⚽ AL 24/25 H:1 | Galatasaray 3-1 PAOK | MS | 25 Eylül | TRT 1

Hocanin kafasindaki bu zaten belli ki

2 bekin de surekli bindirmesinin anlami yok, kaan merkezi kalabaliklastirip oyun kurmaya yardım ediyor stoperi 3lüyor vs bu sayede sara ileri daha rahat çıkıyor mesela

ha bu arada dün de en çok gollük top atan adam Kaan sanırım ortaları pasları kalite.

jakobs gibi bir adam daha bulsak süper olur tabi

3lu oynuyoruz biz. O yüzden kaan her türlü önde, keşke o doue mi ne o elemanı alsaydık, cuk oturuyormus

Galibiyet ve ilk 8 kazancı neydi avrupa maçlarında

Hatrı sayılır bir kazanç var mı
4.25 ile 6.00 puan arasında bonus puan alacağız sıralamaya göre

para olarak da 2.7milyon civarında sıralamaya göre para alacağız. play offtan sonra son 16ya kalanlar 1.75m € para alacak yani ilk8 de bititir isek zaten auto olarak biz de alacağız 1.75m. yani gruptan çıkar isek 5m € civarı gelir oluyor. galibiyet başına zaten 450k € alınıyor

Dün bir ara Taison topa doğru koşarken Davinson 'u görünce topu bıraktı, Otto çok rahat kontrol edebileceği hava topunu Osimhen 'in koşarak geldiğini görünce taca attı...

Vallah nasil mac seyerediyorsurunuz anlamiyorumki. City mi seyretmek istiyorsunuz. anlamadim
Gecen seneye gore muazzam degisiklik var takimda. esksiklik herzaman olacak

Yahu reis sene başına göre tabiki gelişme var.Fakat jakops,sanchez ve osimen gibi inanılmaz adamlar girdi kadroya.Oyun olarak hala eksikler mevcut.Mesela fener maçında 2,3 tane pasla çok güzel organize ataklar yapmışdık.Bu maçta onu göremedim.Buda daha iyi kapanan takımlara karşı var olan sıkıntının devam ettiğini gösteriyor.

Geçen sene değil..Bu takım bu sene şampiyonlar liginden elendi arkadaş.Bunu unutmayın.Hala anlamsız bir şekilde önde basma olayı devam ediyor.Çok fazla git gelli maç oluyor.Sanchez kesti kesti kesmese direk gol pozisyonu.Stoperlere inanılmaz yük biniyor.Tamam golü bulana kadar bunlara katlanalım ama golü bulduktan sonra devam etmesin bu arkadaş.Değişiklikler inatla çok geç oluyor.

Çok anlamsız abartılı kötü yorumlara bende katılmıyorum.Zaten bunlarda bir kaç kişiden fazla değildir.
Birde eleştirilere hiç tahammülü olmayan garip adamlar var burada.Laf sokmalar falan.
Arkadaş kim eleştiri yaptıysa alıntı yap adam gibi yorumunu yap.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray dün PAOK galibiyetiyle 450 bin Euro (17.144.775 TL) para ödülü kazandı.

Şu olay bence göründüğünden çok daha önemli, rakipler için uzun topu, ceza sahasına ortaları mecbur bırakan bir takımımız var eğer gerideki 4 oyuncumuz tüm hava toplarını böyle temizlerse işin defansif tarafında işimiz çok kolaylaşıyor

Şu son 5 maçta 4 gol yedik ama bakıyorum Paok maçı Günay'dan seken topu tamamladılar, Fenerbahçe maçı uyduruktan bir penaltı, Gaziantep maçı adam orta sahadan vurdu attı, AdanaDemir maçı resmen zorla uydurma penaltıyla golü attırdılar

İlerleyen zamanlarda ciddi ciddi gol yemeden kazandığımız maçları bekliyorum ben

1727357537360.png

Bu sene iyi bir puan toplamamiz gerekiyor. FB'nin UEFA siralamasinda ustumuzde olmasi cok anlamsiz. Bu sene AL'de olmak bizim icin bu konuda sans. Tottenham macina kadar 3'te 3 yapmaliyiz. O macta herkesin daha da motive olacagini dusunuyorum. Su tablodan bir an once kurtulmamiz lazim.

Şu olay bence göründüğünden çok daha önemli, rakipler için uzun topu, ceza sahasına ortaları mecbur bırakan bir takımımız var eğer gerideki 4 oyuncumuz tüm hava toplarını böyle temizlerse işin defansif tarafında işimiz çok kolaylaşıyor

Şu son 5 maçta 4 gol yedik ama bakıyorum Paok maçı Günay'dan seken topu tamamladılar, Fenerbahçe maçı uyduruktan bir penaltı, Gaziantep maçı adam orta sahadan vurdu attı, AdanaDemir maçı resmen zorla uydurma penaltıyla golü attırdılar

İlerleyen zamanlarda ciddi ciddi gol yemeden kazandığımız maçları bekliyorum ben

Aldıkta noldu hücum ribaundların hepsini adamlar aldı , bizimkiler saolsun kafayla aldıkları topları dan dun ileri doğru vurdular.

Avrupa liginde 6 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alırsak ortalama 5'nci bitirsek

Grup katılım 3.000 + galibiyet/beraberlik 13.000 + başarı bonusu((25-5)*0.25=5.000)) = 21.000 + 1.000 bonus = 22.000 puan yapar son 16 turu maçına çıkmadan 47.500 puan oluruz baya iyi seviyelere geliriz.

Son 4 sene 25.500 + 22.000 = 47.500

Bizim düzenli olarak 60-65 bin puan seviyelerinde kalmamız şart.

Macin ozetini Youtube'ta niye bulamiyorum? Ozetini TRT paylasmiyor mu?

Bravo Galatasaray'ım Maça dair çok güzel ayrıntılar var ama en güzeli İcardi'mizin mükemmel golü oldu kesinlikle saçlar da harika olmuş. Osimhen şahane bir asist. Yunus yine kusursuz bir performans ve gol. Sanchez ve Abdülkerim kuş uçurmadı. Jakobs ve Torreira harikaydı. Takım 442 yolunda gidiyor Yunus çok uygun bu sisteme. Yolculuğa galibiyetle başladık.InCollage_20240926_014842044.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa Fatihi Galatasaray geri döndü Yunanı denize dökerek. Kalan 7 maçın en az 5 tanesinde galibiyet bekliyorum. Tottenham maçındada beklentim oldukça fazla. İcardi, Osimhen ikilisinin Barış ve Yunus ikilisinin dinamizmiyle birleştiğinde neler yapacaklarını çok merak ediyorum. Güzel günler, daha da güzelleri yakında 20240926_052329.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt