Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 21.995
- 16.996
- 1.148
Eleyebiliriz, elenebiliriz de ama
Zorlu gececek, prag tas gibi takim
Zorlu gececek, prag tas gibi takim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer dönemi öncesi büyük hayallere sahiptim. avrupanın en iyi beklerinden birine sahiptik kaybettik. yeri boş kaldı. orta saha zaten allaha emanetti yine allaha emanet. sol bek barış oynarsa sağ açık kim oynayacak ziyechin nerde ve nasıl oldugu belli değil, tete allaha emanet, belki onu da satıcaz. sonuç olarak bu hayalden bizi uzaklaştıran yönetimin hamleleri oldu. görünen köy kılavuz istemez. taraftar da tamamen ligi düşünür pozisyona geldi son 10 günlük gelişmelerden. yoksa kura çekimini bile maç izler gibi heyecanlı izledi milyonlarca renktaşımız.Son 3-4 gündür UEFA’nın salındığını hissettiğim için aşırı kızgınım yönetime. Hala da aynı şekilim. Şu maçları geçip gidebildiğimiz kadar gitmek zorundayız. Bizim taraftarlara da gelince maşallah cidden UEFA’dan elenelim falan deniliyor. Sanırsın her sene CL’de çeyrek yarı final oynuyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kirilmak istemiyorsan yallah city formunaNiye elenelim cok kırıcı mesajlar var üzülüyorum
Bu taraftarın düşüncesi değil ki.
Kulüpte herkes avrupayı gözden çıkarmış diye düşünüyorum. Okan Hoca da dahil. Bunu görmemek için kör olmak lazım.
Eldeki kadro zaten yeterince defolu 1-2 tur geçsek perşembe-pazar maç yapmaktan kadro perte çıkar ligde de koparız.
Elenirsek derin bir oh çekeceklerdir diye düşünüyorum.
Lig yarışı böyle devam ederse burayı 2. plana atacakları açık.Leverkusen rahat alır bu kupayı hiç hayal etmeyelim adamlar Bayern‘den net daha iyi takım diğerlerini saymadım bile