Eray Emeklier
Büyük Kaptan
Bunun misafirin acil gitmesi lazım forumca buna el atılmalı. Ahhh denilmeyen maçlar oynamaya başladık. Adama ahhh diyorsun diye bok atiyorduk takimimiz artik ahh bile dedirtmiyor valla
Bunun misafirin acil gitmesi lazım forumca buna el atılmalı. Ahhh denilmeyen maçlar oynamaya başladık. Adama ahhh diyorsun diye bok atiyorduk takimimiz artik ahh bile dedirtmiyor valla
Bende Zaha'nın kalmasını bir gram istemiyordum senin gibi sistemli hak edenlerin forma giydiği hırsından çimleri yolacak bir takım istiyorum.Zahada şov yapıyordu umutcum. Ben sahaya bastonlu kör dede bile girse mücadele hirs istiyorum. Ben 2002 Brezilya gibi herkes star olsun istemiyorum bak twente gibi langırt gibi top oynamak istiyorum. 30 şut Çek git kontradan ye kaybet üzülmem. Ruhsuz Galatasaray kabul etmiyorum. Takimda cenaze mi var haberimiz yok. Her giren zorla giriyor gibi. Net olarak ya maaşlar ödenmiyor ya baska şey var
Prag, Molde, Zalgris, Young Boys, Kopenhag sırada Elfsborg... Üstüne gündüz maçı sayılır bir saatte olacak.elfsborg roma yi eziyor
sonraki musabakamiz bunlarla
herifler bizi baya hirpalar

Muthtemelen Yunus olmasa gol atmayı geçtim rakip kaleye gidemezdik,Bugünkü takimda sanchez 1 yunus 2 sara 0.5 desem 2.5 adam hariç oynayan kimse yoktu. Bunu kabul etmiyorum. Saha suni çim değil. Saha sivas sahasi gibi bataklık değil. Bir tane köşede al ver yapacak tek organizasyon olmadi. Yunus gitti 2-3 kişi arasına girdi top sürdü. Yusufta yapabilirdi. Bir yerde yusuf barisa topu atti araya kacmadi defansa geri döndü böyle bisey olamaz kabul etmiyorum. 2.5 adam hariç sıfırdık sıfır. Yunus olmasa iki golde olmazdi büyük ihtimalle yenilirdik.
Paok yenince averaj lazım yazılıyordu önümüzdeki 2 maç içinelfsborg roma yi eziyor
sonraki musabakamiz bunlarla
herifler bizi baya hirpalar
Ligin kalitesi o kadar yerlerde ki 3 kulüpte Avrupa'da madara oluyor.
Kötü bakış attın ama haksız mıymışım Motz Renktaş?
İşin kötü yanı şu bir sürü eksiği var bu takımın evet iyi bir orta saha, sağ bek hatta kanat diye uzar gider bu liste ama kadroya 4-5 taneden fazla yerli oyuncu yazamadığımız için 14 tane yabancı oyuncunun hepsini doldurduk daha da kötü yanı lig maçlarında 12 tanesini yazdırabiliyoruz kadroyaİcardi iyi teklif gelirse satılmalı kendisini çok severim ama romantizme gerek yok Mertensde sezon sonu ne yaparsa yapsın şu takıma atletik özellikleri yüksek bir 6 numara alınsın birtanede sağlam basan koşucu kanat barışa teklif gelirse 20 üstü sarılmalıdır yunus banko oynar iyi dikiş tuttu barış yerine bir kanat elzem sağ bek as santrafor sağ kanat 6 numara lazım
Hala yanlis mac hakkinda yaziyorsun. Inbadina yazdigini dusunuyorum, bazi insanlar oyle zevk alir, belki sen de onlardansin. Bilemeyecegim. Ayrica tekrar belirtiyorum 3.5 dediginin icinde uydurma penaltinin xG'si var. 3. kez yaziyorum, o macta Muslera'yi zorlayan bir top vardi sadece. Bir daha yazayim mi?Kasımpaşa maçı 3-3 bitti malum, verdiğimiz xG 2.24 Fenere kaçtı 3.5
Kasımpaşa maçı aslında şanslı olamadığımız durumu gösteriyor. Her rakibe bu kadar fırsat yani xG vererek ligi bitiremezsin. Kazandığımız maçlardan sonra eğer ders çıkarılmazsa böyle devam eder.
.Kuzey takımları oldum olası ters gelmiştir. Sonumuz hayrolsun.
Hala yanlis mac hakkinda yaziyorsun. Inbadina yazdigini dusunuyorum, bazi insanlar oyle zevk alir, belki sen de onlardansin. Bilemeyecegim. Ayrica tekrar belirtiyorum 3.5 dediginin icinde uydurma penaltinin xG'si var. 3. kez yaziyorum, o macta Muslera'yi zorlayan bir top vardi sadece. Bir daha yazayim mi?