- 31 Ağustos 2021
- 54.481
- 39.690
- 2.228
hiç sanmıyorum - yetişse gelse bile hoca oynatmaz. Yoksa geçen hafta Köhn oynardı.Aurier agücü macina yetisecek mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç sanmıyorum - yetişse gelse bile hoca oynatmaz. Yoksa geçen hafta Köhn oynardı.Aurier agücü macina yetisecek mi acaba
işte ucundan milan / roma gibi rakiplerde rahat değil - vardır 1 2 tane daha ama aklıma gelmiyor takımlar şimdi.Biz leverkusen veya liverpoolla oynamadan elenmeyiz gibi geliyor çok iyi olduğumuzdan değil sadece hissiyat
Exxen 'de ama saçma bir yayın problemi olurs 8.5a aktarılabilir gene. ben hangi maç için exxene para bıraktıysam - o maç tv8.5a geçti 15inci dakikada falanMaç tv 8 canlı diyolar hangi kanalda oyuncak bu maç net olarak bilgisi olan varmı Exxen ise yenileyeyim yapacak bişey yok
Biz leverkusen veya liverpoolla oynamadan elenmeyiz gibi geliyor çok iyi olduğumuzdan değil sadece hissiyat
AVL sitesine baktım son 16 da playoffu bay geçmiş takımlar ile playofftan gelenler eşleşiyormuş.Ekli dosyayı görüntüle 234879
yani playofflardan bu takımların çıkacağını varsayıyorum. (benfica kırmızı olmuş yanlışlıkla) - Milan-Rennes eşleşmeside garanti milan diyemem favorileri işaretledim ama
sonraki turda 16ya direk geçiş yapanlar ile playofftan gelenler eşleşecekse en iyi rakip West Ham olur gibi,berbat futbol oynuyorlar
Lens-Sporting gizli iyi takımlar bana göre
bu turu geçtik - iyi bir kura ile çeyrek yaparsan zaten kolay bir durum kalmıyor gibi.
Gidelim ezikseni yenileyelim bari yapcak bişey yomExxen 'de ama saçma bir yayın problemi olurs 8.5a aktarılabilir gene. ben hangi maç için exxene para bıraktıysam - o maç tv8.5a geçti 15inci dakikada falan
Lige bakalımcıları kenara alalım zira sonradan Galatasaraylı oldularsa demek. Doğuştan Galatasaraylı olup, 30’lu yaşlarda olan herhangi birinin bu bakış açısında olacağını sanmıyorum.
Çünkü Galatasaray Uefa kupasını kazandığında, Uefa kupasını kazanacak kadar ne kusursuz, ne geniş, ne rotasyonlu bir kadrosu vardı.
Uefa kadrosu diye havalı havalı sayarlar ya Popescu, Kaptan Bülent diye… Mallorca, Dortmund, Bologna maçlarında falan ya Popescu ya Bülent oynamadı. Ahmet Yıldırım, Capone falan stoperde oynuyordu. Yarı finalde Emre kırmızı gördü finalde yoktu ki Okan-Emre-Suat dinamizminin en önemli parçalarından biriydi, Final maçında Hagi’yi kaybettik. Ona rağmen bu kupayı aldık.
Galatasaray hem Avrupayı hem Ligi hatta hem Kupayı beraber götürebilecek bir takımdır, Fenerbahçe’den ve Beşiktaş’tan ayrılan en önemli özelliği budur. Rakiplerinden 2 katı kupa kazanmasının sırrı da budur, Kupa beyi lakabı almasının, mayıslar bizimdir sloganının sebebi de budur. Matematiksel olarak ihtimali devam ettiği sürece her turnuvada iddialı olmasıdır.
Bu şekilde düşünmeyenler, lig bizim için önemli diyenler.. Avrupa maçında Lig maçı için rotasyon yapan ve bunu normal karşılayan lige endeksi Fener’i falan tutabilir.
Gereksiz bi Avrupa’ya odaklanırsak ligi kaybederiz düşüncesi var anlayamıyorum bu durumu çoğu önemli maçımızı geçtik rakibin önündeyiz yenmemiz muhtemel bir fenevbahçe maçı var bide Beşiktaş maçı var kalan maçları rotasyonla bile alabiliriz çok zorlanacağımızı düşünmüyorum Avrupa’yı es geçmemek lazım benceForumu bu maç özelinde demotive görüyorum.
1905 %Lige bakalımcıları kenara alalım zira sonradan Galatasaraylı oldularsa demek. Doğuştan Galatasaraylı olup, 30’lu yaşlarda olan herhangi birinin bu bakış açısında olacağını sanmıyorum.
Çünkü Galatasaray Uefa kupasını kazandığında, Uefa kupasını kazanacak kadar ne kusursuz, ne geniş, ne rotasyonlu bir kadrosu vardı.
Uefa kadrosu diye havalı havalı sayarlar ya Popescu, Kaptan Bülent diye… Mallorca, Dortmund, Bologna maçlarında falan ya Popescu ya Bülent oynamadı. Ahmet Yıldırım, Capone falan stoperde oynuyordu. Yarı finalde Emre kırmızı gördü finalde yoktu ki Okan-Emre-Suat dinamizminin en önemli parçalarından biriydi, Final maçında Hagi’yi kaybettik. Ona rağmen bu kupayı aldık.
Galatasaray hem Avrupayı hem Ligi hatta hem Kupayı beraber götürebilecek bir takımdır, Fenerbahçe’den ve Beşiktaş’tan ayrılan en önemli özelliği budur. Rakiplerinden 2 katı kupa kazanmasının sırrı da budur, Kupa beyi lakabı almasının, mayıslar bizimdir sloganının sebebi de budur. Matematiksel olarak ihtimali devam ettiği sürece her turnuvada iddialı olmasıdır.
Bu şekilde düşünmeyenler, lig bizim için önemli diyenler.. Avrupa maçında Lig maçı için rotasyon yapan ve bunu normal karşılayan lige endeksi Fener’i falan tutabilir.
Kesinlikle katılıyorum bir bakmışsın Avrupa’da öyle bir ivme yakalarsın finalde bulursun kendini bu işler süpriz nerdeyse her sene bu kupada final oynayan sevillanın çok mu ultra kadrosu var 100 de 75 İ 30 yaş üstü sabunluk olmuş adamlar bu işler belli olmaz sahada bakılır herşeyLige bakalımcıları kenara alalım zira sonradan Galatasaraylı oldularsa demek. Doğuştan Galatasaraylı olup, 30’lu yaşlarda olan herhangi birinin bu bakış açısında olacağını sanmıyorum.