⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Davinson oynasın da diğerleri kim olursa olsun, davinson nelsson degistigin zaman ortada oyun diye bir şey kalmıyor, çağların nasıl Fenerbahçe savunmasını bozduğunu yorumcular anlattı, nelsson da aynısını bize yapıyor ama maç sonu 10 tackle 5 pas kesme çıkıyor, adam güvenli bölgeden ayrılmıyor ki tabi çıkar.
Kesinlikle katılıyorum davinson bu takımın herşeyi, fener maçında 6 pozisyon saydım bizi defanstan rahatça çıkardığı bu pozisyonlarda nelsson olsaydı kaleciye dönüp topu kaybederdik

günay

kaan davinson apokerim jakobs

torriera sara

barış mertens yunus

osimhen

is geregi 22de yatmis oluyorum ben genelde

sabah 6da kalkiyorum

böyle gec baslayan maclar cok yoruyor beni

üstüne maglubiyet alinca günüm cok berbat geciyor
8 saat iyimiş

2-8 yaşıyorum ben genelde, ofise gidersem 12-6

FB maçı öncesi heyecanım yoktu, bu maç öncesi daha hevesliyim maç izleyeceğim için.
İyi oyun ve üst düzey mücadele istiyorum sonuçtan bağımsız.

Fikrim değişti :D 2-0 3-1 gibi kazanabiliriz bence yav :D
Resim

Paok'un ne oynadığı belli, takım kapasiteleri belli. şu maçı alacaksın başka çaresi yok.

Fikrim değişti :D 2-0 3-1 gibi kazanabiliriz bence yav :D
Resim
İkisinin de takımımızda olması hayal gibi geliyor hâlâ
Sağlam bir sağ bekimiz, orta sahaya 3. bir alternatif ve kanat alternatifimiz olsaydı Avrupa için çok başka şeyler konuşabilirdik

İkisinin de takımımızda olması hayal gibi geliyor hâlâ
Sağlam bir sağ bekimiz, orta sahaya 3. bir alternatif ve kanat alternatifimiz olsaydı Avrupa için çok başka şeyler konuşabilirdik
Fikstür şansımız var.Devre arasına kadar Jelert'i güçlendirmeyeceklerse bence başka 1 takıma kiralarlar.Sağ bek alabiliriz.iyech'in de satılıp 8 Numara almamız da gerekiyo.Gabriel Sara'yı 10 Numara'da oynatmak daha iyi olur.Mertens'e de yaşından dolayı güvenmek risk olur rotasyonda olmalı.Fb'de geçen sezon Dzeko'ya güvenerek hata yaptı..

Fikstür şansımız var.Devre arasına kadar Jelert'i güçlendirmeyeceklerse bence başka 1 takıma kiralarlar.Sağ bek alabiliriz.iyech'in de satılıp 8 Numara almamız da gerekiyo.Gabriel Sara'yı 10 Numara'da oynatmak daha iyi olur.Mertens'e de yaşından dolayı güvenmek risk olur rotasyonda olmalı.Fb'de geçen sezon Dzeko'ya güvenerek hata yaptı..

Mertens saf kalite. Çok da severim ama hem kendisini fazla yormamak için hem de belli bir dakikadan sonra pilimizin bitmemesi için oraya bir alternatif şart kesinlikle
Jelert gitse gitse kiralık gider zaten maaşının kaç katını vermişiz. Zor göndeririz gibi duruyor.
Öyle hemen de vazgeçmek olmaz zaten bilgisayar oyunu değil sonuçta bu. Kiralık gönderip biraz fırsat vermek bence de en mantıklısı.

Mertens saf kalite. Çok da severim ama hem kendisini fazla yormamak için hem de belli bir dakikadan sonra pilimizin bitmemesi için oraya bir alternatif şart kesinlikle
Jelert gitse gitse kiralık gider zaten maaşının kaç katını vermişiz. Zor göndeririz gibi duruyor.
Öyle hemen de vazgeçmek olmaz zaten bilgisayar oyunu değil sonuçta bu. Kiralık gönderip biraz fırsat vermek bence de en mantıklısı.
Jelert bizim gibi ekomisi güçlü olmayan kulüpler için riskli 1 transfer reis.Barış ve Kerem'i de uyguna alıp güçlendirdik.11 milyon euro verip aldığımız oyuncu direk sağ bekde oynatılmaya hazır olmalıydı diye düşünüyom.Bu kadar transfer yapıp Uefa Avrupa Ligi'nden devam edilecekse 2 transfer net olarak gerekli bence..

Geri
Üst Alt