Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.578
Bu sene tek istegim fb nin UEFA kupasını almamasi.. Onun dışında bir beklentim yok. UEFA kupasını almazlarsa benim için bu sene "mission completed"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 8 yıldır tek kupaları yok, bence bu sene de olmayacalAdamlar 22 kez sicradi hala devam
Bu oyun lig için yeterli olsaydı hakem desteğiyle demezdiniz.Yooo, alâkasız olanı söylermisin?
KaliteBu orman çocukları nasıl oldu da çevirdi bu maçı?
Evet 8 yıldır tek kupaları yok, bence bu sene de olmayacal

ŞansBu orman çocukları nasıl oldu da çevirdi bu maçı?
Hakem desteği işin artı kısmı. Oyun lig için yeterli, ve üstüne hakem desteği de alıyorlar demek istedim. Her tuşa basıyorlar.Bu oyun lig için yeterli olsaydı hakem desteğiyle demezdiniz.
Balını sevdiklerim!Şans
2 duran top 1 kaptırılan top
3 golün dışında pozisyonları yoktur kaleyi bulan şutlarıda goller dışında 1 dir
2 0 dan evinde alanyaya puan kaptirmanin bahanesine bak. Herifler soldan yarim saat geldiler vasat hocan 1 tane onlem almadi. Ben klavyeden konuusuyoruum Sen uzaydan konusuyorsun herhaldeHagi de vasat olurdu sizlere göre . Klavyeden konuş hocam rakip 11 biz 10
Su macta ilk yarıyı okan geride kapatsa yapacağı değişikliklerle maci 9-0 kaybederdi.
İkili averaj öncelikli ama eşitlendi zaten ondan genel averaja kaldı işŞimdi genel averaja'a mı, yoksa ikili averaja mı bakıyorlar?
suallerime niye cevap vermedinren maçı sattı