⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Sahada farkli galibiyet bekliyorum, ama tribun mucadelesi renkli olur.

3-5-2 çıkacağız gibi hissediyorum yav

Günay
Sanchez Nelsson Jakops
Barış Torreira Sara Kerem Yunus
Osimhen Batshuayi

Zor bir maç olacağı hissi geldi rakibi tanımıyorum ama hızlı kontra ile kalemize gelip etkili olacaklarmış gibi düşünüyorum dikkat etmeliyiz

Skor tahminimi güncelliyorum

1-0 yada 2-1 kazanırız

Allah rızası için yine 150 tane kontra yiyip rezil olup hücum oynuyoz oğlummm mastürbasyonu yapıp evlere dağılmayalım

Dediğim dedik ft bile bunun mallık olduğunu 25 sene sonra olsa da anlayıp son al sezonunda doğrusunu yaptı tarihin en rezil kadrosuyla tozu dumana kattı barcaya denk gelmesek belki kupayı alıyoduk

Ali yiğit buralardaysan git babana söyle şunu çıldırtmayın artık bizi

11'ler gelse de sövsem heyecanı * * *

Herkes çok iyi biliyorki saçma sapan hücum yapıp kontradan iki tane yiyeceğiz ve rezil olacağız avrupada yine. Yorulduk valla

paok fenerden kat kat daha iyi bu konuda hemfikiriz diye düsünüyorum

Bir de işin ilginç yanı adamların kadrosunda Yunan oyuncu yok gibi bişey, wonderkid diyebileceğimiz Konstantelias var bir de belki Colley yerine oynarsa Michailidis var stoper olarak ki onun da oynayacağına çok ihtimal vermiyorum
yanilmiyorsam , genel ; 2kaleci-2stoper-2ortasaha = 6 yerli oyunculari mevcut.

bu rakam *gecen sezonda ayni idi hafizam yaniltmiyorsa.
ki, gecen sezon kadro da bulunan yunanistan futbolunun nazarimda bir iki wonderkid'i arasinda gordugum *stoper *koulierakis'i bu transfer donemi almanlara satisini yaptilar.
(onceki paok detay mesajim da kismen deginmistim bu duruma) .

saygi ve selamlar .

beyler suan maca bilet mevcut mu yoksa kapali gise mi? nasil bakilir bilet var mi yokmu diye?

Paok taraftarının oraya buraya saldırdığı haberleri var mı?

üyelim suan yok kasimpasa macina gitmek istiyorum o yüzden bilmek istedim kasimpasa macinda karaborsadan bulasmadan rams parkda passolig ile bilet bulurmiyum cuma günü?

2 praga young boysa elendik diye tırsak tırsak yorumlar atanları görüyorum.

gsmiz zorlanmadan 2-0 alacaktır.

üyelim suan yok kasimpasa macina gitmek istiyorum o yüzden bilmek istedim kasimpasa macinda karaborsadan bulasmadan rams parkda passolig ile bilet bulurmiyum cuma günü?

çok spesifik bi soru heis pasolig üyeliği almak suretiyle ticketlar satışa çıktığı an bakarak edinme yolunu tercih ediniz

Geri
Üst Alt