- 29 Temmuz 2011
- 17.195
- 8.779
- 1.588
CL'yi alamayacağımızı biliyorum ama Uefa'da da çeyrek, yarı yapmadığımız sürece heyecan duyamıyorum maçlara karşı maalesef, sakatlık, kaza bela olmadan galibiyet alırız inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah fener gelirilk sekiz direkt son 16 turu için - 9-24 arası kendi içinde playoff oynayıp kalıyorda
veelvki son 16 da bizle fener var ...eşleşebiliyor muyuz yoksa ikimizde farklı takımla mı eşleşeceğiz.
uefa "ya bi tane yeter - kapıştırın gitsin" yapabilir misal öyle bri şeyde
Ben jekert katılıyorum bardakçı Nelson diyorumGüvenç
Jelert Sánchez Bardakcı Jakobs
Torreira Sara
Yılmaz Mertens Akgün
Osimhen
Sadece Kaan Ayhan'ın dinlendirileceğini düşünüyorum.
Kan gövdeyi götürür
1000 cimbomlu 100000fbliyi yok eder@Sami Karakoç ile fener maçı izlemiştik o gün denk geldi. Reisin cesareti dillere destan, 20 tane fenerlinin arasında fenere sovuyordu
Bir daha bana Myc atarken bu postu görüp indirim uygulamanızı rica ediyorum @admins@Sami Karakoç ile fener maçı izlemiştik o gün denk geldi. Reisin cesareti dillere destan, 20 tane fenerlinin arasında fenere sovuyordu
9-10 ile 23-24 eşleşecek. İki aynı ülke denk gelirse diğer rakiple oynayacak şekilde eşleşme yapacaklar galiba.ilk sekiz direkt son 16 turu için - 9-24 arası kendi içinde playoff oynayıp kalıyorda
veelvki son 16 da bizle fener var ...eşleşebiliyor muyuz yoksa ikimizde farklı takımla mı eşleşeceğiz.
uefa "ya bi tane yeter - kapıştırın gitsin" yapabilir misal öyle bri şeyde