⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Avrupa'da kalan maçlar

RFS (D)
Elfsborg
Tottenham
Alkmaar (D)
Malmö (D)
D. Kiev
Ajax (D)

önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan almak zorundayız. Sonra 4 maçın 3'ü deplasmanda olacak orada da Alkmaar ve Malmö maçlarından yenilgisiz çıkmak önemli.

2 beraberlik 6 galibiyet gibi bir yüzde ile gidilmeli.

Selamlar aranıza yeni katıldım,

Paoku da geçtik takım gayet iyiydi geçen seneki kabız futbolu Osminhenin hareketli oluşundan dolayı hücumda bayağı düzelmiş

Birde Okan Buruk çakılı bek seviyor Jakobs cuk oturmuş. Mesela İ.Kartallı Fb ye gitmiş olsa örnek veriyorum çok eleştirilirdi. Sisteme göre oyuncu transferleri yapılıyor. Bu çok iyi.Yönetim çok eleştirildi ama bence kanat harici bence çok iyi hamleler yapıldı. 9 m luk sağ bekimiz de yedek de duruyor. Fiziken toplasın bence değişilmez olacaktır

Takım Daha da oturur seneye de Osminhen yerine hareketli potansiyelli santrafor, 10 numara , kalite kanat ve stoper gelirse uçarız. Profil olaral Sara tarzı isimlere devam tabii.

Eksik olarak da Takımın tek eksiği savunma tarafı. Arkaya çok adam kaçırıyoruz. Fb başta akıllı olsa bitirici oyuncu olsaydı başka senaryo olabilirdi. Düzeltmek lazım

Avrupa'da kalan maçlar

RFS (D)
Elfsborg
Tottenham
Alkmaar (D)
Malmö (D)
D. Kiev
Ajax (D)

önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan almak zorundayız. Sonra 4 maçın 3'ü deplasmanda olacak orada da Alkmaar ve Malmö maçlarından yenilgisiz çıkmak önemli.

Elfsborg inanılmaz tempolu ve 3 lü oynayan takım diyorlar. O maç hedef maç olmalı ve 352 çıkmalıyız o maça. Sonraki hedef maç da Malmö deplasmanı olmalı zor olacak çünkü. Tottenham yenilgisini ajac deplasmanında kazanarak telafi ederiz.

Avrupa'da kalan maçlar

RFS (D)
Elfsborg
Tottenham
Alkmaar (D)
Malmö (D)
D. Kiev
Ajax (D)

alkmaar ne halde bilmiyorum - özette izlemedim ama Elfsborg direnmiş gibi duruyor - öne geçmiş etmiş.

hafife almamak lazım Elfsborgu / hatta kimseyi. genel anlamda bence baya iyi fikstür çektik , erken rahatlamak lazım.

Tottenham maçı ilk 8 rahat yapar mıyız yoksa biraz uğraşacakmıyız net belirleyici olur.

Ajax deplasmanına ihtiyaç kalmazsa çok güzel olur.

Avrupa'da kalan maçlar

RFS (D)
Elfsborg
Tottenham
Alkmaar (D)
Malmö (D)
D. Kiev
Ajax (D)

Bir zahmet 7 veya daha fazla yukarısı puan alırız inşallah.İyi top oynayalım zevk alalım yeterli.
Benim merak ettiğim Şallai hangi maç devreye girecek yada hiç giremeyecekmi?

adanmışlar maça gitmiş video gelse de izlesek

Avrupa'da kalan maçlar

RFS (D)
Elfsborg

Tottenham
Alkmaar (D)

Malmö (D)
D. Kiev

Ajax (D)

bu şekilde ilk 8e kalırız bir aksilik olmazsa.

konsantrasyon kaybı olmazsa 3/3 gelir, kalan 5 maçtan 2g 2b 1m.

Genel anlamda iyidik ama cok pozisyon verdik. Biraz daha dikkatli olmak lazim. Onun disinda Kaani hic begenmedim. Cok agir kaliyor o pozisyonda.
yan ortayla açılan her ciddi atağımız kaan ın ayağından çıkma. osimhen ilk kafa, yunus'un kaçırdığı, mertens'in içeriye çevirdiği yunus'un golü attığı ilk hatırladıklarım. boey kalsaydı rotasyondaydı zaten kaan. jelert adam gibi oynayana kadar devam yapacak bir şey yok. ayağı iyi en azından. akıllı da oyuncu. seni göklere çıkarmaz belki ama rahatlıkla da idare eder o alanı.

bu arada rfs ve elfsborgu yenersek 3. maçlarda üst turu garantiliyoruz :asd:

Kesinlikle adam gibi bir sağ bek alınmalı eğer Jelert ile ısrar edilmeyecekse.
Sanchez bütün maç sağ kanadı kaanın arkasını kollamaktan çok adam kaçırdı.
Kaan sağ kanat ile sağ kanat ileri gidemiyor be yazık ki.
Hem kaanı da ortasaha da çok iyi
Bir alternatif olarak kullanır Okan hoca.

Bir zahmet 7 veya daha fazla yukarısı puan alırız inşallah.İyi top oynayalım zevk alalım yeterli.
Benim merak ettiğim Şallai hangi maç devreye girecek yada hiç giremeyecekmi?
Sallai mi? Adam Avrupa listesinde yok ne devreye glrmesi.

kaan kötü mötü oynamıyor hatta baya iyi oynuyor

kafamızda senaryo çizip buna inanmayı bıraksak mı artık acaba
kötü değil kesinlikle

fakat hücum anlamında "bek" beklentisini tam karşılamıyor güvenli oynadığı için , haliyle jakobsla sol tarafa yığılıyor hücumlar. ( edit : ya da hücumdayken gizli stoper / gizli 6 gibi davrandığı içinde olabilir)

ben daha çok sağ bek dinamiği kaanı zorluyor - adamın meziyetlerinden daha iyi yararlanacağın senaryolar varken , elinde yeni transferinde varken garip geliyor biraz bana.

takım kazanıyor diye bozmuyor okan hoca

bu şekilde ilk 8e kalırız bir aksilik olmazsa.

konsantrasyon kaybı olmazsa 3/3 gelir, kalan 5 maçtan 2g 2b 1m.
Aralık ayında Malmö'yü gidip orda yenerse Okan için büyük adım olur.Malmö'yü bu yıl hiç izlemedim ama bu İskandinav takımları prototip oluyor zaten,yine fizik gücüyle rakibini sindirmeye çalışan bir takım izleriz muhtemelen

Geri
Üst Alt