AL 22/23 B Grubu M:5 | Fenerbahçe 3-3 Rennes | MS | 27 Ekim

Bu saatten sonra gidip parası neyse verip kaliteli hoca getireceksin. Bu sezona kadar herkeste dandik tdler oldugu icin cok farketmiyordu lakin kaliteli herif gelince fark hemen ortaya cikti.
Ben t.direktör konusunda cimrilik yapılması olayını bir türlü anlamıyorum. Her sezon onlarca bomboş topçuya paraları saçıyoruz, bir takım için en onemli şey olan t.direktöre cimrilik yapiyoruz. Gerekirse yıllık 7 milyon euro bile vereceksin, modern futbolda en büyük faktör t.direktör, eski dönem futbolunda böyle değildi

bir şekilde savaşıyorlar. bu sene tüm şanslar da yanlarında. uefa'da ilerleyeceklerini düşünmüyorum ama ligde götürürler büyük ihtimal.

fark ettiyseniz sezon başından beri çoğu maçta garip garip goller atıyorlar. baskıları hep sonuç veriyor. bizim maçlarda top önümüzde kalana kadar anamız ağlıyor.

Kadrolarının kötü olduğu fikrine katılmıyorum. Çok üst düzey kaliteli ayakları olmamasına rağmen savaşcı bir topluluk var. Tabiki bunda jesus'un payı büyük. Ama alternatifleri bol yani, mesela zajc çıkıyor tombaladan frikik golü atıyor, biz belkide gümrük maçına giresun'da aziz behici kesemeyen taşdemir'le çıkıcaz, stoper emin, adamlarda alioski yedekten giriyor. Trübünde oturan lisanssız bruma bile bizde oynar. 4 oyuncu girdi oyunun kaderi değişti, bizdeyken instagramda tro kovalayan emre mor bile baya iyi oynuyor, yani giren çıkanı aratmıyor bu ayarda giderlerse lig için en büyük favori maalesef bunlar tabi ki hakem desteğini de katarak diyorum bunu.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunus ve Kerem geçen sene estiriyordu, eminim bu adamlar fenerde olsa bizde bu oyuncuların yarısı bile yok deriz. Okab buruk bütün takımı düşürdü, Boey ve Muslera hariç herkes kendi seviyesinin bile altında oynuyor bırak ilerlemeyi.

Ya bu jesus loserin biri Portekizli dostum var kendisi futbol manyağı 50 yaşında adam.Sizin söylediklerinizin tam tersini söylüyor

Portekiz’in Şenol güneşi bu adam

Size göre Aragones de süper hocaydı
Pilli dede oyuncağı yaptılar feneruımda sattılar
Sonra da adam öldü gitti zaten

Ya bu jesus loserin biri Portekizli dostum var kendisi futbol manyağı 50 yaşında adam.Sizin söylediklerinizin tam tersini söylüyor

Portekiz’in Şenol güneşi bu adam

Size göre Aragones de süper hocaydı
Pilli dede oyuncağı yaptılar feneruımda sattılar
Sonra da adam öldü gitti zaten
Aynısını fatih terim için diyecek, kötüleyecek tonla adam var şuan bizim taraftar içinde de. Jesusun olayı da biraz ona benziyor, son döneminde başarısız olup ayrıldığı için kötü hatırlıyorlardır yoksa heriflerin tarihinde önemli yeri olan iyi bir hoca.

Jesusun 1 senelik sözleşmesi varmış

Seneye getirebilirmi acaba erden reyiz

Valla Jesusu hiç sevmedim. Oldum olası uzun saçlı yaşlı adamı ukala bulurum.
2. Yarıyı izledim fb iyi oynadı ama o kadar antipatik geliyorlarki bana objektif bir şekilde değerlendiremiyorum.

Geri
Üst Alt