⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Yetersiz gözüyle bakıp gönderelim dediğimiz Yunus takımın en iyisi oldu çıktı, bu bile takımın seviyesini ortaya koyuyor zaten. Fb maçı sonrası tekrar güvenimizi tazeleyen Okan bey meğerse bize illüzyon yaşatmış. Resmen darmaduman olduk 1 haftada. Ezik büzük takımlara 2'şer 3'er farktan puan bıraktık. Artık bu takımda gram hoca etkisi falan kalmamış, Alanya maçında kayıp yaşandığı anda artık düğmeye basılacaktır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize önde bas,Toreira‘yı marke et puan veya puanları kap.İçerde,dışarda farketmez.Fizik olarak zaten sürünüyoruz.Osimhen faktörü olmasa maç falan alacağımızı da sanmıyorum.

Abi gözünüzü seveyim artık şu forumda oyuncu suçlamayı bırakın ya yok barış yok bilmem o yok bilmem şu yav bırakın artık şu oyuncuları suçlamayı takımın hocası yok

Burda pasa macindan sonra 2 puan kaybettik dedi ben ne dedim sezon gitti dedim

3-0 dan puan kaybi ben hatirlamiyorum hic bir buyuk takimda bu net yikimdir kendine guveni sifir yapar fener kotu diye yendik okan yine havalara girdi

Sampiyonda olsak bu okan buruk tez elden kovulmali hocalik boyle birsey degil FM oynamiyoruz

Fenere 3.5 xG vermişiz bu normal değil dediğimde bir üyemiz derbi bu, pozisyona girmeleri normal demişti. 3.5 xG’yi Barcelona köy takımlarıyla oynarken yapıyor halbuki..

istatistiksel olarak fenere de kaybettik aslında sadece şans bizden yanaydı. Ders çıkarmayınca böyle oluyor.

Abdülkerim,demirbay kaç maçta sıçtı hala oynuyorlar yaptığı değişikler ayrı bi fiyasko. genç oyuncular bunların yaptığının 10da 1'ini yapsa şuan kadro dışıydılar kimse forma adaletinden flan bahsetmesin. Takımın Ağbabaları var onlar ne isterse o oluyor bu takımın başında hoca flan yok .

Mertens-Icardi ikilisiyle bir yere varılamayacağını, Abdülkerim’in bu takımın as stoperi olmadığını, Okan’ın ancak vasat üstü bir td olduğunu gösteren bir maç daha.

Simdi okan istifa diince biz takımın puan kaybetmesini mi beklemiş oluyoruz ? Ne yapalım aslan hocam arkandayız harika gidiyorsun böyle devam mı diyelim ?

Ya gerçekten yenmek berabere kalmak umrumda değil de maç ilk başladığı anda bu takımın maçı kazanamayacağı belliydi. Yunus Akgün haricinde ben bu takıma diş geçiririm bunlardan daha çok maçı kazanmayı hak ediyorum diyen 1 tane oyuncumuz yoktu

Resmen RFS denilen takıma diş geçiremedik

Okan hoca dedi ki sktir et ben ilk 8 istemiyorum dedi. Gerçekten çok komik yav. Lan siz kimsiniz rakibi küçümsüyorsunuz. Önce karşınızdaki takıma saygı duymayı öğrenin lan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca bahanelere sığınmadan anlat lütfen, niye oynamıyor bu takım

Cidden gariplik var yali koç bu adamı satın almış olabilirmi acaba çünkü 2mactir sahada yürüyen adamları cikarmiyor

Dünya futbolunda arık klasik tek vuruşçu 9 no kalmadı. Ya acayip bir adam olacak her geleni atacak ya da çok hareketli olacak. Hem hareketsiz olacak hem mücadele edemeyeecek öyle 9 olmaz.

Paok maçından sonra young boys'u elerdik şimdi dedim. Yanılmışım yine rahat elerlermiş bizi.
İki maç iyi oynadık ya mücadele ettik ya yoruldu beyefendiler vakit geçiriyorlar laylaylom oynuyorlar o topa kim koşacak ya kim ikili mücadeleye girecek

rotasyon yapılacak maçta as kadro çıkıp galibiyetten beraberlik veriyorsak buna afedersiniz ama hem ayranimiz döküldü hem istenmeyen olaylar gerçekleşti denir.

Geri
Üst Alt