⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Daha Kasımpaşa maçını atlatamamıştık bir de bu çıktı. Moral falan bırakmadılar. Milyonlarca taraftara bunu yaşatmaya hakları yok. Sahaya çıkıp eşşek gibi oynayacaklar. Milyonluk eşşekler

Icardi mi? Şu icardiyi avrupanjn herhangi bir takımına gönder kadroya giremez, bitik bitik.
Bak zahaya adamlar bu ölmüş ya dedi oynatmadilar. Koşmayan oyuncuyu oynatmayacaksin
Haklisin (üzülerek)

Icardi kulübeye, 2 santrafor iptal

Yatip kalkip dua edecez Osimhen bidaha sakatlanmasin

Valla isterse turşu gibi vücudu olsun ben artik jelerti oynatirim. Zaten her türlü 2 gol falan yiyoruz. Hiç değilse belki özgüveni yerine gelir iyi şeyler yaparsa. Bizim sag taraf komple tikandi gitmiyor. Yunus zaten sol ic gibi oynuyor. Yani biz şuan kanatsiz oynuyoruz bana göre

Daha Kasımpaşa maçını atlatamamıştık bir de bu çıktı. Moral falan bırakmadılar. Milyonlarca taraftara bunu yaşatmaya hakları yok. Sahaya çıkıp eşşek gibi oynayacaklar. Milyonluk eşşekler
Taraftar olarak avrupa maçlarına disiplinli oynamama rakibi küçümseme işlerinden bıkmadık mı?Rakip asgari ücrete oynar bizimkiler 3m euro maaş ortalaması olan takım rakip kadar mücadele etmiyor.Disiplin getiren hoca şart.

Sadece ligde olmamız yeterli ve ligi kazanalım bu sene

Anamızın liğini kazanmalıyız..

Seneye çok ciddi bir orta sahaya yatırımıyla tozu dumana katarız..

Ligi almamız daha önemli arkadaşlar
Lig daha önemli Ok. Ama bu bugünkü rezaleti normalleştirmez. Tam kadro çıkıldı bir de.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam da Galatasaray abi burası. Özür diliyorum kadrona saygı duyuyorum ama böyle 3 5 2 olmaz. Galatasaray 3 stoper 2 ön libero iki bekle (kanat bek olmayan bek) oynamaz. Jakobs sol stoper olmalı. Nellson olmaz kesinlikle. Abdülkerim ortada. Sağ kanat bek formda bir barış sol Sallai Yunus iç os. Veya Yunus kanat bek.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özür dileyecek durum yok rtas, canin sagolsun

Hepimiz gerginiz, moralim cok bozuk

Hocam tabiki süre az ama vücudu konusur topcularin. 27 yildir top izliyorum. Al olm naparsan yap ben yanciyim diyerek hic bir topcu etki edemez. Sorumluluk alacaksin
Katılıyorum da bu herif yokmuş gibi davranıp sonrasında da gir 3-5 dakika oyna demek futbolcuyu da psikolojik olarak bitirir.

Yusuf-Berkan-Bats bu 3 adama 2 haftada bir şeyler oldu. Dönüp bakıyoruz rotasyon ayağına kampın en iyi adamını kadroya bile sokmuyor birisi. Diğer ikisi de fener maçından sonra ne olduysa oldu.
Berkan 45'de girecekti sokmadı son 5 dakika soktu. Bats ise kendini göstermek için girmek istedi 3-0 olmuş maçta bile herifi sokmadı.
Bayağı bazı oyuncuları psikolojik olarak kaybediyoruz.

Takımı ne idare edebiliyor ne üzerlerinde bir etki kuramayan bir hocaya sahibiz maalesef.
Bir ıshal cikuldau ve ilk defa ülkesinden çıkan 20 yaşındaki morutzan, Berkan, ilk defa as oyuncu olmaya başlamış genç keremin olduğu takımın avrupa maçlarına bak birde şu son iki maça bak. Marcao orta sahada adam yiyordu. Oyun kuruyor diye oynattığımız Abdülkerim şurdan geç diyip bir de kafa topuna bile çıkmıyor. Koşamamasını geçtim zaten.

Takımın en büyük problemi net hocası.

Ya biz kimiz ki rakibi küçümsüyoruz? Yok yildiz izleyecekler yok bilmem ne. Aldik elimize gidiyoruz.

Bu sene başımıza ne gelecekse çift forvet ve Okan hocanın değişikliklerinden gelecek. Oyunu okuyamaması puan kayıplarına neden oluyor. Gol yiyince hemen panik değişiklikler yapıyor. İlk çıkardığı da hep Toreira oluyor nedense.

Tromsö ve Östesunds maçlarından sonra elenmiştik ama yemin ediyorum şu maçtan utandığım kadar utanmamıştım.Her yenilgiyi kabul ederim ama Galatasaray 3 gün arayla çeyreği dahi etmeyecek takımlara 3-0 ve 2-0 öndeyken maç veremez kardeşim. Ara tam zamanında geldi. Galatasaray sağ beksiz Galatasarayı 3lü savunma ile oynat dene bişeyler artık.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus Akgün. Başından sonuna kadar mükemmel oynadın. Bu dönemde ortaya çıkan tek güzellik Sol Öne geçtikten sonra kusursuz futbolun oldu desek yeridir. Umarım bu takımın Bernardo, Foden gibi yıldızı sen olacaksın ki şuanda senden daha iyisi yok takımda. Raket gibi sol ayak ve saf kalite. İyi ki varsın aslanım benim. Seninle gurur duyuyorum
20241003_221451 (1).webp

Senede 10 milyon euro alan arkadaş başta olmak üzere herkes maç başı primini Yunus'a vermeli. Sahadaki tek Galatasaraylı oyuncuydu. Yüreğine sağlık aslanım benim.
tg97ou.webp

Yunus Akgün, Davinson Sanchez haricindekiler gözümüze gözükmesin. Takımda sağ bek yok inatla 4lü savunmada ısrar ediyorsun top da oynamıyoruz. 3412 oynat geç takımı. Yunusu forvet arkasında enerjisiyle uçurursun önlerinde İcardi Osimhen. Dene abicim artık bundan kötüsü olmaz.

Geri
Üst Alt