⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Prag da fena takım değil ama Kopenhag bunlardan bayağı ciddi bir takım yalnız. O kısımda yorumcular bizi yanılttı. Biraz akıllı oynarsan bunları her türlü yenersin. Kopenhag herkese tam bela bir takım.

Takım gayet iyi oynadı. Son kısımları değerlendiremedik o kadar. Yoksa erkenden biterdi maç.

zorlanmamızın tek sebebi beksizlik bence, maç boyunca önde baskıyı çok iyi yaptık ama savunmaya yerleşmede sıkıntı yaşayıp pozisyon verdik hep

birde bekte oynattığımız 2 adam da hantal yani bu kadar tempolu rakibe karşı anca bu olur o yüzden keyfini çıkarın derim

İcardi hücumda etkisiz olabilir ama takım oyununda çok katkı sağlıyor. O golleri de atacaktır. Geçen sezon son maçlarda tek başına maçları alıyordu.

Çok detaylandırmaya gerek yok maçı

şansa bit gol - musleranın mağlubiyeti önlemesi - galibiyet
%51- 49
daha fazlasını kazanmadık henüz bu maçta.

2-2 bitmemiş olması çok çok iyi oldu ama.

Gol attı diye fikrimi değiştirecek halim yok. Ben Galatasaray taraftarıyım Icardi değil.
Gerçekten oynadığı topu görmüyor musunuz yoksa inat mı yapıyorsunuz anlamıyorum. Fiziken bitik sadece aklıyla oynuyor bu sene.
Neyse inşallah düzelir de ben utanırım.
Herifin ölüsü her hafta asist yapıyor ayrıca vücudu alışmaya çalışıyor 2 ay antrenman yapmadan ayağında sakatlıkla oynadı. Üzerine 1 ay dinlendi. Aralık ayındaki icardiyi tokatlar şu hali. Baya da diri, ikili mücadeleye giriyor koşuyor, yıkılmıyor.
Düşük form vermesi normal herifin.
Şu maçta onyekuru gibi kanattan yardıran bir oyuncumuz olsa 3 tane galan asisti olurdu.

Bizim ayarımız tok
Öndeyiz ama yine aynı serseri mayın gibi oyun
10 kişi kalmışız pozisyon alalım demiypruz yine serseri mayın gibi oyun
Karşı takım güçlü, serseri mayın gibi
Rakip zayıf yine aynı oyun
Abi az sakin yav
Rakip cılız, yerleş sahaya, pas yap azcık, bir yerde bir açık verecekler zaten
Bir de şu naçı koparacağımız yerdeki golleri atın artık yav
Belki 4-1 bitecek maç sonra berelere geliyor

Böyle enerjili comebackli en önemlisi sonucu galibiyet olan maça ihtiyacımız vardı. Turu ve Ankara deplasmanını kayıpsız geçelim takım daha da vites arttıracaktır.

Hem yönetime hemde Okan hocaya sallayan arkadaşlar, ya yönetime sallayın yada Okan hocaya.Hocaya Sağ beksiz sol beksiz orta sahasız bu turları geç diyen biz değiliz herhalde. Teşekkürler Okan hocam. Takım sonuna kadar savaştı mücadele etti, teşekkürler takım. .

Winner bir takim olma konusunda tek rakibimiz Real Madrid. Koşullar ne olursa olsun bir sekilde kazanmayı başarıyoruz.
Okan Hoca'ya ve oyunculara tebrikler!
Yonetim ise sevinmeyi hak etmiyor. Dursun'dan bir beklentim yok zaten ama Erden Timur hayal kirikligi oldu benim icin.

Sol bekimiz ve sağ bekimiz iyi olsa bu maçı iki farkla alabilirdik sanki. Spartha Prag o kadar iyi takım değil, bence baskı uygulayınca çok hata yapıyorlar ama baskıyı gol yiyince yaptığımız için yetmedi.

Geri
Üst Alt