AL 22/23 B Grubu M:5 | Fenerbahçe 3-3 Rennes | MS | 27 Ekim

Şike bahçe ligde bizim zarar görmemiz için heryere yerleştirdiği adamları sayesinde her türlü pisliği yapıyor. Bunlar olmasa 2 yıl önce şampiyonduk ve Avrupa'da devam ediyor olacaktık.

Yine jj guzellemeleri goruyorum

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

ersun'lu şampiyonluktaki gibi erken bir şampiyonluk alacaklar yine eğer biz okan'ı şutlamayıp iyi bir hoca getirmezsek!

abartmaya gerek yok uefa’yı alamazlar zannetmiyorum bu sene juventus, barca gibi takımlar uedada devam edecek ama şampiyon rahat olurlar bu seneyi ben bizim için önümüzdeki senenin planını programını yapma sezonu olarak görüyorum

İlla bütün takımlar press futbolu ve baskılı oynayacak diye bir şart yok, biz daha kaliteli ayaklarımızla set oyununu daha etkili oynayıp şampiyon olabiliriz.

0-0 biter tahminim biraz patlamış oldu ama en nihayetinde o da beraberlik tahminiydi. Kuşlara bu maçta beraberlik yaramıyordu ama maçın öyle bir senaryosu oldu ki durduk yere özgüven arttırdılar. Yoksa genel tabloya baktığımızda beraberlik onları kurtaran sonuç değildi. Rennes 2. yarı maçtan düştü ama zaten ilk yarıda oynadıkları oyunu 90 dakikaya yaymak mümkün değil. Ben Rennes takımını çok beğendim, her pozisyonda rakiplerinin başında iki oyuncu vardı. 3. oyuncuyla da pas açılarını çok iyi kapatıyorlardı. Hücumda ise kaliteli ayaklarla net işler yaptılar. Özellikle orta sahada golü de atan Majer'e hasta oldum. Takımını müthiş yönetti. Majer, Gouri, Terrier bu üç adam kısa sürede büyük kulüplere 30+ milyon euro transferi yaparlar.

Eziklikte çığır açmışlar, şu videolara bak… Allah düşürmesin beraberliğe bu kadar sevinecek kadar

biz değil 3-0'dan maç çevirmek 3-0 önde olduğumuz maçı koruyamayız maalesef :'(

Before and after Jorge Jesus hocam:

FgGP3wVXEAE1uax.jpeg.webp

0-3'ken nasıl dalga geçtiysem 3-3'e getirdikleri için de öyle tebrik ederim. Rakip kim olursa olsun geri çevirmeyi küçümsememek gerek.

Lider mi çıktı noldu?

Yenemedikleri için mantıklı bir durum göremedim açıkcası
Ren aek maek dinleme 5 tane saplar bunlara da ath madrid düşer miss

Derhal en yakın bankaya git, para yerine biraz sevgi yatırmayı dene
Bakalım sana ne diyecekler..!
Bahsettiğim sevgi sevgi değil UEFA siralaması.
UEFA'ya gidip desene sen biz UEFA aldık süper kupa aldık birkaç senedir şampiyon olamıyoruz ama bizi seneye direk gruplara alın diye bakalım sana ne diyecekler

Geri
Üst Alt