AL 22/23 Play-Off M:1 | Austria Wien 0-2 Fenerbahçe | MS | 18 Ağustos | Spor Smart

Fenerin kazanması cidden sinirlerimi bozuyor. Lakin uefa’da boru gibi bir grup çekip rezil rüsva olsalar hiçte fena olmaz

Yuh. Wien taraftarlarının arasında Trabzonlular olabilir

avusturya liginde salzburg dısındakiler bizim ptt takımları seviyesındeymiş ögrenmis olduk

Fener ıyi top oynuyor ilk hafta skor sizi yanıltmasın dediğimde bana kızıyordunuz bu maçı izlemiyorum ama fb her türlü atak oynuyor baskılı ve istekli oynuyor izlediğim kadarıyla bu seneki en büyük rakibimiz tabi bizim takım takım olmayı becerebilirse
Kontra dışında tek pozisyonları yok FB'nin. Defansları yine hata yapıyor.

Sağbekleri futbolcu mu yoksa yoldan çevirip maça mı çıkartmışlar acaba.

demir sport maçında göreceğiz getlernin rengini. bulmuşlar yaş ort 18 olan austria sonuncusunu 1 tane atıp üstüne yatmağa kalkıyorlar.

Bu wienliler çürük galiba durmadan yerde bir topcusu

Hepsi at hırsızı defans arkasına sarkan tipler. Bunlarla nekadar set oyunu oynanabilir ki
Öyle de bizim de yaşadığımız sıkıntıyı yaşıyorlar yerleşen takıma karşı pozisyon 0. Kontraya iyi çıkıyorlar oyuncu tipleri buna çok müsait. Lakin defansif olarak hataları devam ediyor özellikle vurdurdukları o top gol olmaması tamamen rakibin forvetinin kalitesizliği. Fener topları toplayamıyor mesela bunu biz iyi yapıyoruz. Öven arkadaşlar hangi yönünü övüyorlar merak ediyorum.

Kamera açısı Rizespor sahası izlemimi veriyor. Maç da Rizespor -FB maçı gibi gidiyor

geçen hafta şikeci kasımpaşa olmasaydı rakipleri tribünde yalı koçun 2.kavgasını izleyecektik büyük ihtimal.

Öyle de bizim de yaşadığımız sıkıntıyı yaşıyorlar yerleşen takıma karşı pozisyon 0. Kontraya iyi çıkıyorlar oyuncu tipleri buna çok müsait. Lakin defansif olarak hataları devam ediyor özellikle vurdurdukları o top gol olmaması tamamen rakibin forvetinin kalitesizliği. Fener topları toplayamıyor mesela bunu biz iyi yapıyoruz. Öven arkadaşlar hangi yönünü övüyorlar merak ediyorum.
Bende aynı şeyi düşündüm, bizim geçen seneki oyuna çok benziyor

Geri
Üst Alt