- 2 Nisan 2012
- 43.130
- 22.205
- 2.888
5'ler 10'lar havada uçuşuyor ,
hayırlısı.
hayırlısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oshimen yokBu maç bugundu değil mi.. osimheni görecekler diye sevinç icindedirler şimdi. İlk maçlarının skoru neydi bu denyolarin? Realin 3. Lig takımına zamanında Los galaktikos olarak gidip 3-0 yenilmeleri gibi olmayalim
Galatasaray.org a da şikayet mesajları atmaya gidiyorum. Paşa maçı sonrası bı ara verdik, işler iyice sarpa sarmış.Oshimen yok
En fazla 3-4 farkla yeneriz reiste ben sakatlıktan korkuyom sakatlık olmasın berabere bitsin önemli değil bence.Bizim takım Maç'ı önemsemeyecek rakip takım da kadro kalitesi farkından dolayı sert fauller yapacaklar.Zeminde sıkıntılı.Dediğim gibi 1 sakatlık olmasın da
zemin niye sıkıntılı yaw doğal çimde oynanacakmışEn fazla 3-4 farkla yeneriz reiste ben sakatlıktan korkuyom sakatlık olmasın berabere bitsin önemli değil bence.Bizim takım Maç'ı önemsemeyecek rakip takım da kadro kalitesi farkından dolayı sert fauller yapacaklar.Zeminde sıkıntılı.Dediğim gibi 1 sakatlık olmasın da![]()
O zaman tamam Lig Maçları'nda oynadıkları zemin sıkıntılıydı yine de sert fauller yapacaklar.Dikkatli olunmalı..zemin niye sıkıntılı yaw doğal çimde oynanacakmış
Üstüme öküz oturdu resmenBen de çarşamba sanıyordum, Allah'tan bir kaç gün erken uyandım, şoku atlattım, senin için zor olsa gerek![]()
kasımpasa macından sonra riskli kadro çıkarcağını sanmıyorum. skor bulunursa alır 60 da ama bildiğimiz 11 çıkacaktır. öyle de olmalı. elalemin topcuları tüm sezon rotasyonsuz oynarken bizimkiler camdan herhalde ligin 7. haftasında rotasyona basladık. sezon bitmez böyle. toreira gibi geçen senenin kerem'i gibi barışı gibi tüm sezon en az %90 ında oynamalı kadro. rotasyonu tüm kadro olarak revize ettiğimizde gördük yaşananları. hem rekor gitti hem hava. saçma sapan bi puan kaybı oldu. tek skordan olsa neyse de 3 farklı skordan galatasaray bırak paşayı bayern olsa maç vermemeli son 30dk.Favori biziz burada bakalım icardi dinlenmeli mi oynamali mi kararsızım
üçün beşin lafı olmaz aramızda 7 atar döneriz.3 0 falan mutlu eder mi bizi? En az 5 fark olmalı