- 21 Haziran 2011
- 24.456
- 5.938
- 2.048
Gerekeni yaparız
3-0
3-0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılıyorum davinson bu takımın herşeyi, fener maçında 6 pozisyon saydım bizi defanstan rahatça çıkardığı bu pozisyonlarda nelsson olsaydı kaleciye dönüp topu kaybederdikDavinson oynasın da diğerleri kim olursa olsun, davinson nelsson degistigin zaman ortada oyun diye bir şey kalmıyor, çağların nasıl Fenerbahçe savunmasını bozduğunu yorumcular anlattı, nelsson da aynısını bize yapıyor ama maç sonu 10 tackle 5 pas kesme çıkıyor, adam güvenli bölgeden ayrılmıyor ki tabi çıkar.
1 saat geride değil misin olm sen
Kaçta yatıyorsun
günay
kaan davinson apokerim jakobs
torriera sara
barış mertens yunus
osimhen
8 saat iyimişis geregi 22de yatmis oluyorum ben genelde
sabah 6da kalkiyorum
böyle gec baslayan maclar cok yoruyor beni
üstüne maglubiyet alinca günüm cok berbat geciyor
İkisinin de takımımızda olması hayal gibi geliyor hâlâFikrim değişti2-0 3-1 gibi kazanabiliriz bence yav
![]()
Fikstür şansımız var.Devre arasına kadar Jelert'i güçlendirmeyeceklerse bence başka 1 takıma kiralarlar.Sağ bek alabiliriz.iyech'in de satılıp 8 Numara almamız da gerekiyo.Gabriel Sara'yı 10 Numara'da oynatmak daha iyi olur.Mertens'e de yaşından dolayı güvenmek risk olur rotasyonda olmalı.Fb'de geçen sezon Dzeko'ya güvenerek hata yaptı..İkisinin de takımımızda olması hayal gibi geliyor hâlâ
Sağlam bir sağ bekimiz, orta sahaya 3. bir alternatif ve kanat alternatifimiz olsaydı Avrupa için çok başka şeyler konuşabilirdik
Devre arasi kardes, devre arasi varİkisinin de takımımızda olması hayal gibi geliyor hâlâ
Sağlam bir sağ bekimiz, orta sahaya 3. bir alternatif ve kanat alternatifimiz olsaydı Avrupa için çok başka şeyler konuşabilirdik
Al Turap sagbeke, Efe 6 numaraya, Yusuf'u da kanat yedegi yaptim
Fikstür şansımız var.Devre arasına kadar Jelert'i güçlendirmeyeceklerse bence başka 1 takıma kiralarlar.Sağ bek alabiliriz.iyech'in de satılıp 8 Numara almamız da gerekiyo.Gabriel Sara'yı 10 Numara'da oynatmak daha iyi olur.Mertens'e de yaşından dolayı güvenmek risk olur rotasyonda olmalı.Fb'de geçen sezon Dzeko'ya güvenerek hata yaptı..
Jelert bizim gibi ekomisi güçlü olmayan kulüpler için riskli 1 transfer reis.Barış ve Kerem'i de uyguna alıp güçlendirdik.11 milyon euro verip aldığımız oyuncu direk sağ bekde oynatılmaya hazır olmalıydı diye düşünüyom.Bu kadar transfer yapıp Uefa Avrupa Ligi'nden devam edilecekse 2 transfer net olarak gerekli bence..Mertens saf kalite. Çok da severim ama hem kendisini fazla yormamak için hem de belli bir dakikadan sonra pilimizin bitmemesi için oraya bir alternatif şart kesinlikle
Jelert gitse gitse kiralık gider zaten maaşının kaç katını vermişiz. Zor göndeririz gibi duruyor.
Öyle hemen de vazgeçmek olmaz zaten bilgisayar oyunu değil sonuçta bu. Kiralık gönderip biraz fırsat vermek bence de en mantıklısı.
Feci gaza gelmişsin