M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.244
- 2.555
- 648
Bu sene lig herşeyden önemli, o yüzden zerre önemsemiyorum Avrupa ligini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç kimseyi kovamazsınızavrupa maçında rotasyon yapan hoca da yönetim de ertesi tekme tokat kovulur
bu maça en ideal 11 çıkacak maçı alacak
sonra bi zahmet 300 milyonluk takımın 3 4 oyuncusu değişerek kasımpaşayı yensin
Hiç kimseyi kovamazsınız
Bırakın beylik laflarını
Okan hocayla yola devamuA kovar
biz bu takımın gerçek sahibiyiz
Kuruluş amacmızı senden öğrnecek değilim. Senin toplam hayatının 2 katı kadar Galatasaray maçı izledim ben.Avrupa'yı önemsemeyip lige odaklanalım diyen kişileri kuşların forumuna alalım, fb ya da tjk'li olsunlar. Onlar için birinci öncelik çünkü lig, bizim için değil. Kuruluş amacımızı bilmeyen biri Galatasaray'lı olsa ne olur, olmasa ne olur.
Hayatımın toplamı kadar maçı izleyip izlemediğin konusunda pek emin değilim ama dünyada kadrosu kısıtlı olup Avrupa'da ilerlemeye çalışan tek takım biz olmayacağız. Ki o kadar maç izlemiş olsaydın 2000 yılında kazandığımız UEFA Kupası kadrosunda her mevkimizin 3-4 rotasyon oyuncusundan oluşmadığını bilirdin. O sene sanki tüm mevkilerimiz alternatifliydi.Kuruluş amacmızı senden öğrnecek değilim. Senin toplam hayatının 2 katı kadar Galatasaray maçı izledim ben.
Bu sene elindeki kadroyla 3 kulvarda gitmeye çalışırsan hepsinde çuvallarsın.
Fb ligi alamıyor ki niye fbli olalımAvrupa'yı önemsemeyip lige odaklanalım diyen kişileri kuşların forumuna alalım, fb ya da tjk'li olsunlar. Onlar için birinci öncelik çünkü lig, bizim için değil. Kuruluş amacımızı bilmeyen biri Galatasaray'lı olsa ne olur, olmasa ne olur.
Ya gerçekten acayip bir psikoloji ya.Hiç kimseyi kovamazsınız
Bırakın beylik laflarını