⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Icardi nin durumu iyise 3lu ile cikmak lazim. KaanAyhanin performansini begenmiyorum. Sagbekte olmuyor cok agir kaliyor. Abdulkerim ise her mac bi penalti yaptiriyor, son zamanlar cok sacmalamaya basladi. Orta sahayida kalabalik tutmak lazim, yoksa cok gecis veriyoruz

gs.png

Yunan futbolu bize ters gelmemesi gerek aslinda ev sahibi olarak üc puanla cikmamiz sart ama avrupa baska bir arena hepsi aslan kesilir.

Icardi nin durumu iyise 3lu ile cikmak lazim. KaanAyhanin performansini begenmiyorum. Sagbekte olmuyor cok agir kaliyor. Abdulkerim ise her mac bi penalti yaptiriyor, son zamanlar cok sacmalamaya basladi. Orta sahayida kalabalik tutmak lazim, yoksa cok gecis veriyoruz

Ekli dosyayı görüntüle 263404
dün bu kadroyla çıksak minimum 2 farklı yenilirdik muhtemelen

yunus'la oynadığımız pozisyonel çift forvet savunmada kaan'la 3'lüye dönmemiz hikayesinden daha gerçekçi zaten, daha bi de üstüne bats'a filan gerek yok. bi zahmet artık tam fiziğe gelene kadar icardi osimhen'in, bats yunus'un alternatifi olarak devam etmeli. fazla uçup kaçmaya lüzum yok. jelert de artık kaan'ı oyun kurulumundaki becerisinden dolayı kesemese de iyice kanat bek haline gelen barış'ın ciddi alternatifi olarak görülmeli. geçen yıl kopenhag'ta toplu-topsuz oyunda şl seviyesinde şov yapan 10 milyonluk bek bu kadar kerteye çıkartılmamalı.

kazanan takım devam

kasımpaşa maçında çift forvet deneriz

1727009113295.png

Kazanan 11'i degistirmez hoca, degistirmemrli de.

Günay
Davinson Nelson Apo
Barış Berkan Demirbay Jakobs
Yunus
Icardi Şuayip

Küskün topçuların ağzına 1 parmak çalabileceğimiz bir 11. 5. yıldız sezonunda Uefa umrumda olmadığı için bu kadar rahat oynuyorum kadroyla​

Yalnız yiğidi öldür ama hakkını ver demişler,

S. Maximen gerçekten elit seviyede dribling yapabilen bir oyuncu. Bizde olsaydı yeri geldiğinde 11'de yeri geldiğinde rotasyonda aşırı işe yarardı.
O tip oyuncularla takım oyunu mümkün değil. Bireysel gösteriye dönüyor iş. Takımın geri kalanı seyrediyor sadece.

Jelert , Berkan , Nelsson ve Bats ilk 11 olacak şekilde bir kadro iyi olur. Kadromuz dar olduğu için kimseye fazla yük binmeden devre arasını görmek lazım.

Bu sene değişen statü ile son iki maç ocak ayında oynanacak yani transfer dönemi başladıktan sonra. Acaba orada kadroda ekleme yapılıyor mu? Evet saçma geliyor ama FM24'te olmuştu bende şaşırdım açıkçası. Sonuçta gerçek veri ile oynanan bir oyun.

Paok maçı zor bir maç oyun sistemi değişmemeli tek forvet çıkmalıyız

dün bu kadroyla çıksak minimum 2 farklı yenilirdik muhtemelen

Hiç olacak bir kadro değil ya, iyi niyetli yazılmış ama.

Bence anadolu maçlarında özellikle düşük seviyeli maçlarda jacobs 3lü sol stoper oynamalı.Sola da yunus sallai ikisinden biri.

Geri
Üst Alt