⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Prag, Kopenhag gibi takımlar bizden daha Avrupa takımı. Düzenleri var, artık yıllarda alışılmış sistemleri ve oyuncuları var. Biz ise her sene değişen kadrolar, hocalar ve yönetim ile iki ileri bir geri uğraşıyoruz. Bu mecra bizim kalemimiz değil. Ne vakit düzen olur, o zaman başarı gelir ama burası Türkiye ve bu dediğim nerede ise imkansız.
yok buna katılmıyprum üstad.

Prag kopenhag kadar bir rakip değil ya. şans buldumu değerlendiriyor eyvallahta.

Avrupada bayern maçlari ile tepe yapmış oyun ordan itibaren çöktü , ister kadro mühendisliği de- ister transfer de - ister sahadakilerin birbiriyle alakasız dünyada futbol oynaması de.

şu prag elenilecek bir oyun oynmadı bzie karşı - biz elimizle verdik resmen. ne azından son 8i başarabilecek gücümüz vardı ama ortaya koyamadık.

Her yıl aynı muhabbet devşirme topçularla koca sezon 3 kulvarda nasil yarışacaksin bu yönetim eskimiş yıldız futbolcu almasın artik bitik topçuları aldik geçen seneki adamlarla kupa arıyoruz yine.

bu mağlubiyetle ilgili tek korkum ligi etkileyip etkilememesi

bayern maçları etkilemişti oyuncuları. çünkü iyi oynayıp yenilmiştik. sonuçta avrupadan elendik ve moralleri bozar bu durum

Kuzey takımları fiziken ezdi bizi. Kadro mühendisliğimiz çok kötü

Bu tür takimlar organize oynuyor ve oturmus bir düzenleri var. Kopenhagen ve Molde en büyük örnek, görmüs olduk zaten. Yildiz lar star lar gerekmediginide gördük. Ne oynuyorlar ne oynadilar, bizim dengimiz degil diyoruz ama gördük iste.

İçimizden geçtiler. Dövüşe çıkmış gibi düşmana vurur gibi sindirdiler bizi.

Mertens ve Kerem çok erken çıktı.

Bu maçın 1-1 bitmeyeceği kesin ve Zaha kontrada sıfır sette sıfır oynuyor bizde. Top tutamadık Sergio da top süremedi hiç.

Hakem içine etti ama elenmeyecek oyun da oynamadık.

Çok üzüldüm Avrupa da yıllardır berbatız ve bu yıl da aynı son ile bitti.

Moral bozukluğu psikolojik olarak lige de yansıyacaktır umarım hasarsız atlatırız.

Sergio, Ziyech, Zaha, Ndombele, Aurier: bitik, emekli futbolcu. En kisa surede yollar ayrilmali.
Nelsson ve Tete: sat uc bes kurus para kazan
Vinicius: yetersiz cok bariz

Berkan, Kaan, Demirbay, Kerem en fazla yedek olmali, ozellikle Avrupa arenasinda.

200 milyonluk kadro kur. Kopenhag’a git elen. Prag’a git elen.
Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele, Angelino al ama hiçbirini oynatama.
Demirbay’ı da iki anadolu takımına şov yaptı diye adam sanmaya devam edin.
Bu seneki transferlerden ders alınmıştır dedik devre arasında daha büyük s.ctılar. Bu adamlar devam edecek başka yolu yok ama yönetim sınıfta kaldı

Prag, Kopenhag gibi takımlar bizden daha Avrupa takımı. Düzenleri var, artık yıllarca alışılmış sistemleri ve oyuncuları var. Biz ise her sene değişen kadrolar, hocalar ve yönetim ile iki ileri bir geri uğraşıyoruz. Bu mecra bizim kalemimiz değil. Ne vakit düzen olur, o zaman başarı gelir ama burası Türkiye ve bu dediğim nerede ise imkansız.

İlk başarısızlıkta yönetime kadar değiştiriyoruz, ortada ne futbolcu ne td bırakıyoruz. Sonra adamlar sistem takımı abi yaa diye ortalıkta geziyoruz. Bu sene mesela şampiyon olamasak kaç kişi bunu sindirip istifa diye bağırmayacak? Ben de üzülüp bu dediklerimi yapıyorum ama aklı selim düşünmek gerek. Duyguları bir kenara bırakıp yarın sonraki hedefe kitlenmek lazım.

Avrupa da 8 maçta 19gol yemeyi nasıl başardık hiç bilmiyorum

sol bek, sağ bek ve orta saha yokken UEFA'yı alamayacağımız belliydi zaten. üzerine de dar bir kadromuz var. olumlu yönden bakarsak erken elenmek daha iyi oldu. sadece lige odaklanıp şampiyon olmalıyız

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan belliki rahatsiz, idaretten oynuyor ama bence oynamamali. Iki öne kosayim iki geri kosayim olmuyor yani.

bu mağlubiyetle ilgili tek korkum ligi etkileyip etkilememesi

bayern maçları etkilemişti oyuncuları. çünkü iyi oynayıp yenilmiştik. sonuçta avrupadan elendik ve moralleri bozar bu durum
Bayern maçında haketmistik. Hakettigin mactan dolayi etkiledi. Bu maç gram haketmedik kimseyi de etkilemez bence

Viniciusa niye sallanmış adamın konusunda abi. Gerçi izlemedim maçta ne yaptı bilmiyorum ama menajer kazığı falan filan boş söylemler değil mi

Valla ne oynadığını bilen derli toplu bir takım Prag. 2 tane çok önemli adamı eksikti, buna rağmen sırıtmadılar. Çünkü oyuncuya bağlı değil, sistem takımı yapmış hocaları. Biz sadece bireysel kalite ile gitmeye çalıştık, sonuç ortada. Buna rağmen 10 kişi kalmasak şansımız vardı ama 2.yarının başından itibaren o kadar oyundan düştük ki, 10 kişi kalınca resmen iflas ettik. Bu oyun tarzı ligde çok ideal ama Avrupa'da böyle rakibe denk gelirsen gücün bittiği anda paçavraya çevirirler işte adamı. 2 tane bek alan yönetim, oyuncuları şu maçlara çıkaramadı, Groskeutz'dan sonraki en fahiş olay bu olsa gerek. Kına yaksınlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2. Golü herkes bir daha izlesin adam soldan orta açtığında Icardi nin beden dili maçın kafaca bizden çoktan gittiğini gösteriyor. Kaan ile mac da gitti zaten. Bana göre Prag ın Kopenhag tan geri kalır yanı yok. Ama kura çekiminde çek bir Prag diyoruz.

Zaha gibi boş bir herif de yok kimse kusura bakmasın yok ilk yarı oynason galan hikaye anlaymayın ya 80 dakika koşmuş götünden soluyan heriflere karşı çalım atmıyor.

Takımdaki en büyük sorun bu adam.

Geri
Üst Alt