⚽ AL 23/24 Play-off M:2 | Sparta Prag 4-1 Galatasaray | MS | 22 Şubat

Avrupa da erkenden elenince tüm modum düşüyor ya. Bu kadro karşılığı bu olmamalıydı.

Öncelikle çok üzgünüm bu turda elenmeyi beklemiyordum. Şunu net söyliyim avrupadan elenmemizin 1. Sebebi yönetimdir 2. Sebebi Okan hocadır diğer tüm maçları geçtim sadece şu maçta mertens oliviera değişikliği maçı direkt bitirdi zaten kanatlardan perişan ettiler bizi oraya bi çözüm bulamadı yani sağlık olsun diycemde böyle rezalet bi şekilde elenmek inanın çok koydu söylencek daha çok şey var aslında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaha —- büyük hayal kırıklığı
Icardi—- var bi sorun belli
Diğerlerini saymıyorum zaten onlar sene başından beri düzenli şekilde kötü

Avrupa da 8 maçta 19gol yemeyi nasıl başardık hiç bilmiyorum
aynen güzel nokta - okan hocayı eleştirebileceğim kısımlardan biri.

ligde herro merro sonuç verebilrde avrupada yemiyor o iş işte. 10 kişi kaldığımızda ile 2 forvet karakteri vardı sahada - anında almalıydı birini (çünkü skor ve tur bizdeydi o an) - gene lenebilirdik ama 4 yemezdik.

son 2 gol baya baya 10 kişi uzatmayalım turu bitirelim cesareti yüzünden.

bu mağlubiyetle ilgili tek korkum ligi etkileyip etkilememesi

bayern maçları etkilemişti oyuncuları. çünkü iyi oynayıp yenilmiştik. sonuçta avrupadan elendik ve moralleri bozar bu durum
Bizi fiziksel olarak daha çok etkilemişti, özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarının dönüşleri. Bu maç bizi etkilemez sanmıyorum, 10 kişi kaldıktan sonra 3 gol yedik, olabilir. Bence hayırlısı oldu, bunları düzeltmemiz gerekiyor. Ancak, genel olarak takımımızın performansından memnunum. Bu maçtan aldığımız derslerle daha da güçlenerek ilerlemeliyiz.

Prag ilk maçta net olarak daha iyiydi ama bu maç abartı bir şey oynamadı. Bizim yapmamız gereken dengeli oyunu oynayıp hata kolladıar. Öyle de turu aldılar. Hoca için bu maçın ayıbı günahı yok. En son eleştireceğim isim. Oyunculara bir şey diyecek olsam yamalı bohça gibi takım yani elim varmıyor. Yönetim şapkasını önüne koyup düşünsün.
Hocanin hatasi genc oyunu monte etmemesi ilk 11e, sadece tecrübeyle bi yere varamasin. Örnegin barca nasil buluyor pedrileri? Bizdede efe gibi oyuncular daha cok süre almaliydi simdiye kadar.

umarım bu isyanımız hem yönetm hem teknik kadro hem de topçularımız da iyi algılanır

yok buna katılmıyprum üstad.

Prag kopenhag kadar bir rakip değil ya. şans buldumu değerlendiriyor eyvallahta.

Avrupada bayern maçlari ile tepe yapmış oyun ordan itibaren çöktü , ister kadro mühendisliği de- ister transfer de - ister sahadakilerin birbiriyle alakasız dünyada futbol oynaması de.

şu prag elenilecek bir oyun oynmadı bzie karşı - biz elimizle verdik resmen. ne azından son 8i başarabilecek gücümüz vardı ama ortaya koyamadık.
Üstad, burada işte dirayet farkı ortaya çıkıyor. Bizim takıma nispeten daha dirayetli takımlar bunlar, biz bir yerden sonra buraları oynayamiyoruz çünkü alışkanlık, düzen ve o sabır yok bizde. Ben açıkçası Kopenhag ve Prag takımlarını bizim üstümüzde görüyorum bu bağlamda. Tabi Avrupa'da Prag ve Kopenhag takımlarından çok daha iyi takımlar var ama onlar bizim seviyemizin üstüne takımlar zaten...

Zaha —- büyük hayal kırıklığı
Icardi—- var bi sorun belli
Diğerlerini saymıyorum zaten onlar sene başından beri düzenli şekilde kötü
Zaha ligde takımı haftalarca taşıdı. Hocaya yaptığı gereksiz tepki yüzünden kulübeye atıldı. Yoksa gayet de iyi gidiyordu.

başta okan ve dursun olmak üzere emeği geçenlere teşekkürler al zahayı oturt keremi evlatlık edin şimdi

Geri
Üst Alt