⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

kaan bekten vazgeçmemiz lazım - bir yerde patlayacak o iş - ya oyuncu cezalı alcak - ya sakatlanacak ya da kötü performansta gol riski yaratacak.

jelert'i kullanmya başlaması lazım hocanın. biliyorum kaanın ortaya kayma etme gibi meziyetleri oluyor ama çok kaotik bir sistem. düzen oturtmalıyız.

Kadro bu bence. İcardi 10 oynar gayet iyi de oynar. Özledik kralı. Rotasyon da yapılmış olur hem.
e608bf00ee68c22613cdeee6d33d6b3a.jpg

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw elinde dünyanın en iyi 5 fox in the box forvetinden biri var kalkıp onu ceza sahasından mı uzaklaştırcaz

az mantıklı olalım rica ediyorum .

Kadro bu bence. İcardi 10 oynar gayet iyi de oynar. Özledik kralı. Rotasyon da yapılmış olur hem.
e608bf00ee68c22613cdeee6d33d6b3a.jpg

Mertens'in topsuz oyunda yaptiklari cok kücümseniyor. Icardi asla orda yapamaz. En fazla Berkan veya Kerem oynar orda.

Ayrica bu macta Baris (ve belki Mertens) disinda kimseyi dinlendirmem. Önemli mac bu.

Uzun süredir takımımıza yapılan manipülasyonların belini fener maçıyla kırdık, şimdi bunları gömme maçındayız, Paok maçı fener maçı gibi mesaj maçı artık Avrupa’da iyi oyunla net bir galibiyet almalıyız, hangi kadroyla çıkılırsa çıkılsın

Mertens'in topsuz oyunda yaptiklari cok kücümseniyor. Icardi asla orda yapamaz. En fazla Berkan veya Kerem oynar orda.

Ayrica bu macta Baris (ve belki Mertens) disinda kimseyi dinlendirmem. Önemli mac bu.
Evet mertens oyunumuzda çok önemli ama yaşı itibariyle bunu 50 55 maç çıkaramayacağı çok açık, geçen sezon sezonu çok iyi bitirdi ancak bunun sebebi sezonun ilk yarısında çoğunlukla rotasyon oyuncusu olmasıydı, bu sezon da onu her maç 30 40 dakika oynayacak şekilde rotasyonda planlamalıyız, bu şekilde yine ciddi katkı verecektir, icardi açısından ise bizim icardi ve osimhenden birisini dışarda bırakma şansımız yok ve ben açıkçası uyum sağladıkça gayet ikisinin birlikte olabileceklerini düşünüyorum, icardi gerçekten aslında iyi bir servisçi

Bilmiyom abi kafam karıştı baya. 3 5 2 den başka çıkar yol yok gibi

3-5-2 yada 3-3-2-2 de olabilir
Yunus kesinlikle oynamalı Mertensin yanında

4312 , 352, 3412 , artık ne olursa ,

yeter ki 442 yapıp orta ikiliyle forvetler arasında devasa boşluk olmasın
Yunus fener maçındaki performansını devam ettirebilirse gayet 4 4 2 oynayabiliriz, çünkü yunus kanattan çok sol iç gibi oynadı ve orta sahaya destek verdi, bu bana engin Baytar ve emreli 4 4 2 mizi hatırlattı

Yunus fener maçındaki performansını devam ettirebilirse gayet 4 4 2 oynayabiliriz, çünkü yunus kanattan çok sol iç gibi oynadı ve orta sahaya destek verdi, bu bana engin Baytar ve emreli 4 4 2 mizi hatırlattı
Mertensi hayatta kesmez Okan hoca. Ya 4-3-1-2 diamond yada 3lü defans. Osimhen, İcardi ve Mertens kesin oynarlar

Demirkolu hiç sevmem ama güzel konuştu bence, 24 şut çekmiş fb kalemize, öyle anında havalara girmeye gerek yok, bu takımın hucumu tamam ama hala savunmada ciddi sıkıntımız var.Fb az biraz becerikli olsa şu maç berabere bitebilirdi.Okan hoca umarım derbi sarhoşluğu yapmaz da tam analizini yapar, bizim daha önce kazandığımz fb maçlarında rakibin pozisyonu yoktu.2.5 gol beklentisi penaltısız çok fazla, adamlar kale önünden 2 şut kaçırdı.

İcarrdi tam hazır olana kadar oynamasın zaten. Paok ve Kasımpaşa maçlarında şikecilere koyduğumuz kadro ile devam

Demirkolu hiç sevmem ama güzel konuştu bence, 24 şut çekmiş fb kalemize, öyle anında havalara girmeye gerek yok, bu takımın hucumu tamam ama hala savunmada ciddi sıkıntımız var.Fb az biraz becerikli olsa şu maç berabere bitebilirdi.Okan hoca umarım derbi sarhoşluğu yapmaz da tam analizini yapar, bizim daha önce kazandığımz fb maçlarında rakibin pozisyonu yoktu.2.5 gol beklentisi penaltısız çok fazla, adamlar kale önünden 2 şut kaçırdı.
Fredin uzaya yolladığı şutla Mertensin attığı golün xgsi aynı. Sinan Yılmaz kanalında güzel anlatmış izlemenk tavsiye ederim

Fredin uzaya yolladığı şutla Mertensin attığı golün xgsi aynı. Sinan Yılmaz kanalında güzel anlatmış izlemenk tavsiye ederim

xg de değil olay reis. ostervolde fred symanski el neysri, dünya kadar pozisyon verdik, biz de girdik ama yarın atarlar o golleri, o bir kere olur

Geri
Üst Alt