⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Son 3-4 gündür UEFA’nın salındığını hissettiğim için aşırı kızgınım yönetime. Hala da aynı şekilim. Şu maçları geçip gidebildiğimiz kadar gitmek zorundayız. Bizim taraftarlara da gelince maşallah cidden UEFA’dan elenelim falan deniliyor. Sanırsın her sene CL’de çeyrek yarı final oynuyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
transfer dönemi öncesi büyük hayallere sahiptim. avrupanın en iyi beklerinden birine sahiptik kaybettik. yeri boş kaldı. orta saha zaten allaha emanetti yine allaha emanet. sol bek barış oynarsa sağ açık kim oynayacak ziyechin nerde ve nasıl oldugu belli değil, tete allaha emanet, belki onu da satıcaz. sonuç olarak bu hayalden bizi uzaklaştıran yönetimin hamleleri oldu. görünen köy kılavuz istemez. taraftar da tamamen ligi düşünür pozisyona geldi son 10 günlük gelişmelerden. yoksa kura çekimini bile maç izler gibi heyecanlı izledi milyonlarca renktaşımız.

Niye elenelim cok kırıcı mesajlar var üzülüyorum

Ligi bile kör topal götürür haldeyiz, kimin nerede oynayacağını her maç öncesi merakla beklerken bir de Avrupa ligini nasıl kaldıracak bu takım bilemiyorum. Ama suç kesinlikle yönetimindir

Avrupa arenası farklı bir konsantrasyon. Belli olmaz, iyi bir kadromuz var.

Bu taraftarın düşüncesi değil ki.

Kulüpte herkes avrupayı gözden çıkarmış diye düşünüyorum. Okan Hoca da dahil. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Eldeki kadro zaten yeterince defolu 1-2 tur geçsek perşembe-pazar maç yapmaktan kadro perte çıkar ligde de koparız.

Elenirsek derin bir oh çekeceklerdir diye düşünüyorum.

Gözünü seveyim hangi takımın kadrosunda Zaha-İcardi-Torreira gibi oyuncular var da salındı bu kupa? Defa var doğru ama geçen sene Sevilla defanssız şampiyon oldu burada.

son 8 kesin yaparız bence ama sonrası tamamen şansa bakıyor

Koyayım lige. Zaten şampiyon olacağız. Hatta averajla öne geçeceğiz yakın zamanda. Ama bu avrupa tavrı 3-4 gündür ciddi moralimi bozdu. Tek tesellim Okan hocanın başakta dahil Avrupa’yı aşırı ciddiye alması.

Şimdiden kuralım
Muslera
Aurier Nelsson Abdul Berkan
Torreira Demirbay
Barış Mertens Zaha
Icardi

İlk maçtan fişi çekmek lazım

Leverkusen rahat alır bu kupayı hiç hayal etmeyelim adamlar Bayern‘den net daha iyi takım diğerlerini saymadım bile

Ben de bu kupanin favorileri olan Leverkusen ve Liverpool‘un kendi liglerindeki sampiyonluk yarisi sebebiyle Avrupa ligini ikinci plana atacaklarini düsünüyorum.

bu gereksiz uefa macları bizim ligteki kaderimizi belirleyecek,elenmemek icin aptal gibi efor harcarsak ligte yorgunluk ve puan kayıpları olası

Avrupa olmadan hep bir şeyler eksik be. En az 2 tur daha gidelim istiyorum.

Geri
Üst Alt