⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Zahada şov yapıyordu umutcum. Ben sahaya bastonlu kör dede bile girse mücadele hirs istiyorum. Ben 2002 Brezilya gibi herkes star olsun istemiyorum bak twente gibi langırt gibi top oynamak istiyorum. 30 şut Çek git kontradan ye kaybet üzülmem. Ruhsuz Galatasaray kabul etmiyorum. Takimda cenaze mi var haberimiz yok. Her giren zorla giriyor gibi. Net olarak ya maaşlar ödenmiyor ya baska şey var
Bende Zaha'nın kalmasını bir gram istemiyordum senin gibi sistemli hak edenlerin forma giydiği hırsından çimleri yolacak bir takım istiyorum.

Mertens ve Ziyech bunlarıda istemiyorum.

Futbol ciddi bir oyun

Mac önü fark atariz diyen arkadaslar tabiki hakliydi kadro degerlerinden dolayi

Ama hafife aldigin zaman böyle bir sonuc cikiyor ortaya

Sirf bu yüzden ve stadyumun antreman sahasina benzemesinden dolayi cekiniyordum bu mactan

Ve cekincem gerceklesti

Rezalet bir sonuc

bazı maçlarda top 8 favorileride sıkıntı yaşıyor - çok rahatlayacaktık bu 3 puanla

olacak iş değil

Bugünkü takimda sanchez 1 yunus 2 sara 0.5 desem 2.5 adam hariç oynayan kimse yoktu. Bunu kabul etmiyorum. Saha suni çim değil. Saha sivas sahasi gibi bataklık değil. Bir tane köşede al ver yapacak tek organizasyon olmadi. Yunus gitti 2-3 kişi arasına girdi top sürdü. Yusufta yapabilirdi. Bir yerde yusuf barisa topu atti araya kacmadi defansa geri döndü böyle bisey olamaz kabul etmiyorum. 2.5 adam hariç sıfırdık sıfır. Yunus olmasa iki golde olmazdi büyük ihtimalle yenilirdik.
Muthtemelen Yunus olmasa gol atmayı geçtim rakip kaleye gidemezdik,

Ligin kalitesi o kadar yerlerde ki 3 kulüpte Avrupa'da madara oluyor.

Ligin kalitesinden ziyade yönetici kalitesizliği.Özellikle okan burukla avrupada falan başarı hayal.
Adamın sistemi çağ dışı arkadaş.Ulan skor ne olursa olsun takım hep önde bekler önde sahaya yayılış Allaha emanet..Kalitesiz takımlar iki uzun topta stoperlerin tepesine biniyor karambole goller yiyoruz.

Arkadaş mertensle devam etmeyeceksin.Devam edeceksen kendisinede söyleyip alternatif olarak kullanacaksın.
Orta sahaya daha doğru adamlar alacaksın.Kapanan takımlara karşı çekilen sıkıntıya göre transferler yapacaksın.

Mesela barış gibi bşr oyuncuya 25 teklif varsa hiç düşünmeden vereceksin.Yunus gibi bir adam her daim kadroda olur ama ilk 11 olmaz.
Sağ bek planlaması rezalet oğlu rezalet.
Kadroyu doğru oluşturursak ne stoperler bu kadar konuşulur ne icardi bu kadar göze batar.

Ama bunu yapacak ve düşünecek yönetim olacak teknik adam olacak.Onlarda bizde olmadığı için işte böyle kepazelikler yaşıyoruz.Özellikle avrupada.

Gerçekleri ısrarla görmüyoruz ne yönetim ne okan buruk ne taraftar..

Yahu eskiden ne kötü kadrolarla bırakın bu leş avrupa takımlarını üst düzey takımlara üç atıp gönderiyorduk avrupada.
Ne hale soktular koca klübü avrupada.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Elfsborg Romayı yeniyormuş şu an. Sıçtık öbür maçta da

İcardi iyi teklif gelirse satılmalı kendisini çok severim ama romantizme gerek yok Mertensde sezon sonu ne yaparsa yapsın şu takıma atletik özellikleri yüksek bir 6 numara alınsın birtanede sağlam basan koşucu kanat barışa teklif gelirse 20 üstü sarılmalıdır yunus banko oynar iyi dikiş tuttu barış yerine bir kanat elzem sağ bek as santrafor sağ kanat 6 numara lazım
İşin kötü yanı şu bir sürü eksiği var bu takımın evet iyi bir orta saha, sağ bek hatta kanat diye uzar gider bu liste ama kadroya 4-5 taneden fazla yerli oyuncu yazamadığımız için 14 tane yabancı oyuncunun hepsini doldurduk daha da kötü yanı lig maçlarında 12 tanesini yazdırabiliyoruz kadroya

Bizim yerli oyuncu kalitemizi yükseltemedikçe yabancı oyuncu alıp kadroya eklemek de çok zor olacak

Bizim taraftar da okan buruk kafasında biraz. Neyimize güvenip de hala rakip küçümsüyoruz. Avrupadan herhangi bir 2.lig takımını bile küçümsemem şahsen çünkü o güveni veren bir futbolu oynamayalı uzun yıllar oldu

Kasımpaşa maçı 3-3 bitti malum, verdiğimiz xG 2.24 Fenere kaçtı 3.5

Kasımpaşa maçı aslında şanslı olamadığımız durumu gösteriyor. Her rakibe bu kadar fırsat yani xG vererek ligi bitiremezsin. Kazandığımız maçlardan sonra eğer ders çıkarılmazsa böyle devam eder.
Hala yanlis mac hakkinda yaziyorsun. Inbadina yazdigini dusunuyorum, bazi insanlar oyle zevk alir, belki sen de onlardansin. Bilemeyecegim. Ayrica tekrar belirtiyorum 3.5 dediginin icinde uydurma penaltinin xG'si var. 3. kez yaziyorum, o macta Muslera'yi zorlayan bir top vardi sadece. Bir daha yazayim mi?

Hala yanlis mac hakkinda yaziyorsun. Inbadina yazdigini dusunuyorum, bazi insanlar oyle zevk alir, belki sen de onlardansin. Bilemeyecegim. Ayrica tekrar belirtiyorum 3.5 dediginin icinde uydurma penaltinin xG'si var. 3. kez yaziyorum, o macta Muslera'yi zorlayan bir top vardi sadece. Bir daha yazayim mi?

Senin anlamadığın şey istatistikler maalesef senin Muslera’yı zorlayan top anlayışına göre belirlenmiyor. Gayet nesnel istatistikler kazanmamıza rağmen bir sıkıntı olduğunu gösteriyorsa hoca gidecek önlemini almaya bakacak.

Geri
Üst Alt