Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.029
- 10.072
- 1.088
7 beğeni olduğuna göre 7 yerdik. Şaka bir yana CL ye iyiki girmedik Allah korumuş bizi.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6-0 yenilirdik herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 beğeni olduğuna göre 7 yerdik. Şaka bir yana CL ye iyiki girmedik Allah korumuş bizi.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kitlemedim bu sefer. Fatih Icardiyi kesmeyecekse ondan da bir şey olmaz@Uğur İz fatih terim basligini yine kitlemis puhahah
Napsin adam ? tek basina acik alanda savunma yapiyor onde basmaz adami hep birebir birakirsan bir yerde patlar buda can buda insanSanchezde cok kötüydü golden sonra.
Neyi iyi oynadık yav. İki maçta da defansif olarak takım hem şanslıydı hemde böyle gel de at demedi.Yaw arkadaş önünde örnek var. En iyi oynadığı iki maç senenin başından beri Paok Fener. İkisin de de İcardi yok Osimhen var. Daha neyin örneği. Ön alan presi yapamıyor İcardi hiçbir riski yok rakip için tehdit değil adam. Maçı da mı izlemediniz anlamadım ki. Olumlu bir hareketi yok yaw.
Bir sürü alındı. Bir Kuzey takımını paramparça ettiğimiz maç sayısı azdır.Eminim gs tarihinde bu kadar makasın açık olduğu hiçbir takıma karşı böyle bir sonuç alınmamıştır.
Osimhenin gazıyla buraya kadar geldik zaten.OSİMHEN takıma bir hava getirdi,olumsuz havayı dağıttı o olmayınca kel göründü yine....