⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

avrupa maçında rotasyon yapan hoca da yönetim de ertesi tekme tokat kovulur

bu maça en ideal 11 çıkacak maçı alacak

sonra bi zahmet 300 milyonluk takımın 3 4 oyuncusu değişerek kasımpaşayı yensin
Hiç kimseyi kovamazsınız
Bırakın beylik laflarını

Hafta sonu kasımpaşa ile yapacağız, evindeki kasımpaşa maçı için rotasyon mu olurmuş yahu. Güzel bir havada yakaladık, kazanmalıyız.

yemişim avrupa ligini bu sene ligde şampiyon olunca direkt şampiyonlar ligine gidiliyor rotasyon yapılmalı

Avrupa'yı önemsemeyip lige odaklanalım diyen kişileri kuşların forumuna alalım, fb ya da tjk'li olsunlar. Onlar için birinci öncelik çünkü lig, bizim için değil. Kuruluş amacımızı bilmeyen biri Galatasaray'lı olsa ne olur, olmasa ne olur.
Kuruluş amacmızı senden öğrnecek değilim. Senin toplam hayatının 2 katı kadar Galatasaray maçı izledim ben.

Bu sene elindeki kadroyla 3 kulvarda gitmeye çalışırsan hepsinde çuvallarsın.

rotasyon yapınca avrupa'yı önemsememiş olmuyosunki herkes yapıyor bunu torreria 60 maç mı oynayacak dinlenmesi gerekenler var

Artık ligde başarı kesmiyor
Avrupa yı titreten Galatasaray'ımızı geri istiyoruz

Kuruluş amacmızı senden öğrnecek değilim. Senin toplam hayatının 2 katı kadar Galatasaray maçı izledim ben.

Bu sene elindeki kadroyla 3 kulvarda gitmeye çalışırsan hepsinde çuvallarsın.
Hayatımın toplamı kadar maçı izleyip izlemediğin konusunda pek emin değilim ama dünyada kadrosu kısıtlı olup Avrupa'da ilerlemeye çalışan tek takım biz olmayacağız. Ki o kadar maç izlemiş olsaydın 2000 yılında kazandığımız UEFA Kupası kadrosunda her mevkimizin 3-4 rotasyon oyuncusundan oluşmadığını bilirdin. O sene sanki tüm mevkilerimiz alternatifliydi.

Avrupa'yı önemsemeyip lige odaklanalım diyen kişileri kuşların forumuna alalım, fb ya da tjk'li olsunlar. Onlar için birinci öncelik çünkü lig, bizim için değil. Kuruluş amacımızı bilmeyen biri Galatasaray'lı olsa ne olur, olmasa ne olur.
Fb ligi alamıyor ki niye fbli olalım

Bu maç asıl takım çıksın paşaya rotasyon yaparız. Paok öyle boş bi takım olduğunu düşünmüyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rotasyon yapılsın diyenlere laf edildiğini görüyorum. rotasyonlu da 3 atarız bu havayla dostlar paniğe gerek yok

Geri
Üst Alt