⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Sıkıntılı geçebilir yine de bir şekil kazanacağız bence 2-1, 3-2 gibi.

Hucüm tarafımız gayet güzel ve formda o konuda sıkıntı yok maşallah ama takım savunmasında geliştirmemiz gereken hususlar var çünkü fazlaca pozisyon veriyoruz karşımızda biraz kaliteli bir takım bulunca.

Artık tırt avrupa takımlarına karşı rahat bir galibiyet istiyorum. Biz zahmet hoca

Hic gözümde olmayan maç hatta gruptan çıkmazsak memnun olurum çünkü 5.yildiz esas hedefimiz ,avrupa takımı olmamıza daha çok var boşuna yorulmaya gerek yok

Şöyle bi kadrolarına baktım da Colley, Rahman Baba, Bakayoko, Mady Camara, Despovov, Taison Chalov, Samatta baya bilindik isim var kadrolarında. Geçen sene Fatih hoca panatinaikosdayken izlemiştim maçlarını o ligin en iyi takımı gibilerdi.

Kadro bu bence. İcardi 10 oynar gayet iyi de oynar. Özledik kralı. Rotasyon da yapılmış olur hem.
e608bf00ee68c22613cdeee6d33d6b3a.jpg

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rotasyon diyoruz da Torreira yerine Efe’yi oynatın demiyoruz ki.

Nelsson, Berkan veya Kerem D, Bats gibi oyuncuların bu maçta 30 dk da olsa forma giymesi çok önemli.

Sen sonra bu adamları küstürürsen, yarın öbürsü gün ihtiyacın olduğunda verim de alamazsın.

Kaan mesela perti çıktı. Bırak bu maç Jelert oynasın işte.

Mertens bırak 2. Yarı girsin. Yerine ister Sara’yı çek geriye Kerem/Berkandan birini koy ya da Bats’ı oynat.

Abdülkerim milli aradan döndü 0 dinlenme. Bu maç yerine Nelsson oynasın mesela.

Umarım hoca sadece Icardi ve Osimhen’i beraber oynatmak için 4-4-2 macerasına girmez.

Benim bildiğim Okan Hoca yine 4-2-3-1 ile devam eder.

3-5-2 denemesi muhtemelen bir sonraki lig macında olur.

PAOK macı muhtemel ilk 11 :

Kod:
                      GÜNAY

KAAN      SANCHEZ       APOKERIM      JACOBS

TORREIRA       SARA

BARIŞ ALPER        MERTENS            YUNUS

OSIMHEN

Günay
Jelert
Sanchez
Nelsson
Jakops
Barış
Torreira
Sara
Yunus
Batshuayi
Osimhen

Muhtemel ilk 11

Kadro bu bence. İcardi 10 oynar gayet iyi de oynar. Özledik kralı. Rotasyon da yapılmış olur hem.
e608bf00ee68c22613cdeee6d33d6b3a.jpg

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasıl yav

rotasyon yapılcak maç hiç değil bu :D

Tor -Sara mutlak oynamalı ,

icardi - osi bence bu şekilde oynamaz. o kadar stabil ve az eforlu yer değil icardiyi yazdığın yer. mertens yaş 38 deli gibi koşturuyor o bölgede.kaldı ki icardi'nin durumu nedir bilmiyoruz şu an.

bir tek Kaan bek kumarından sıyrılmalı düşüncesindeyim hocanın - o yüzden jelert tercihi doğru olur.

bence ilk 11 de rotasyon olmamalı - skoru bulursan - maç kontrolündeyse yapılacak iş

Geri
Üst Alt