- 14 Haziran 2009
- 29.258
- 13.611
- 2.698
Bizim gevşekler iki maçla futboldan soğuttu bizi yemin ediyorum.
Futbol namına bir şey okumak izlemek gelmiyor içimden.
Futbol namına bir şey okumak izlemek gelmiyor içimden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendime gelemiyorum
dünya ülke ne halde
sen gidiyorsun 1 maç için kendine gelemiyorsun
allah akıl fikir versin
birader allah için beni alıntılamabos yapma
Caferi maç günleri banlarsak sorun çözülürBen sunu tespit ettim. Cafer ne zaman mac oncesinde 'bu macta buyuk fark atacagiz' derse o maci kazanamiyoruz.
Gecen sezon son derbi oncesinde Fener maci.
Dun yine RFS maci oncesi.
Iki konuda da 6-7 golluk skorlar havada ucuyordu.
Bundan sonra tarihi fark atacagiz derse tam tersini oynayin.![]()
birader allah için beni alıntılama
allah akıl fikir versin de uğramaz sana
allah akıl fikir versin de uğramaz sana
Hiç sorma. 3/3 yapmis olmak, lider konumda durmak prestij olarakta çok güzel olurdu be.şu maça acayip üzülüyorum
Bu mental zayifligi dün ve daha öncede Abdulkerim Bardakci'da çok net görüyoruz: önde oldugumuz maçlarda asiri rahatliyor ve acayip konstantrasyon kaybi yasiyor ve isler kötüye gittigindede panik oluyorSkordan ziyade maç 2-2'ye gelince takımın hiçbir reaksiyon göstermeyip rakip kaleye bile gidememesi beni üzdü. Sanki gol atmak istemiyor gibiydik. Maça X basıp paraları götürdük sanırım. Osimhen parası çıkar inşallah böyle böyle.
geçmişte kalma bebeğimşu maça acayip üzülüyorum
havalısınbu maçın avrupa liginde getirdiği puan ziyanının telafisini iç saha tottenham maçında ya da deplasmandaki ajax maçında alınacak bir galibiyet nötralize eder. takılı kalmayalım artık. oldu bitti.
çöp diyordunhavalısın
tmm aşkımgeçmişte kalma bebeğim