AL 22/23 Play-Off M:2 | Fenerbahçe 4-1 Austria Wien | MS | 25 Ağustos

Çetin bir lig olacak öyle 7 8 mağlubiyetlerle şampiyonluk potasinda takım kalmaz. Eskisi gibi.

GscimbomMobile

Avusturya liginin sonuncusu ve avrupanin kasimpasasina şov mu vay anasini

Kasimpasa kötü takım, austria wien keza öyle ama fener kazanma alışkanlığını yakaladı. Özgüvenlero yüksek şu an ve kadro derinliği de gayet iyi. En büyük rakibimiz bu sene.

Fb her maç kazandıkça rakipler boktan, her maç 3-4 gol atıyolar ama organize atakları yok, goller şansa falan demeyi bırakmak lazım, şu an iyiler ama bu hep böyle gitmez tabi düşüşe geçmeleri de olası, bizimde böyle doludizgin 4 er 5er atacağımızı görürüz inşallah.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb her maç kazandıkça rakipler boktan, her maç 3-4 gol atıyolar ama organize atakları yok, goller şansa falan demeyi bırakmak lazım, şu an iyiler ama bu hep böyle gitmez tabi düşüşe geçmeleri de olası, bizimde böyle doludizgin 4 er 5er atacağımızı görürüz inşallah.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktas normalde iyiye iyi derim ama cidden rakipleri kötüydü. Karsilarina bir adana çıktı onda da evlerinde kontra oynadılar ve malum hakem. Çok balları var. Tesadüf mü ne anlamadım ilginç ve komik geliyor bana ama Çekirge kaç sicriycak görcez bende merak ediyorum

Çetin bir lig olacak öyle 7 8 mağlubiyetlerle şampiyonluk potasinda takım kalmaz. Eskisi gibi.

GscimbomMobile
Ne çetini Renktaş böyle kabız futbol oynamaya devam edersek Şubat ayında 20 puan farkı yeriz.Bize 20 hamsi kargalara 10 puan farkı çok rahat takarlar
Adamlar hayvan gibi iştahlı oynuyor ve saldırıyor.
Biz ise diken üstünde maç izliyoruz oyuncuların hata yapmaması için dua ediyoruz.

Maci izlemedim ama tadimi kacirdi bu skor. Neyse ki wonderkidleri gol atmamis

Kac haftadır top oynamayan adamlar deli gibi katkı veriyor. Bizimkiler 2 hafta oynamasın göbekleri sallanmaya başlıyor.

Geri
Üst Alt