⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

bay bu maç beke cekılmez.azrail gibi korkutuyor adamları..çok yıpratıyor rakibi..

BAY sağdan devam etmeli. Oradaki danaya çok rahat kırmızı yedirebilir bir kaç pozisyona daha girerlerse.

Kerem A. out Zaha in.

Ben Zaha'dan ümidimi kestim. Belli ki Kerem rezaletine rağmen yedek kalmayı kaldıramadı. Bu saatten sonra hayır geleceğini sanmıyorum. Kerem'i kazanacağız diye hem Kerem'i hem Zaha'yı kaybettik. Umarım ikisinden biri artık kendine çeki düzen verir.

Gol attigimizda paylastim da arada kaynadi. Berkan'i asagilamak niyetinde degilim ama bekte oynadigini unutup duruyo. Elin sagbeki nerede sen neredesin be kardesim? Ortada yakalanip duruyon. Vaktinde bi solbek almayi beceremeyen yonetime selam olsun.

1000006515.webp

Ekşi sözlükte biri varsa şu Fenerliye Galatasaraylı taklidi yapmayı bırakmasını tavsiye ediniz. Haysiyetsiz namussuz bu ya.

Kötü oynamıyoruz ama yine çok gol kaçırıyoruz ve son hareketler hep yanlış tercih yada zamanlama hatası oluyor sorunumuz yine bu bu maçta.

demirbay oyuna ağırlığını koymazsa ilk 10 dakika kesin gol yeriz. bir şey yap demirbay artık ilk yarı hiç yoktu

Hakem berbat 2. sarıdan kırmızıyı yedi resmen. Barış sol bek. Zaha- Tete kanat Berkan- Kerem A. dışarı makul olabilir. Kerem D.'nin de sarı var Berkan'ı ortaya alsak onu çıkarsak Berkan'ın da sarı var Oliveira girebilir yerine bir ihtimal ama o zaman iyice mi yumuşar orta saha.
Barışın pozisyon net kırmızı, diğer posizyon da ikinci sarıdan kırmızı olmalıydı. 1 değil iki kırmızı olmalıydı

Geri
Üst Alt