- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Fenerin kazanması cidden sinirlerimi bozuyor. Lakin uefa’da boru gibi bir grup çekip rezil rüsva olsalar hiçte fena olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar türk taraftari gibi. Altaya sise mi ne attilar.
Kontra dışında tek pozisyonları yok FB'nin. Defansları yine hata yapıyor.Fener ıyi top oynuyor ilk hafta skor sizi yanıltmasın dediğimde bana kızıyordunuz bu maçı izlemiyorum ama fb her türlü atak oynuyor baskılı ve istekli oynuyor izlediğim kadarıyla bu seneki en büyük rakibimiz tabi bizim takım takım olmayı becerebilirse
Hepsi at hırsızı defans arkasına sarkan tipler. Bunlarla nekadar set oyunu oynanabilir kiKontra dışında tek pozisyonları yok FB'nin. Defansları yine hata yapıyor.
Öyle de bizim de yaşadığımız sıkıntıyı yaşıyorlar yerleşen takıma karşı pozisyon 0. Kontraya iyi çıkıyorlar oyuncu tipleri buna çok müsait. Lakin defansif olarak hataları devam ediyor özellikle vurdurdukları o top gol olmaması tamamen rakibin forvetinin kalitesizliği. Fener topları toplayamıyor mesela bunu biz iyi yapıyoruz. Öven arkadaşlar hangi yönünü övüyorlar merak ediyorum.Hepsi at hırsızı defans arkasına sarkan tipler. Bunlarla nekadar set oyunu oynanabilir ki
İzlemiyorum maçı doğrudurKontra dışında tek pozisyonları yok FB'nin. Defansları yine hata yapıyor.
Bende aynı şeyi düşündüm, bizim geçen seneki oyuna çok benziyorÖyle de bizim de yaşadığımız sıkıntıyı yaşıyorlar yerleşen takıma karşı pozisyon 0. Kontraya iyi çıkıyorlar oyuncu tipleri buna çok müsait. Lakin defansif olarak hataları devam ediyor özellikle vurdurdukları o top gol olmaması tamamen rakibin forvetinin kalitesizliği. Fener topları toplayamıyor mesela bunu biz iyi yapıyoruz. Öven arkadaşlar hangi yönünü övüyorlar merak ediyorum.