AL 22/23 Play-Off M:1 | Austria Wien 0-2 Fenerbahçe | MS | 18 Ağustos | Spor Smart

avusturya liginin kralı sarzburg valla bu wien malesef tırtmış

fb'nin uefa'da çetin bir grupta 2. olup son 32'de dehlenmesini tercih ederim. konferans'ta çok boş takım var.

katılıyorum. Hem tempo olarak daha çok yorulacaklar, hem de konferansa kalırlarsa yarı final falan çok rahat yapma şansları var

gereksiz gaz olacak. Dediğin senaryo güzel olur

Fenerbahçemizin derhal bol miktarda gol yiyip elenmesini mümkünse rezil rüsva olmasını temenni ediyorum

Fener ıyi top oynuyor ilk hafta skor sizi yanıltmasın dediğimde bana kızıyordunuz bu maçı izlemiyorum ama fb her türlü atak oynuyor baskılı ve istekli oynuyor izlediğim kadarıyla bu seneki en büyük rakibimiz tabi bizim takım takım olmayı becerebilirse
Iyi oynadiklari yok kapanan bir takimla oynasinlar gorelim

Febeyi övmeden bir avusturya ligine göz atalim

Screenshot_20220818-213145_SofaScore.webp

kievden sonra oynadıkları takımların hepsi kasımpaşa ayarında gerçekten şanslı bu herifler 1 tane zorlu takım görmediler

Gerçek Fener’i Ümraniye maçında izledik . Kasımpaşa ve Avusturya ligi sonuncusu ile oynadıkları bizi yanıltmasın

İğrençbahçe fikstür şansı ile üst üste bir kaç adet zayıf takıma denk geldi sadece. Göreceğiz.

fener iyi oynuyor diyebilmek icin bizim cenabet fikstürü icinde görmek lazımdı feneri

şimdiye kadar kiev harici sadece ter attılar

Adamlar kendi liginde 4 mac sonunda sonuncu, sadece 1 puan toplayabilmisler. Fener'i adam akilla takimlarla oynasa da gorsek.

Bunların maçlarında ülke puanı gözetmiyorum, yenilirler inşallah. Sivas ve Başakşehir’de puan isterim.

Fener gerçekten de iyi oynuyor,
Kadroları da geniş,
Hocaları da tam bir lider,

Not: son satıra kadar okuyup heyecanlanan kuşlara kafam girsin.

fener macini izlemiyorum ama sampiyon bir takim gibi oynuyorlar

Geri
Üst Alt