⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Evet kaan,apo,günay rezil yetersiz diğerleri muhteşem..Devam edin bu kafayla.
Haa birde takımda ciddiyet yok..
Ben gayet ciddi ama top oynamayı beceremeyen bir takım görüyorum.
Fener maçı buldular boş alan oynadılar.Ama kapanan takımlara karşı senelerdir aynı rezalet.
Hala bunu ne bu çapsız yönetim ne yetersiz okan nede hala ciddiyetten falan bahseden taraftar görüyor.
Akıl almaz yemin ederim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bravo Okan Hoca, sen bildiğini okumaya devam et, burnunun dikine ortasahasiz taktikle devam, futbolcu küstür, adil forma dağıtımından bi haber ol, suçu ona buna bul. Devam devam.

Kibir sarmış her yanını. Kimlere teneke takmadı bu kulüp, sen mi eksik kalacaksın?

Ya tamam rezalet vs vs ok tamam biliyoruz kötü durumdayiz, ama burda ahahahhahaha yazma işi ne tam çözemedim ?

Karşımızda molde young boys falan gibi bi takım olsaydı bizi elek ederlerdi.. Şu mahalle takımımdan hallice adamlardan 2 gol yiyip 50 dk pozisyana giremedik...
Okan hocam fb yi yendi ya yeter tabi....

10 milyona sag bek,10 milyona sol bek,20 milyona orta saha aliyorlar ama mahalle takimindan 2 gol yiyip berabere kaliyorlar

Allahin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaw arkadaş önünde örnek var. En iyi oynadığı iki maç senenin başından beri Paok Fener. İkisin de de İcardi yok Osimhen var. Daha neyin örneği. Ön alan presi yapamıyor İcardi hiçbir riski yok rakip için tehdit değil adam. Maçı da mı izlemediniz anlamadım ki. Olumlu bir hareketi yok yaw.
Neyi iyi oynadık yav. İki maçta da defansif olarak takım hem şanslıydı hemde böyle gel de at demedi.

Ne yapalım sakat adama kas eklemesi mi yapalım sahaya koyalım.
Mantıklı şeyler yazın. Elinde icardi varsa icardilik oynarsın.
Kasımpaşa maçında da osimhen oynuyordu sakatlandı. 3-0 olmuş maçta diğeri 2-0 olmuş maçta embesilce hurra atak yapıp goller yiyince forvete mi bok atalım. Bunun tehditle falan da alakası yok. İstersen osimheni getir 7 kişiye karşı tek oynatıyorsun adamı.
Mertens orta sahaya geliyor kanatlardan birisi zaten orta sahada boğuşuyor.

Oyun planı leş. Her adamdan osimhen mi çıkaralım?

Muhtemelen tarihimizde karşılacabileceğimiz en zayıf avrupa takımına puan verdik

Tarihlerindeki en büyük olayının konferans ligine katılmak olduğu takımı yenemeyen bir td miz var

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazırlık maçlarından beri gelen giden ikişer, üçer atıyor.

Okan aldığın her kuruş haram zıkkım olsun

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Baris-Mertens-Icardi baslamak hata idi.

Ama asil mesele defans. Ulan o iki golü sen nasil bu kadar basit bir sekilde yiyebiliyorsun?? Yaziklar olsun.

Geri
Üst Alt