⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Adam hala kendi bildiği doğrulardan gram vazgeçmiyor arkadaş inanılır gibi değil

Orta Saha veya Defansı üçlemek yasak , 5 yıl yatarı var sanırım

RADYO FREKANS’tan puan kaybeden Okan Hocam (gülerek)

1728032696039.png

Takım hatalarından ders almıyor dünkü maçın en can sıkıcı tarafı buydu. Yediğimiz ilk gol young boys deplasmanında yediğimiz 2.golün kopyası. 2. gol desen Davinson sağ bekte kaan stoperde niye böyle saçma sapan bir yerleşimimiz var anlayamıyorum.

Kuzey toprağına gidince ya da gitmeden de oynayınca yetenekleri Spacecam’da alınmış Jordan gibi oluyoruz.

İçerde Elfsborg neler edecek kimbilir bize?

Yönetim, hoca kadrosu ve futbolcu grubu, hepsi birden laubali ve disiplinsiz olunca böyle sonuçlar daha çok görülür. Taraflar olarak tepkimizi koymazsak bunlar yeterli olduklarını düşünecekler ve aynı aymazlıkla devam edecekler

Futbol devi RFS deplasmanından 1 puanla dönmeyi kayıp olarak adledemem.

Elfsborg ve Malmöde içimizden geçecek görürsünüz.
malmö zaten isveçin en büyük klübü, CLye falan katıldıkları oluyor ve stad atmosferi taraftarları vb iyidir, bazı maçlarından biliyorum, o stadda bi kuzeyli takıma karşı galip çıkmak baya zor,özelikle bizim için,elfsborg roma maçın özetine baktım adamlar savunma arkasına adam kaçırabiliyor,siyahi adamları var,2 maçta da puan kaybı olma ihtimali yüksek

Kasımpaşa, üstüne bu maç. Yazacak hiç bir heves bırakmadılar.

Osimhen varsa puan var, yoksa kasaba takımıyla başa çıkamayacak durumdayız. Gtünü kaldırmayan Icardi sana da bravo. İlk sezonun ekmeğini yiyorsun hala.

Kasımpaşa, üstüne bu maç. Yazacak hiç bir heves bırakmadılar.

Osimhen varsa puan var, yoksa kasaba takımıyla başa çıkamayacak durumdayız. Gtünü kaldırmayan Icardi sana da bravo. İlk sezonun ekmeğini yiyorsun hala.
selçuk inan gibi 2.sezon hafif sallantılı gitti 3.sezonda cortladı ilk sezonun etkisiyle bir 3 sene daha formayı giyer kör topal.

Geri
Üst Alt