- 12 Haziran 2015
- 36.054
- 31.729
- 2.693
Herhangi bir Avrupa takımı bizden puan alıyor ya zatenElfsborg da puan alır bizden
Okan Buruk bu konuda istikrarlı, hatta istikrarlı olduğu tek konu belki.Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhangi bir Avrupa takımı bizden puan alıyor ya zatenElfsborg da puan alır bizden
Okan Buruk bu konuda istikrarlı, hatta istikrarlı olduğu tek konu belki.Taktiksel yönden aşırı zayıf gelmeye başladı bana hocaHerhangi bir Avrupa takımı bizden puan alıyor ya zatenOkan Buruk bu konuda istikrarlı, hatta istikrarlı olduğu tek konu belki.
Kaanın bizde oynayabileceği tek yer 6 numara.Abi Kaan bek degil yav bek degil bunu hoca nezaman anlayacak? Jelerte 9+2 basiyosan oynayacak arkadas batarsak onunla batalim yeter
Neymis koruma amacli oynatmiyormis te allahim koskoca kulübü rezil ettiniz, böyle beceriksizlik yok
Malmö maçına hemen sıfır puan yazın. Okan buruk hiç bir kuzey ve doğu avrupa takımını deplasmanda yenemez mucize olmadanElfsborg ve Malmöde içimizden geçecek görürsünüz.
Süper Lig fiyasko, Başakşehir, FB, BJK ve biz bu hafta gördük. Yani Lig tamamen göz boyuyor, tamam Okan Buruk hiç bir şey yapmıyor diyemeyiz ama lig ölçü değil işte. Sonra Avrupa'da böyle sonuçlar oluyor. Ben direkt Okan hocayı yetersiz görüyorum zaten, lig şampiyonu olduğumuz ilk sezon da demiştim, benim için ölçü Avrupa ve Okan hoca hep sınıfta kaldı.Taktiksel yönden aşırı zayıf gelmeye başladı bana hoca
İlk sezon böyle değildi sanki, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
Yemiyorum artık statik takım olduk ayaklarını. Yani bu kadar geniş yayılarak ne amaçlıyoruz ki bi anlatsın hoca. Valla dilimde tüy bitti sahaya geniş yayılma demektenTakımımızın kötü mücadele eden, atletizm ve fiziki açıdan zayıf topçulardan oluştuğu meselesi bir illüzyondan ibaret. Öyle ciddi bir plansızlık ve organizasyon eksikliği var ki, topçular arası mesafe o kadar uzun ki, oynanan 'pres oyunu' o kadar gerçekçilikten uzak ki her topçuya inanılmaz yük biniyor
Zalgiriste bi forvet vardı adı bile aklıma gelmiyor ona bile çözüm üretememişti. Adam 2 maçta da şovunu yapmıştı harbiSüper Lig fiyasko, Başakşehir, FB, BJK ve biz bu hafta gördük. Yani Lig tamamen göz boyuyor, tamam Okan Buruk hiç bir şey yapmıyor diyemeyiz ama lig ölçü değil işte. Sonra Avrupa'da böyle sonuçlar oluyor. Ben direkt Okan hocayı yetersiz görüyorum zaten, lig şampiyonu olduğumuz ilk sezon da demiştim, benim için ölçü Avrupa ve Okan hoca hep sınıfta kaldı.
Altina imza. Süper lig hicte süper degil.Süper Lig fiyasko, Başakşehir, FB, BJK ve biz bu hafta gördük. Yani Lig tamamen göz boyuyor, tamam Okan Buruk hiç bir şey yapmıyor diyemeyiz ama lig ölçü değil işte. Sonra Avrupa'da böyle sonuçlar oluyor. Ben direkt Okan hocayı yetersiz görüyorum zaten, lig şampiyonu olduğumuz ilk sezon da demiştim, benim için ölçü Avrupa ve Okan hoca hep sınıfta kaldı.
Bu maç sahada olani ben sana soyliyim dostum. Rakip takım lunaparktaki gondol gibi topu nereye atsak oraya savunma kaydirdi ama gram baskiymis atakmis bir bok yapamadi. Bizimkiler sudan çıkmış balığa döndü. Çünkü tek yapabildikleri baskıyla top kapip rakibi eksiktip sonuca gitmeye calismak. Rakip adeta 3-0 yenmis de rövanşa çıkmış gibi sadece bekledi. 730 pas yapmışız. Bunlarin eminim 530 tanesi yan pastir. Plansizlik dediğine %100 katılıyorum. Ama hiç bir profesyonel Galatasaray topcusu kafa topuna cikmamazlik yanindan adam geçerken çekirdek çitler gibi izleme falan yapamaz. Bazı şeyleri taktikle fizikle açıklayamiyorum bugün. İş ahlaki yönünde de bugün sınıfta kaldik. Son 135 dk dir iş ahlakimiz yok. Bunlari uyaran biri yok. Uyarmayani uyaran yönetim yok. Başı olmayan insan gibi dolaniyoruz. Korkunç bir durum. Bir takim asansör takım performansi veremez. Bir -5 otopark katina iniyoruz bir 19. Kata çıkıyoruz. Hayatin dinamiklerine ters bir durumTakımımızın kötü mücadele eden, atletizm ve fiziki açıdan zayıf topçulardan oluştuğu meselesi bir illüzyondan ibaret. Öyle ciddi bir plansızlık ve organizasyon eksikliği var ki, topçular arası mesafe o kadar uzun ki, oynanan 'pres oyunu' o kadar gerçekçilikten uzak ki her topçuya inanılmaz yük biniyor
Herhangi bir avrupa hocası>okan buruk.Elfsborg da puan alır bizden
Bu adamda artık kendimi görüyorum