⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Diyelim yendik bir şey bulurlar
Yenildik zaten direk saldırırlar burası gs derler asgari ücret mi alıyor derler. Bu mantıkla zaten sosyal yaşamda da herhangi bir işi yapan kişinin yaptığı iş kucumseniyor aldığı eğitim kucumseniyor vb

Bu sefer Berkan çıkmalı. Mertens'i böyle horca kullanmamak lazım.
hoca bunun ne kadar farkında bilmiyorum- hazırlık maçlarında bile 82 dk falan tutuyordu

11 de başla agresif olacağın maçta - bul golünü sonra oyun kontrolünde 3lü OS ye dön berkanla - tor da rahat eder aflan diye bakıyorum hep.

(tabi takımı frenleme mantığında değil dediğim - oyun kontrolünde)

he dünde çıkınca şunu gördük - ortsahaya nispetene baskısız kabul ettik feneri 5- 4- 1 ile full tempo düşürüp tutmyaa oynadık. kontra/geçiş kafasıyla.

hem yunan hem siyah beyazlı bi takım he duble nefretlik

rotasyon önemli ortasahada kerem kesin oynar hoca fazla rotasyon yapıp ortayı kerem-berkan-sara yapar mı diye düşünüyorum ama o kadar riske etmeyebilir

Kazanan takım bozulmaz mantığıyla fener onbirini çıkarmaz umarım. Martens yerine kerem demirbay başlamalı yada Berkan.

bu herifleri izleyen var mı ? pırpır kanattır bilmemnedir var mı bir tehlike faktörleri?

Kazanan takım bozulmaz mantığıyla fener onbirini çıkarmaz umarım. Martens yerine kerem demirbay başlamalı yada Berkan.
ondan ziyade mertens dün oyun içi kötüydü belki top bizdeyken ama topsuz en ileri presi osimhenle çok iyi yaptı - bulduğunuda bitirdi aslında. Aşırtma girip daha erken 3-0olsa saçmalayacaktı maç.

o yüzden maç başları diri takım ile kullanmak bence baya doğru oluyor. ama cılkı çıkana kadar sahada tutmanın anlamı yok.

Yalnız yiğidi öldür ama hakkını ver demişler,

S. Maximen gerçekten elit seviyede dribling yapabilen bir oyuncu. Bizde olsaydı yeri geldiğinde 11'de yeri geldiğinde rotasyonda aşırı işe yarardı.

Öyle tipler var ki hocamiza onurun varsa istifa et oyunculara onurun varsa git diyecek tipler var azınlıklar ve azınlık kalmaya devam edecekler. Bu maçta da onlara fırsat vermeyeceğiz

Maç biletleri ne zaman satışa çıkıyor

Aslinda bu macta Baris ile Mertens'i dinlendirsek iyi olur.

Batsuayi ve Berkan oynasin derim.

Günay
Jelert-Nelson-Abdül-Jacobs
------Berkan-Kerem-----
---------Sara-------
Barış----Batşuayi---Yunus

böyle bişey çıkabilir sallai'nin avrupa listesinde olmaması büyük bir eksiklik yunus ve barış'ın yedeği yok gibi hoca bu maçta belki üçlü deneyebilir

hoca bunun ne kadar farkında bilmiyorum- hazırlık maçlarında bile 82 dk falan tutuyordu

11 de başla agresif olacağın maçta - bul golünü sonra oyun kontrolünde 3lü OS ye dön berkanla - tor da rahat eder aflan diye bakıyorum hep.

(tabi takımı frenleme mantığında değil dediğim - oyun kontrolünde)

he dünde çıkınca şunu gördük - ortsahaya nispetene baskısız kabul ettik feneri 5- 4- 1 ile full tempo düşürüp tutmyaa oynadık. kontra/geçiş kafasıyla.
Sara'yi 10'da görmek için ideal zaman. Hatta Jelert de oynasın

3lü savunma denemesi olur mu ki

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt