Temuçin Türkboyu
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2010
- 5.864
- 1.796
- 1.588
Taslaklarını gezdirenler yesin renkdaş, cesaret bulaşıcıdır, bravo.İç gitsin rtaş 65-70 e doğru 3 e getiririz skoru dayanmaz bunlar bu baskımıza
Iciyorum o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taslaklarını gezdirenler yesin renkdaş, cesaret bulaşıcıdır, bravo.İç gitsin rtaş 65-70 e doğru 3 e getiririz skoru dayanmaz bunlar bu baskımıza
oyuncu değiştirmesse ilk 10 dakikada en az bi tane yeriz
bunu görmemek çok saçma
Yapıştır rtaş korkanın çocuğu olmaz sallar geçeriz 2.yarı allahın izniyleTaslaklarını gezdirenler yesin renkdaş, cesaret bulaşıcıdır, bravo.
Iciyorum o zaman
![]()
İçip içip foruma girmeyelim lütfen
Ooooo günaydın kanksüper maç oluyor
BAY 'a dokunmaması lazım aynen - tek düzgün topla ileri iten faule zorlayan o - 1 çalıma bakar kırmızıBAY sağdan devam etmeli. Oradaki danaya çok rahat kırmızı yedirebilir bir kaç pozisyona daha girerlerse.
Kerem A. out Zaha in.
Berkan'in yerine Kaan'i atabilir.Haklisinda bizim solbekte bomba renkdas, oda heran kirmizi görebilir
Bugün yemek yemedim renkdaş, ordan geldi.Bu fiyatlarla birayı nasıl alıyorsun?
Biranın tadını unutalı epey oldu.
Barışın pozisyon net kırmızı, diğer posizyon da ikinci sarıdan kırmızı olmalıydı. 1 değil iki kırmızı olmalıydıHakem berbat 2. sarıdan kırmızıyı yedi resmen. Barış sol bek. Zaha- Tete kanat Berkan- Kerem A. dışarı makul olabilir. Kerem D.'nin de sarı var Berkan'ı ortaya alsak onu çıkarsak Berkan'ın da sarı var Oliveira girebilir yerine bir ihtimal ama o zaman iyice mi yumuşar orta saha.