⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

CL'yi alamayacağımızı biliyorum ama Uefa'da da çeyrek, yarı yapmadığımız sürece heyecan duyamıyorum maçlara karşı maalesef, sakatlık, kaza bela olmadan galibiyet alırız inş

Eski Açık'ta Kıyıcı bayağı övdü bu takımı. Prag'dan çok daha iyiler, Kopenhag ayarında bir takım diyor.

Rotasyon yapılacak maç değil.

ilk sekiz direkt son 16 turu için - 9-24 arası kendi içinde playoff oynayıp kalıyorda

veelvki son 16 da bizle fener var ...eşleşebiliyor muyuz yoksa ikimizde farklı takımla mı eşleşeceğiz.

uefa "ya bi tane yeter - kapıştırın gitsin" yapabilir misal öyle bri şeyde
İnşallah fener gelir :))

Herkes bir tutturmuş rotasyon. Rotasyon yapılacak maç bu değil kasımpaşa maçı. Zaten rotasyonda oynayacak adamlar da Nelson, Sallai, Berkan, Demirbay, Batsuayi hatta İcardi falan hepsi de güvenilir adamlar. Dar ama güvenilir bir rotasyonumuz var bu sene doğru yerde kullanmak lazım.

maça dengeli başlayalım, real değiliz biz.

pozisyonlar ve top kayıp kayıpları, kontra ataklar derken, oyun içinde siniyoruz. ve o maç öyle gidiyor.

Güvenç
Jelert Sánchez Bardakcı Jakobs
Torreira Sara
Yılmaz Mertens Akgün
Osimhen​

Sadece Kaan Ayhan'ın dinlendirileceğini düşünüyorum.

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçına çıkacak olan Galatasaray'ın PAOK maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Galatasaray-Prag macini da yonetmisti

Galatasaray-Sparta Prag maçının hakemi Alejandro Hernandez oldu! - Aspor

Karşı takımı küçümsemeyip ciddiye alırsak yeneriz

Kopenhag'ı küçümsedik
Prag'ı küçümsedik
YB küçümsedik

Ne oldu ?

Oynayabilen en iyi futbolcularımız yine sahada yerini almalı

Sizin satacağınız bilete de. Hiç bir haber vermeden siteye bir mesaj 12 dakika önce: biletler satisa çıktı diye. Insan önceden haber verir biletler su saatte satılacak diye. Tabi ucuz biletler hemen peşkeş çekilmiş.

ilk sekiz direkt son 16 turu için - 9-24 arası kendi içinde playoff oynayıp kalıyorda

veelvki son 16 da bizle fener var ...eşleşebiliyor muyuz yoksa ikimizde farklı takımla mı eşleşeceğiz.

uefa "ya bi tane yeter - kapıştırın gitsin" yapabilir misal öyle bri şeyde
9-10 ile 23-24 eşleşecek. İki aynı ülke denk gelirse diğer rakiple oynayacak şekilde eşleşme yapacaklar galiba.

Simdiden heyecan basti. Fener macindan cok daha heyecanliyim bunun icin cünkü hem Avrupa maci hem Young Boys maclarindan sonra ilk ciddi testimiz. Bakalim bu "yeni" takim nasil üstesinden gelecek.

-------------------------Günay--------------------------

--Kaan-------Sanchez--------Bardakçı-------Jakobs---

--------------Torreira---------Sara----------------------

--Barış----------------Mertens----------------Yunus----

------------------------Osimhen--------------------------

ile başlarız yine diye düşünüyorum.

Sallai bu maçlarda oynayamayacak. Muslera da cezalı. Avrupa maçlarının çoğunda tek forvet + Mertens'i tercih edecektir Okan.

Geri
Üst Alt