Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 2.503
- 2.470
- 1.148
Eyvah
Objektif bir rakip
uyaniyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah
Objektif bir rakip
3 5 2 aga o zaman yapacak bişey yok. İcardi 10 derken gf gibi takılır demek istedim serbest Osimhen in sağı solu önü arkası neyse işte.Yaw elinde dünyanın en iyi 5 fox in the box forvetinden biri var kalkıp onu ceza sahasından mı uzaklaştırcaz
az mantıklı olalım rica ediyorum .
Yok hocam abdulkerim yerine Nelson.Sánchez'i dinlendirmek gerektiğine katılıyorum ama PAOK yerine Kasımpaşa maçını tercih ederim.
okan hoca için yşne test maçı
taktik disiplini yüksek bir avrupa takımıyla daha oynuyoruz ve bu bütçelerle şl yerine al oynuyorsak lig aşamasında ilk 10 mutlaka gelmeli
Ne testi artik. Test maci varsa artik taraftar icin test maci.
2 sene ligi domine etmis, neredeyse butun lig derbilerinde rakipleri surklase etmis TD bu ligde artik test edilmez.
Olur olmadik seylere keyfi kizan taraftar test edilmeli artik cunku takima yaradan cok zarar veriliyor.
O kadar da degil. Sonucta Yunan takimi. Bunlar cografya olarak Avrupa olsa da futbol kalitesi ve disiplini anlaminda bizim seviyemizdeler. Koyar geceriz.paok zor anlar yaşatır, kapanıp arkaya top atıp tehlikye yaratmaya çalışacaklar, baya da tehlikeli adamları var, mağlubiyet süpriz olmaz
burada testten kastım şu
okan buruk türkiyenin en iyi teknik direktörü olmuştur açık ara
ama alonso, amorim, motta, arteta gibi isimlerle yanyana düşünebilir miyiz kendisini bunu ancak bu arenada gösterebilir
Yunan takımlarının savunma konsantrasyonları iyi avrupada, bizi net zorlarlarO kadar da degil. Sonucta Yunan takimi. Bunlar cografya olarak Avrupa olsa da futbol kalitesi ve disiplini anlaminda bizim seviyemizdeler. Koyar geceriz.
Anladim hocam, boyle bakiyorsak dogru bir yaklasim.burada testten kastım şu
okan buruk türkiyenin en iyi teknik direktörü olmuştur açık ara
ama alonso, amorim, motta, arteta gibi isimlerle yanyana düşünebilir miyiz kendisini bunu ancak bu arenada gösterebilir