⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Biz leverkusen veya liverpoolla oynamadan elenmeyiz gibi geliyor çok iyi olduğumuzdan değil sadece hissiyat
işte ucundan milan / roma gibi rakiplerde rahat değil - vardır 1 2 tane daha ama aklıma gelmiyor takımlar şimdi.

genede bunu düşünmeyip tur dahilindeki maçlara konsantre olmak lazım- liverpool leverkusen vs tarzı eşleşme kurgulayıp "yav zaten çok çok zor" moduna girmemek lazım.

biz uefayı aldığımızda da son maçta 3üncü olarak uefaya gidip oradan aldık Underdog modunda. halbuki o kadronun oynadığı futbol hekrese rakip derecedeydi.

Maç tv 8 canlı diyolar hangi kanalda oyuncak bu maç net olarak bilgisi olan varmı Exxen ise yenileyeyim yapacak bişey yok

Maç tv 8 canlı diyolar hangi kanalda oyuncak bu maç net olarak bilgisi olan varmı Exxen ise yenileyeyim yapacak bişey yok
Exxen 'de ama saçma bir yayın problemi olurs 8.5a aktarılabilir gene. ben hangi maç için exxene para bıraktıysam - o maç tv8.5a geçti 15inci dakikada falan

Biz leverkusen veya liverpoolla oynamadan elenmeyiz gibi geliyor çok iyi olduğumuzdan değil sadece hissiyat
kjhgf.jpeg

yani playofflardan bu takımların çıkacağını varsayıyorum. (benfica kırmızı olmuş yanlışlıkla) - Milan-Rennes eşleşmeside garanti milan diyemem favorileri işaretledim ama

sonraki turda 16ya direk geçiş yapanlar ile playofftan gelenler eşleşecekse en iyi rakip West Ham olur gibi,berbat futbol oynuyorlar
Lens-Sporting gizli iyi takımlar bana göre

bu turu geçtik - iyi bir kura ile çeyrek yaparsan zaten kolay bir durum kalmıyor gibi.

Ekli dosyayı görüntüle 234879

yani playofflardan bu takımların çıkacağını varsayıyorum. (benfica kırmızı olmuş yanlışlıkla) - Milan-Rennes eşleşmeside garanti milan diyemem favorileri işaretledim ama

sonraki turda 16ya direk geçiş yapanlar ile playofftan gelenler eşleşecekse en iyi rakip West Ham olur gibi,berbat futbol oynuyorlar
Lens-Sporting gizli iyi takımlar bana göre

bu turu geçtik - iyi bir kura ile çeyrek yaparsan zaten kolay bir durum kalmıyor gibi.
AVL sitesine baktım son 16 da playoffu bay geçmiş takımlar ile playofftan gelenler eşleşiyormuş.
Turu geçersek West Ham > S.Prag > Brighton =Rangers tarzı isetğim olur heralde.

Lige bakalımcıları kenara alalım zira sonradan Galatasaraylı oldularsa demek. Doğuştan Galatasaraylı olup, 30’lu yaşlarda olan herhangi birinin bu bakış açısında olacağını sanmıyorum.

Çünkü Galatasaray Uefa kupasını kazandığında, Uefa kupasını kazanacak kadar ne kusursuz, ne geniş, ne rotasyonlu bir kadrosu vardı.

Uefa kadrosu diye havalı havalı sayarlar ya Popescu, Kaptan Bülent diye… Mallorca, Dortmund, Bologna maçlarında falan ya Popescu ya Bülent oynamadı. Ahmet Yıldırım, Capone falan stoperde oynuyordu. Yarı finalde Emre kırmızı gördü finalde yoktu ki Okan-Emre-Suat dinamizminin en önemli parçalarından biriydi, Final maçında Hagi’yi kaybettik. Ona rağmen bu kupayı aldık.

Galatasaray hem Avrupayı hem Ligi hatta hem Kupayı beraber götürebilecek bir takımdır, Fenerbahçe’den ve Beşiktaş’tan ayrılan en önemli özelliği budur. Rakiplerinden 2 katı kupa kazanmasının sırrı da budur, Kupa beyi lakabı almasının, mayıslar bizimdir sloganının sebebi de budur. Matematiksel olarak ihtimali devam ettiği sürece her turnuvada iddialı olmasıdır.

Bu şekilde düşünmeyenler, lig bizim için önemli diyenler.. Avrupa maçında Lig maçı için rotasyon yapan ve bunu normal karşılayan lige endeksi Fener’i falan tutabilir.

Sparta Prag sonrasi Slavia Prag cekeriz. Sonra Rangers ile intikam maci. Sak diye yari finaldeyiz.

Bu maçta mertensin oynamaması gerektiğini düşünüyorum. Mertens hariç full kadro çıkmalıyız. Lige konsantre olmuş Mertensi avrupada da oynamak bu yaşta fazla gelecektir. Uefa kupasını aldığımız ligin ikinci yarısında Sergen vardı bizde bu sayede şampiyon olmuştuk ama avrupada oynayamıyordu üstelik devre arasında Tugayı satmıştık glasgow rangersa.

Lige bakalımcıları kenara alalım zira sonradan Galatasaraylı oldularsa demek. Doğuştan Galatasaraylı olup, 30’lu yaşlarda olan herhangi birinin bu bakış açısında olacağını sanmıyorum.

Çünkü Galatasaray Uefa kupasını kazandığında, Uefa kupasını kazanacak kadar ne kusursuz, ne geniş, ne rotasyonlu bir kadrosu vardı.

Uefa kadrosu diye havalı havalı sayarlar ya Popescu, Kaptan Bülent diye… Mallorca, Dortmund, Bologna maçlarında falan ya Popescu ya Bülent oynamadı. Ahmet Yıldırım, Capone falan stoperde oynuyordu. Yarı finalde Emre kırmızı gördü finalde yoktu ki Okan-Emre-Suat dinamizminin en önemli parçalarından biriydi, Final maçında Hagi’yi kaybettik. Ona rağmen bu kupayı aldık.

Galatasaray hem Avrupayı hem Ligi hatta hem Kupayı beraber götürebilecek bir takımdır, Fenerbahçe’den ve Beşiktaş’tan ayrılan en önemli özelliği budur. Rakiplerinden 2 katı kupa kazanmasının sırrı da budur, Kupa beyi lakabı almasının, mayıslar bizimdir sloganının sebebi de budur. Matematiksel olarak ihtimali devam ettiği sürece her turnuvada iddialı olmasıdır.

Bu şekilde düşünmeyenler, lig bizim için önemli diyenler.. Avrupa maçında Lig maçı için rotasyon yapan ve bunu normal karşılayan lige endeksi Fener’i falan tutabilir.

Ek olarak belirteyim Hagi’nin genelde 2. Yarıda dakika 50-60 civarı oyundan alındığı zamanlardı… zira 90 dakikayı artık bünyesi kaldırmıyordu.

Forumu bu maç özelinde demotive görüyorum.
Gereksiz bi Avrupa’ya odaklanırsak ligi kaybederiz düşüncesi var anlayamıyorum bu durumu çoğu önemli maçımızı geçtik rakibin önündeyiz yenmemiz muhtemel bir fenevbahçe maçı var bide Beşiktaş maçı var kalan maçları rotasyonla bile alabiliriz çok zorlanacağımızı düşünmüyorum Avrupa’yı es geçmemek lazım bence

1905 %

tapatalk_1673309946919.jpg

Kesinlikle katılıyorum bir bakmışsın Avrupa’da öyle bir ivme yakalarsın finalde bulursun kendini bu işler süpriz nerdeyse her sene bu kupada final oynayan sevillanın çok mu ultra kadrosu var 100 de 75 İ 30 yaş üstü sabunluk olmuş adamlar bu işler belli olmaz sahada bakılır herşey

benim en nefret ettiğim rakip türü. Takım ismi ve kadro zayıf gözükür ama çok formda ve sistemli takımlar oldukça sinir bozucu

molde, kopenhag'dan bu sene yeterince çektik zaten. Sparta Prag bence ikisinden de iyi takım

deplasman maçı çok zor olacak. O yüzden içerde mutlaka kazanmamız lazım

Burda yakaladığını atıcaksın abi oraya gidince uğraşmıcaksın

Geri
Üst Alt