⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

5'ler 10'lar havada uçuşuyor ,

hayırlısı.

Torreira ve Sanchezin oynadigi her maci aliriz eger rakip kagit üstünde bizden iyi degilse

Rfs maçında bile Jelert ilk 11 olmayacaksa direk gönderelim gitsin.
Rfs nedir zaten öyle takım mı olur

Favori biziz burada bakalım icardi dinlenmeli mi oynamali mi kararsızım

idda-ül deccalllar

@Mete Temiz
@Murat Durmaz

ne diyonuz?
En fazla 3-4 farkla yeneriz reiste ben sakatlıktan korkuyom sakatlık olmasın berabere bitsin önemli değil bence.Bizim takım Maç'ı önemsemeyecek rakip takım da kadro kalitesi farkından dolayı sert fauller yapacaklar.Zeminde sıkıntılı.Dediğim gibi 1 sakatlık olmasın da :D

En fazla 3-4 farkla yeneriz reiste ben sakatlıktan korkuyom sakatlık olmasın berabere bitsin önemli değil bence.Bizim takım Maç'ı önemsemeyecek rakip takım da kadro kalitesi farkından dolayı sert fauller yapacaklar.Zeminde sıkıntılı.Dediğim gibi 1 sakatlık olmasın da :D
zemin niye sıkıntılı yaw doğal çimde oynanacakmış

Lig bitince işin averaja kalma ihtimali yüksek o yüzden 3-4-5 ne kadar atabilirsek atmak lazım.

Ben de çarşamba sanıyordum, Allah'tan bir kaç gün erken uyandım, şoku atlattım, senin için zor olsa gerek:)

Gabriel Sara izleyeceğiz çok şanslıyız. 3-0 alır döneriz gibi.

3 0 falan mutlu eder mi bizi? En az 5 fark olmalı

Favori biziz burada bakalım icardi dinlenmeli mi oynamali mi kararsızım
kasımpasa macından sonra riskli kadro çıkarcağını sanmıyorum. skor bulunursa alır 60 da ama bildiğimiz 11 çıkacaktır. öyle de olmalı. elalemin topcuları tüm sezon rotasyonsuz oynarken bizimkiler camdan herhalde ligin 7. haftasında rotasyona basladık. sezon bitmez böyle. toreira gibi geçen senenin kerem'i gibi barışı gibi tüm sezon en az %90 ında oynamalı kadro. rotasyonu tüm kadro olarak revize ettiğimizde gördük yaşananları. hem rekor gitti hem hava. saçma sapan bi puan kaybı oldu. tek skordan olsa neyse de 3 farklı skordan galatasaray bırak paşayı bayern olsa maç vermemeli son 30dk.

Geri
Üst Alt