- 15 Eylül 2009
- 65.206
- 11.668
- 2.993
Gecen sezon Marsilya knk
neredeyse 1 sene olmus ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sezon Marsilya knk
Soru sorduk ahb ne var bunda yaw. Izlemedim maci. Herifler ne zmn kazansa hakem konusuluyor. Yine mi hakem verdi
Fatih ağanın sayesindeBunlar avrupa da mac kazaniyor galatasaray piyasa da yok ve galatasaray taraftari bunlari konusuyor
Dunya tersine dönmüş

yahu birader git fbyi tut rahatla,bizim takımda şimdilik durum bu ne ağladın,canın sıkıldıkça şikeci övüyorsun
Renktas normalde iyiye iyi derim ama cidden rakipleri kötüydü. Karsilarina bir adana çıktı onda da evlerinde kontra oynadılar ve malum hakem. Çok balları var. Tesadüf mü ne anlamadım ilginç ve komik geliyor bana ama Çekirge kaç sicriycak görcez bende merak ediyorumFb her maç kazandıkça rakipler boktan, her maç 3-4 gol atıyolar ama organize atakları yok, goller şansa falan demeyi bırakmak lazım, şu an iyiler ama bu hep böyle gitmez tabi düşüşe geçmeleri de olası, bizimde böyle doludizgin 4 er 5er atacağımızı görürüz inşallah.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
en iyi 30 takım arasında olmalı diyor
Ne çetini Renktaş böyle kabız futbol oynamaya devam edersek Şubat ayında 20 puan farkı yeriz.Bize 20 hamsi kargalara 10 puan farkı çok rahat takarlarÇetin bir lig olacak öyle 7 8 mağlubiyetlerle şampiyonluk potasinda takım kalmaz. Eskisi gibi.
GscimbomMobile
ne o ahbert.