⚽ AL 23/24 Play-off M:1 | Galatasaray 3-2 Sparta Prag | MS | 15 Şubat

Bazen yardımcıları ile çok konuşuyor orada vakit kaybediyoruz ciddi. Tabletten bir şey izleyip yardımcılarla konuşuyorlardı mesela.
aslında görüyor ,yani ne diyor eksık kalınca geçişler ve pozisyonlar verdik ki bunu ligte de yapıyor yani hastalıga teşhisi koyan bir doktor tedaviye neden geç başlar ,mal muhabirlerin hicbiride sormaı şimdiye kadar
yedek kulübesinden 1 oyuncu daha alırsın 3lü ortasahaya dönersin ,hoca degısıklıkler ile takımın daha kötü olacagınımı düşünüyor bilemiyorum ama yaptıgı şeyde dogru degil

feyenord 1 - 1 roma
Shaktar 2 - 2 marsilya
benfica 1 HT 1 karabağ

milan hariç diğerlerinde gol yok ilk yarılarda. Kısır League

%60 biz %40 onlar diyorum. En iyi stoperleri yok sol kanatları yok beraberliği kurtarabiliriz gibi geliyo bana. Tabii belli de olmaz adamların şansı olsa 4 tane falan atabilirlerdi bugün bize
maç içinde her şey o günkü performansla bağlantılı olduğu için bugün 3-2 yendiğimiz için 51 diyorum bende zaten.

ofansif oyundaki kopukluk yüzüdnen belli bir yerden ötesi AVL de olmayabilir ama Prag diri olması haricinde o kadarda Takım olarak vay dedirtecek oyunu çok yok gibiydi.

cezalılar falanda var - sakin kontrollü oynarsak turu alırız diye düşünüyorum.

Rakibin kendi vucudundan çarpak eline gelen top penaltı değil miydi?
Barışı net arkadan tutarak bozmuş ve üzerine çökmüşlerdi bu penaltı değil miydi?
Torrerira'yı korner vuruşunda tutup yere düşürmüşlerdi bu penaltı değil miydi?

Sizin fikirlerinizi merak ettiğimden soruyorum...

afafaf.png

izlerken ofsayt demişrim ama zor anlaşılıyor briaz vucüt daha önde mi diye (bunun devamında BAY'ı indirdikleri penaltı poizsyonu oluyor)

Son düzenleme:
erden timura yazdan beri full destek veriyorum
onu sallantıda gördüğüm için daha çok savunasım geliyor

inşallah olmaz ama hocada sallantıda olsa bu seferde hocayı korurum 👍😉

bak hocayı kopenhag, bayern hatay ğçgeninde kaybettiğinde onu eleştirmedim hiç hatta övdüm o ara

ben kazanınca eleştiriyorum

Allah biliyor ya ikisinide aynı derecede çok seviyorum
burada her eleştirimi ciddiye alma 😉

sadece erden timura daha çok destek vermeliyiz
böyle giderse kaybedecekmişiz gibi hissediyorum ve bu beni çok tedirgin ediyor
aalbayrakın transfer işlerine girdiğini görürsem yemin billah
önce nankörlere küfür eder sonrada gsyi bırakırım
erden timur 4 transfer döneminin 2 sini çok başarısız geçirdi. Hele bu seneki transferler cl etkisiyle geldi bjk bile cl yaptığında bu tarz transferler yapabiliyor pjanic vs. benzer transferler. Bence siz gözünüzde büyütüyorsunuz bu adam sizin bu kadar desteğinizi hak etmiyor.
Yazın fırsat diye diye orta saha transferini son güne piyangoya bırakıyorsun. Elindeki zaniolo gibi değeri 3e 5e kiralıyorsun. Elinde 2 şampiyon stoper varken son gün 10m euro bonservisle stoper alıyorsun vs. Ara transfer ise daha felaket .Rekorlar kıran hocan acele sol sağ bek istiyorum diyor, birini uefa listesine yetiştiremiyorsun diğer oyuncu sakat geliyor. Dediğim gibi başarılı olana sahip çıkmak esastır.

Bu maçı aldık ama play-off olduğu için Avrupa puanımıza eklenmiyor değil mi? Böyle saçmalık olabilir mi

bugun tribünlerde uzun zaman sonra erden baskanı gördügüme cok sevindim ,sezon bitiyor artık daha cok ön planda görürüz umarım

Geri
Üst Alt