⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Birkaç maçtır Barışı izlemek birtek banamı eziyet veriyor.Yere göğe sığdıramadığımız oyuncu gitti yerine tripzade bir arkadaş geldi.patlayacak bomba gibi resmen.Lütfen birkaç maç otursun diyeceğim yedeği olmadığı aklıma gelince vazgeçeceğim.Bu nasıl bir planlamadır arkadaş.Barışla kesinlikle bu husus konuşulmalı.Hem kendisine hem bize zarar boyutuna getirdi olayı.

Birkaç maçtır Barışı izlemek birtek banamı eziyet veriyor.Yere göğe sığdıramadığımız oyuncu gitti yerine tripzade bir arkadaş geldi.patlayacak bomba gibi resmen.Lütfen birkaç maç otursun diyeceğim yedeği olmadığı aklıma gelince vazgeçeceğim.Bu nasıl bir planlamadır arkadaş.Barışla kesinlikle bu husus konuşulmalı.Hem kendisine hem bize zarar boyutuna getirdi olayı.

Baris en son EURO 2024'te iyi oynadi. Ama hala her mac ilk 11 oynatmakta israrciyiz. Sol tarafi Yunus sayesinde idare ediyoruz (gerci Yunus da kanattan cok 10 numara gibi oynuyor) ama sag tarafta Baris'a mahkumuz. Elde var sadece Ziyech..

Altyapi da nasil bir altyapiysa artik bu yoklukta bile bir tane kanat oyuncusu cikmiyor.

Baris en son EURO 2024'te iyi oynadi. Ama hala her mac ilk 11 oynatmakta israrciyiz. Sol tarafi Yunus sayesinde idare ediyoruz (gerci Yunus da kanattan cok 10 numara gibi oynuyor) ama sag tarafta Baris'a mahkumuz. Elde var sadece Ziyech..

Altyapi da nasil bir altyapiysa artik bu yoklukta bile bir tane kanat oyuncusu cikmiyor.
Hayır korkum tamamen kaybedeğiz.Felaket dolu çocuk .Patlayacak resmen.kenarda iki tane altyapı kanat oturuyordu.Onlardan medet umar hale geldik .

Kadro cok dar 2 kulvar devam edemeyiz bu net
secim yapilmak zorunda Avrupa mi
Turkiyemi elinde toplasan 14 15 oyuncu var
iki kulvar kaldirmaz
ikisini birden kaybedersin isin ozeti bu
Biz mi dedik kardeşim 15 adamla takım kurun diye.
Malın biri de çıktı rotasyon iyi bir şey değil diye saçmaladı.
Koca dünya gerizekalı biz akıllıyız.
Yav tamam bu da olur ona da bir şey demezsin ancak ilk 11 kusursuz olur.
Senin ilk 11de 38 yaşındaki mertens, bek oynamasını bilmeyen bir bek, daha geçen sene ingiltere 2.liginde bir takım almadı diye hayıflandığımız ve takımın en iyisi yunus var.
Üzerine de barış sadece boğuşma üzerine futbol oynuyor.

İlk 11 kusursuz olur makine gibi işlersin 15 adam yeter o zaman.
Takımı eksik bırak, elindeki yavancı hakkında 3 tane adamı bile isteye oynatmayacak kurguyu kur.
Orta sahaya adam denildiğinde 12 kişi mi oynayacağız oynayacağımız oyunu bilmiyorsunuz diye milleti azarla.
Sonuç bu takım iki kulvarı kaldıramaz.

Allahın belası yabancı sınırında dedim ki bu yeni kural geçen seneden daha kötü olacak senin absürt bir takıntılı hocan var ya doğru transferleri yapacaksın yada mevcut kural kalsın diye çabalayacaksın yedekte yabancılar duracak dedim. Koca kulüp şunu göremedi.

14 yabancın var 11 ilk 11 oynatabiliyorsun avrupa maçında bu kural bile yok.
Sonuç maça 4 yerli ile çıkıyorsun.

Adamlar ilk yari geriye yaslandiktan sonra bizim takimin bi bok olmadigini anlayinca hemen 2-2 oldum maç. Rezil herifler tarihi skandal.

İkinci yarı pozisyona giremedik, karşımızda Manchester City falan mı vardı?

En azından artık şu kadro değerine göre kesin kazanırız muhabbeti bitmiştir diye umuyorum.
Kasımpaşa maçının ikinci yarısından belliydi böyle olacağını.

Bu takımda ciddi bir şekilde kondisyon, taktik ve diziliş sorunu var.

Skor anlamında cok abartiyorsunuz sanki ilk kez mi bir kuzey takımıni deplasmanda yenemedik ? Oostersundlar tromsoler Defalarca oldu aynı şey ben k.pasa maçı kadar üzülmedim yalan yok..
Can sıkan kısım hocanın ısrarla aynı hataları yapması ve bok gibi oynamamız ...
2 yılın şampiyonu osimhensiz atak yapamıyor yaw oturup aglayacagim

Maçın 2-0dan 2-2ye gelmesi rezillik de bu kadar berbat takıma uzatmalarla birlikte 40 dk boyunca 1 tane pozisyon bulamamak çok daha büyük rezillik. Futbol bu baskı kurarsın top direkten döner, kaleci devleşir vs atamazsın puan kaybedersin hadi kasımpaşa maçında son dkda yedik reaksiyon gösterecek vakit yoktu diyelim bunda öyle birşey de yok. Koskoca 40dk yahu karşıda geçen hafta rumen çöplerinden 4 gol yemiş bir takım var nasıl pozisyon bulamıyosun?

Ben sunu tespit ettim. Cafer ne zaman mac oncesinde 'bu macta buyuk fark atacagiz' derse o maci kazanamiyoruz.

Gecen sezon son derbi oncesinde Fener maci.
Dun yine RFS maci oncesi.

Iki konuda da 6-7 golluk skorlar havada ucuyordu.

Bundan sonra tarihi fark atacagiz derse tam tersini oynayin. :asd:

Ben sunu tespit ettim. Cafer ne zaman mac oncesinde 'bu macta buyuk fark atacagiz' derse o maci kazanamiyoruz.

Bu kadar ugursuzsa banla gitsin reis Galatasarayimizdan önemli mi bir tuşa bakar

Maçın 2-0dan 2-2ye gelmesi rezillik de bu kadar berbat takıma uzatmalarla birlikte 40 dk boyunca 1 tane pozisyon bulamamak çok daha büyük rezillik. Futbol bu baskı kurarsın top direkten döner, kaleci devleşir vs atamazsın puan kaybedersin hadi kasımpaşa maçında son dkda yedik reaksiyon gösterecek vakit yoktu diyelim bunda öyle birşey de yok. Koskoca 40dk yahu karşıda geçen hafta rumen çöplerinden 4 gol yemiş bir takım var nasıl pozisyon bulamıyosun?
Kondisyon yok takımda. Kasımpaşa maçın ikinci yarısındada yürüyecek halimiz yoktu. Pasların şiddetini bile ayarlayamadık

Oha o stad bu takimin degilmis ahahaha. Ya statlari yok ya da bu statdan daha kötü statlari var. Yuh yuh! Bu takimi yenemedik laaann hahahahahhaahaahhaahahahahahahahahahhadurikckvzkwixjk2kjxlzp

kaybetmemize sevinmek de ancak sana yakışır

Geri
Üst Alt