurtulup üst düzey bir hoca almalıyız. adamlar 7 milyon euro verdiler fakat vasat kadrodan yüksek verim alıyorlar.

üzücü lanet gelsin rens sana
okan inş. maçı izlemiştir.

Skor avantajın var cok geriye cekilmeyeceksin.Biz yaptık kaybettik.Rennes yaptı kaybetti.Sikecilere gelicek olursak takımda hoca farkı kendini cok belli ediyor.Aslında defansları evlere senlik fakat yaptıkları pres, takım halinde savunmaları bir sekilde arka taraftaki acıklarını kapatıyor.Duran top noktaları bir cok maclarını kurtarıyor.Takım olarak bakıcak olursak bizim kadro kalitemiz cok daha iyi.Ama istedigimiz verimleri alamıyoruz. Tabi bundan malum sebep de etken, hoca faktoru de.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılmak ile beraber, bir de yerli futbolcu kalitesini etklemek istiyorum. Biz bu konuda çok gerideyiz.

Bu saatten sonra gidip parası neyse verip kaliteli hoca getireceksin. Bu sezona kadar herkeste dandik tdler oldugu icin cok farketmiyordu lakin kaliteli herif gelince fark hemen ortaya cikti.

Kadrolarının kötü olduğu fikrine katılmıyorum. Çok üst düzey kaliteli ayakları olmamasına rağmen savaşcı bir topluluk var. Tabiki bunda jesus'un payı büyük. Ama alternatifleri bol yani, mesela zajc çıkıyor tombaladan frikik golü atıyor, biz belkide gümrük maçına giresun'da aziz behici kesemeyen taşdemir'le çıkıcaz, stoper emin, adamlarda alioski yedekten giriyor. Trübünde oturan lisanssız bruma bile bizde oynar. 4 oyuncu girdi oyunun kaderi değişti, bizdeyken instagramda tro kovalayan emre mor bile baya iyi oynuyor, yani giren çıkanı aratmıyor bu ayarda giderlerse lig için en büyük favori maalesef bunlar tabi ki hakem desteğini de katarak diyorum bunu.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi oynadiklari yok da sikinti it gibi kosup mücadele etmeleri maci birakmamalari.

Bizimkiler cok cabuk pes ediyor maalesef. Burada biraz da hoca faktörü var. Ama cok yoruluyorlar, önümüzdeki maclarin birinde patlarlar.
İyi hoca değil, iyi oyuncu topluluğu var.Yerli yabancı sayısı orantılı dağılmış.Ayni kadro İsmail Kartal 'la da sürekli maç kazanıyordu.En kötü Zaicht denilen oyuncu bile geçen sezonun yıldızıydi.Kötü denilebilecek yer olarak kaleci ve defans göbeği var,o yüzden de sürekli pozisyon verip gol yiyorlar ama tempo olarak ayakta kalabiliyorlar.Bunun nedeni de çoğu arkadaşın dediği gibi Koç sayesinde kadroyu yenileyebilmeleri,her sezon 3,4 oyuncu tutsa geri kalanları gönderip yeni denemeler yapıyorlar.5 senede 15,16 iyi oyuncu grubu oluştu bu sayede.Aslinda teknik direktör nedeniyle bence bütün maçları ortada,bu kadar riskli oyunda Ümraniye de skora ortak, Karagümrük de, Rennes de.Daha garanti gitseler ki onu denedikleri maçlar oldu Başakşehir gibi,daha sağlam ilerleyebilirler.Bu şekilde sürpriz kayıpları,elenmeler yaşayacakları aşikar.Hele ki Dünya Kupası arası olması ritmi düşürüp sakatlıkları çoğaltır.Muhtemel transferler (Crespo en kritik oyuncu Ferdi ve Osayi ile birlikte) sistemi de bozar.O yüzden bu sezon öngörülemez bir yapıya sahip, uzun vadeli ayakta kalan takımlar başarıya ulaşır.Jesus'a gelirsek benzer çıkışları Portekiz'de de sürekli yaptı ama final haftalarını kaybederek geçirdi hep.Yarişta olur, yarışta kalır ok.ama yarışı kazanır mı, şöyle söyleyeyim şansı bana göre Abdullah Avcı'dan hatta yeni gelen Şenol Güneş 'ten bile az derim.

Son düzenleme:
Galatasaray stajyer hocayı yetiştirme merkezi değil ki. Kendini kanıtlayan buraya geliyor. Okan da güya şampiyonluk yaşayıp kanıtladı. Fakat seviyesi Jesus'a yardımcı olacak düzeyde.
Yok zaten katılıyorum. Ama geldi bir kere.

Kaldı ki Terim de geldiğinde tek başarısı torpille geldiği Milli takımı avrupa şampiyonasına götürmekti. Turnuvada da zaten çok kötüydük.

Geri
Üst Alt