Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.931
- 10.195
- 2.168
Sergio nun yürücek hali yok.10 kişi kalmasaydık doğru hamleydi. Topu almamız gerekiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergio nun yürücek hali yok.10 kişi kalmasaydık doğru hamleydi. Topu almamız gerekiyordu.
Okan hoca öyle bir hayal satmadı bence,o hayali yine cahil basınımız sattı. Sürekli saçma sorularla o mevzuya sürüklediler hocayı ve futbolcuları. Pragı elemişiz gibi sonraki turda kimi istersiniz diye soru bile sordu andavallar, hatta kereme finalde kimi rakip istersin diye soran bi manyak bile vardı. Bu psikolojiye rezil basın ve bazı taraftarlar soktuBek alınmadığı halde de çıkıp hala Avrupa'da final hedef falan diyen Okan Hoca da yani hayal satmaması gerektiğini anlamıştır. Söylemeyeyim demiştim ama bu elenmeden sonra bunu da not düşmek lazım...
Hepimiz oyuncu değiştir izleme diye kızdık ama Sergio yerine kimi alacaktı ki orta sahaya? Yedeklere baktınız mı başka orta saha yoktu.Bu arada böyle bir maçta oyuna Sergio alarak orta sahayı tamamen teslim ettik. Sergio nun hazır olması için en az 1 ay var daha.
Kirmizi karta kadar tur bizdeydi bir bokda yapamadilarŞimdi soruyorum.
Rakip hoca senin takımını izlemiş. Arkada çok boş alanlar verdiğini. Uzun top yaparak bu alanlardan kesin goller bulacağını görmüş, buna göre hazırlamış takımını sana 6 gol atmış. (offside veya değil geçelim bunu turu hak edecek birsey yapmadık)
Yine rakip TD önde defansina baski yapacağını görmüş. (ki saçma sapan bir baskı bu bir akıl plan dahilinde değil dogaclama) Kalecisi çok iyi değil ancak arkadan müthiş paslar atiyo. İki macta da bütün atakları o başlattı. Orta sahada atacağı adamlar belli. Sen one çıkıyosun. Kaleci topu atiyo bir anda 3 e 3 filan kalıyorlar. 2 şey çalışmış senin 2 açığın. Bitti elendin..
Peki Sen ne yaptın Okan Buruk?
İlk maçtada aynı atakları ve golleri yedin.
Topu rakibe verdin. Sandın ki topu verdiğinde arkaya hizli atak yapıp fark atacaksın. Bu sene kaç tane böyle gol atabildik? Kontra mi oyniycaksin hay hay ama çalışmadan doğaçlama bu kadar oluyo. Kimse nerde duracağını bilmiyo. Kim kime oynayacak bilmiyo.
İşte olayin kalbi bu. Rakip hoca senin basit doğaçlama sistemini çözmüş. Sen rakibin kalitesi senden düşük olan kadrosuna tol verip ekmeğine yağ sürdün. Bir hoca maç aldı bir hoca maç verdi. Veren bizim hocamız maalesef.
Baba orta saha bu sene bizi mahvettiHepimiz oyuncu değiştir izleme diye kızdık ama Sergio yerine kimi alacaktı ki orta sahaya? Yedeklere baktınız mı başka orta saha yoktu.
Pragalım bu geceyi.herkes kafasından bu geceyi silsin
Şu mac özelinde tek yedek orta sahan Sergio idi hoca da onu soktu. Vitaminsiz gençleri oynatacagini düşünmüyordunuz heralde?
2-Değişiklik yap değişiklik yap diyip durdunuz yedekte oyuna girebilecek 3 kisi var ama 5 oyuncu değiştirme hakkimiz var kadronun darlığını buradan düşün
Bu kadrodan ne bekliyordunuz abi anlamiyorum ben. Rakip köy takimi falan filan geçin o işleri. Köy takımı dediğin yillar önce elendigin Tromso dur. Adamlari bidaha duyan eden oldu mu?
Ben her sene duyuyorum pragi kopenhagi bodo yu vs avrupada. Önce kendimize bakalim. Öyle 3-4 senede bir avrupaya git gruptan çık sonra bidaha gidememe falan geçin bu işleri avrupada istikrarli hale gelmedikçe başarı gelemez
Arap forvet kazma olmasaydı Barışın geri pasında zaten 2. Gol gelmişti. Adamlar iki maçta kaç kere karşı karşıya kaldılar.Kirmizi karta kadar tur bizdeydi bir bokda yapamadilar
Ondan sonra film koptu gecin bu isleri
Erayım şuan Sergio yu sadece hali saha maçına cagirirsin. Hazır değil. Prag deli gibi koşturuyor.Şu mac özelinde tek yedek orta sahan Sergio idi hoca da onu soktu. Vitaminsiz gençleri oynatacagini düşünmüyordunuz heralde?
2-Değişiklik yap değişiklik yap diyip durdunuz yedekte oyuna girebilecek 3 kisi var ama 5 oyuncu değiştirme hakkimiz var kadronun darlığını buradan düşün
Bu kadrodan ne bekliyordunuz abi anlamiyorum ben. Rakip köy takimi falan filan geçin o işleri. Köy takımı dediğin yillar önce elendigin Tromso dur. Adamlari bidaha duyan eden oldu mu?
Ben her sene duyuyorum pragi kopenhagi bodo yu vs avrupada. Önce kendimize bakalim. Öyle 3-4 senede bir avrupaya git gruptan çık sonra bidaha gidememe falan geçin bu işleri avrupada istikrarli hale gelmedikçe başarı gelemez
Okan hoca öyle bir hayal satmadı bence,o hayali yine cahil basınımız sattı. Sürekli saçma sorularla o mevzuya sürüklediler hocayı ve futbolcuları. Pragı elemişiz gibi sonraki turda kimi istersiniz diye soru bile sordu andavallar, hatta kereme finalde kimi rakip istersin diye soran bi manyak bile vardı. Bu psikolojiye rezil basın ve bazı taraftarlar soktu
İyi de orta sahayı 3'lemedik ki biz bu maçtaNerde o orta sahayi 3leee 3leee diyenler? Saddam modunu açtılar sığınaklara gittiler. Takımın beyni şuanda Mertens. İster beğenin ister beğenmeyin bizi hücumda tutan tek adam mertens. Çünkü oyun zekasi ve pres gücüyle rakibin ileri cikmasini hep engelliyor. Ne zaman mertens oynamıyor ya da erken çıkıyor 2 vites düşüyoruz
Ekiple falan düzelmez o işler. Burasi Türkiye hocam burada rayında hiç bir şey gitmez. Bizim başarılarımız da anlık her şeyimiz anlık. Adamlar sporcu yetistirme vs tamamen spor olarak bakıyorlar olaya. Ülkeleri de rahat. Öyle medyalarinda vs de algı operasyonu da yok. Menajer oyunları da yok. Bizim gibi 3. Dünya ülkesinde sistem falan işlemez.Herifler sağ beki 2 milyona almışlar.
Biz de Scout ekibimiz var diye kendimizi kandıralım bula bula 3 ayda Almanya’da bize en uymayacak adamı bulup önersinler.
Bu scout ekibi probleml kardeşm acilen tam prof bir ekip bulmak lazım. Uygulamadan oyuncu filtreleyerek oyuncu bulunmaz.
Eh bizim ilk yarida kacanlar?Arap forvet kazma olmasaydı Barışın geri pasında zaten 2. Gol gelmişti. Adamlar iki maçta kaç kere karşı karşıya kaldılar.
Kirmızı yemesekte o gol ben geliyorum diyodu. Biz topu rakibe verme olayını bilmiyoruz. Verip defansa çekilip sonra komple press yapıp arkayi açıyoruz. Bütün yediğimiz goller böyle. Ciddi sistemsel hatalar var. Dediğine saygı duyarım diycem ama duymuyorum farkli maclar izledik sanirim senle. Rakibinde 3 as oyuncusu eksik. Sen kirmizi yedin eyvallah ama kırmızıdan önce Barış neden ileri gidiyo bir bak istersen. Kim gönderdi onu. İki macta da 20 30 dakika biz geri kalanda rakip oynadı. Biz hak etmedik. Hakeme rağmen diyorum bunu. Hak edecek ne oynadık ne gördün ki savunuyosun anlamadimKirmizi karta kadar tur bizdeydi bir bokda yapamadilar
Ondan sonra film koptu gecin bu isleri
Soru üzerine öyle birşey dedi ve öyle fatih hoca gibi iddialı tonda konuşmadı. Bu psikolojiye salak basın çanak tuttu sürekli, bir sürü böyle sorular sordularOkan Hoca çıkıp hedefimiz Avrupa'da final demedi mi şimdi? Sorulsa bile maç maç veya tur tur ilerleyeceğiz demek çok mu zor?
Orasi kesin ama yedekte barella vardi da almadik gibi yorumlar var malesef. Eldeki malzeme bu yapacak bişey yok.Erayım şuan Sergio yu sadece hali saha maçına cagirirsin. Hazır değil. Prag deli gibi koşturuyor.