⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

valla yıllar sonra stada gittim. tüyler diken diken oldu.

tribünün eğlencesi heyecanı sönmüş ama

ya rakiplerin tezahuratını ıslıkla - ya da saldır galaaatasaray modu.

ama onun dışında özlemişim baya - metrodan metroya geç et falan bu kısım işkenceydi biraz gene maç saati yüzünden - özellikle dönüşte.

genede gözümün önünde canli osimhen ve icardi golleri görünce hepsi dedğdi.

(Osimhen gol atınca saçmasapan bir şey çaldı her neyse )

Jakobs - cuk oturdu takıma dinamizm + fizik açısından . ben baya beğendim, aldığı rolüde iyi yapıyor.

fakat Kaan oynayınca BAY ve sağ kanadımız bitiyor arkadaşlar. bek olarak destek çıkamadığı için çok fazla , maç boyu soldan yağdık.

Jelert girdiğinde iyi göründü ama BAY bence dün baya kendi standardının altındaydı - ama herif dinlenmedi hiç daha ... Sallai ligde devreye girip BAY bir 2 maç dinlenmeli ya da az süre almalı . sakatlanacak edecek 500 gündür top oynuyor herif.

Kisa notlarim
Osimhen yerine icardi oynasaydi, ne fener ne bu maci kazanamama ihtimalimiz yuksekti. Icardi ilk senesinde ki gibi olmayacakti, sakatliktan donup antreman almadigi icin.
G. Sara: Daha su andan en sevdigim adamlardan biri. Yetenegi, vucut dili, Fair playi dahil buna
Jacobs: harika bir transfer.
Yunus: yeni transfer gibi oldu. Cok iyi

Gecen seneden bariz gucluyuz. Ustune Zaha, olivuera vs gibi huzur kaciran etmenlerde yok. Hafta ici calismalarda Okanin kafasi da daha rahattir artik.
Bence Kerem Aktürkoğlu da negatiflik yayıyordu...

İcardiyi yine iş başında görmek benim için en önemli şeydi. Maç sonu coşkusu da öyle.

Bir maç daha görmek istiyorum, derbi yorgunluğu diye çok laf etmek istemiyorum.Yoksa bizim okan hoca ile avrupada pek bir geleceğimiz yok bence.Bir kere mertens ve kaan yüzünden diğer oyuncular çok daha fazla efor sarf ediyor.Biri yaşlı,diğerinin fiziği bitmiş.

Yetmiyor işte yav mertens avrupada, bunu anlamak için daha kaç maç gerekiyor, şu maç da gidiyordu
Mertens her haliyle bu takimda oynar.

Mertens, Sara, Sanchez , Osimhem bu takiminin suanki almazsa olmazi.

Ama Mertensi 60 ta yikartirsin, o baska.

Jakobs - cuk oturdu takıma dinamizm + fizik açısından . ben baya beğendim, aldığı rolüde iyi yapıyor.

fakat Kaan oynayınca BAY ve sağ kanadımız bitiyor arkadaşlar. bek olarak destek çıkamadığı için çok fazla , maç boyu soldan yağdık.

Jelert girdiğinde iyi göründü ama BAY bence dün baya kendi standardının altındaydı - ama herif dinlenmedi hiç daha ... Sallai ligde devreye girip BAY bir 2 maç dinlenmeli ya da az süre almalı . sakatlanacak edecek 500 gündür top oynuyor herif.
geçen sene 70 maça çıktı heralde hala durmadan oynuyor. Sallai süre bulmalı formsuz olsa bile. İkisine de yarar bu durum.

Avrupada 2 kanadımız var zaten yunus ve barış. Ziyech ve yusuftan olmaz o iş. O yüzden avrupada çok rahat 3-5-2 çıkabiliriz.

Günay
Kaan davson apo
Barış sara torre yunus jakobs
Osimhen Icardi

Benim kafaya inanılmaz yatıyor şu takım. En azından yedeklerden berkan sola jelert sağa mertens ortaya falan atabiliriz. 4-4-2 de yunus yerine yusuf barış yerine allah korusun ziyech falan girer.

Genel anlamda iyidik ama cok pozisyon verdik. Biraz daha dikkatli olmak lazim. Onun disinda Kaani hic begenmedim. Cok agir kaliyor o pozisyonda.

Bay üc mactir kendi standartinin altinda. Cok mac yapti, bir iki mac dinlense iyi olur.

Geri
Üst Alt