⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Bizim gevşekler iki maçla futboldan soğuttu bizi yemin ediyorum.

Futbol namına bir şey okumak izlemek gelmiyor içimden.

Ben sunu tespit ettim. Cafer ne zaman mac oncesinde 'bu macta buyuk fark atacagiz' derse o maci kazanamiyoruz.

Gecen sezon son derbi oncesinde Fener maci.
Dun yine RFS maci oncesi.

Iki konuda da 6-7 golluk skorlar havada ucuyordu.

Bundan sonra tarihi fark atacagiz derse tam tersini oynayin. :asd:
Caferi maç günleri banlarsak sorun çözülür

Geçmiş gitmiş beyler takılmayın. Telafisi var. AZ Malmö den min 4 puan çıkaracaklar telafi edecekler yapacak bir şey yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçın telafisi Tottenham galibiyeti olur.

Sonrasında da kalan maçlarda 3G 1B ile bitirmek grubu.

Malmö, AZ Alkmaar, Kiev ve Ajax maçlarından muhakkak 3G çıkarmak lazım Tottenham maçından bağımsız ilk 8 için.

Yenilgi durumunda bence ilk 8 çok zor, 5G 3B durumunda da bence averaja kalır ve o konuda da bu maç ve dünkü maçı arayacağız.

Skordan ziyade maç 2-2'ye gelince takımın hiçbir reaksiyon göstermeyip rakip kaleye bile gidememesi beni üzdü. Sanki gol atmak istemiyor gibiydik. Maça X basıp paraları götürdük sanırım. Osimhen parası çıkar inşallah böyle böyle.
Bu mental zayifligi dün ve daha öncede Abdulkerim Bardakci'da çok net görüyoruz: önde oldugumuz maçlarda asiri rahatliyor ve acayip konstantrasyon kaybi yasiyor ve isler kötüye gittigindede panik oluyor

bu maçın avrupa liginde getirdiği puan ziyanını, iç sahadaki tottenham maçında ya da deplasmandaki ajax maçında alınacak bir galibiyet nötralize eder. takılı kalmayalım artık. oldu bitti.

sinirlerimi uplatmayın

Geri
Üst Alt