Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.647
- 29.099
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma full rotasyon yapmış yanıltıcıAz önce elfsborg roma özet izledim sakın siz izlemeyin, adamları yenme olasılığımız çok düşük bence
malmö zaten isveçin en büyük klübü, CLye falan katıldıkları oluyor ve stad atmosferi taraftarları vb iyidir, bazı maçlarından biliyorum, o stadda bi kuzeyli takıma karşı galip çıkmak baya zor,özelikle bizim için,elfsborg roma maçın özetine baktım adamlar savunma arkasına adam kaçırabiliyor,siyahi adamları var,2 maçta da puan kaybı olma ihtimali yüksekElfsborg ve Malmöde içimizden geçecek görürsünüz.
hatta bu hafta alanyada alabilir,hocaları f.tekke ve kadroları birçok anadolu takımlarına göre daha iyi seviyedeElfsborg da puan alır bizden
ben de izledim geniş özet, adamlar savunma arkasına adam kaçırabiliyor, tam bize 2-3 atmalık takım, o maçta sıkıntıAz önce elfsborg roma özet izledim sakın siz izlemeyin, adamları yenme olasılığımız çok düşük bence
selçuk inan gibi 2.sezon hafif sallantılı gitti 3.sezonda cortladı ilk sezonun etkisiyle bir 3 sene daha formayı giyer kör topal.Kasımpaşa, üstüne bu maç. Yazacak hiç bir heves bırakmadılar.
Osimhen varsa puan var, yoksa kasaba takımıyla başa çıkamayacak durumdayız. Gtünü kaldırmayan Icardi sana da bravo. İlk sezonun ekmeğini yiyorsun hala.