Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.553
- 20.762
- 2.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında görüyor ,yani ne diyor eksık kalınca geçişler ve pozisyonlar verdik ki bunu ligte de yapıyor yani hastalıga teşhisi koyan bir doktor tedaviye neden geç başlar ,mal muhabirlerin hicbiride sormaı şimdiye kadarBazen yardımcıları ile çok konuşuyor orada vakit kaybediyoruz ciddi. Tabletten bir şey izleyip yardımcılarla konuşuyorlardı mesela.
maçı kazandığımız için %51-49 bana göre
maç içinde her şey o günkü performansla bağlantılı olduğu için bugün 3-2 yendiğimiz için 51 diyorum bende zaten.%60 biz %40 onlar diyorum. En iyi stoperleri yok sol kanatları yok beraberliği kurtarabiliriz gibi geliyo bana. Tabii belli de olmaz adamların şansı olsa 4 tane falan atabilirlerdi bugün bize
Iyi olamamamızın tek sebebi yönetim, Okan Hoca'nin rotasyon şansı koca bir sıfır. Kadroda ne bek var nede orta saha.Kopenhag ve Prag karşılaştırması bir yana biz Kopenhag maçındaki biz miyiz peki?
Daha iyi olmaliydik. CL maçlarindaki görüntü yoktu bu maçta.
nelson kirmizi oncesi pas hatasi yaptiDayı efsane oynadı.
Çok sağlam kritik yerlerde çok iyi toplarda kazandı. Ben beğendim açıkcası.nelson kirmizi oncesi pas hatasi yapti
ilk yarida da kritik bi hata yapti
erden timur 4 transfer döneminin 2 sini çok başarısız geçirdi. Hele bu seneki transferler cl etkisiyle geldi bjk bile cl yaptığında bu tarz transferler yapabiliyor pjanic vs. benzer transferler. Bence siz gözünüzde büyütüyorsunuz bu adam sizin bu kadar desteğinizi hak etmiyor.erden timura yazdan beri full destek veriyorum
onu sallantıda gördüğüm için daha çok savunasım geliyor
inşallah olmaz ama hocada sallantıda olsa bu seferde hocayı korurum
bak hocayı kopenhag, bayern hatay ğçgeninde kaybettiğinde onu eleştirmedim hiç hatta övdüm o ara
ben kazanınca eleştiriyorum
Allah biliyor ya ikisinide aynı derecede çok seviyorum
burada her eleştirimi ciddiye alma
sadece erden timura daha çok destek vermeliyiz
böyle giderse kaybedecekmişiz gibi hissediyorum ve bu beni çok tedirgin ediyor
aalbayrakın transfer işlerine girdiğini görürsem yemin billah
önce nankörlere küfür eder sonrada gsyi bırakırım