⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Abartı yorumlar mevcut. Paşa maçı yol kazasiydi. İlk yarıdan 4lerken post silmeye başlarsınız

Bu takim hem sampiyon olacak hem de avrupa da basarili olacak

Rize,antep,fener ve paok maclarinda üst üstte sampiyon takim isigi verdigimiz icin söylüyorum bunu

Bu mac icin ise erken gol bulursak dedigin olur ama golu atamadikca zorlanarak kazaniriz cünkü saha sartlarina alismak zor olabilir

Bu takim hem sampiyon olacak hem de avrupa da basarili olacak

Rize,antep,fener ve paok maclarinda üst üstte sampiyon takim isigi verdigimiz icin söylüyorum bunu

Bu mac icin ise erken gol bulursak dedigin olur ama golu atamadikca zorlanarak kazaniriz cünkü saha sartlarina alismak zor olabilir
Saha sartlarinda ne var cimde oynanacak iste

Yani rengim? Sonuç?
Yoğun maç temposundan Avrupadaki futbolcular şikayetçi. Ters bir sonuç olursa bu sebepten olur diyorum. 100 kere oynasak 100ünü de kazanmamız gerekir ama bazen olmuyor. Dün mesela Atletico Madrid Benfica'dan 4 yedi. Yorgunluğun kesinlikle etkisi oluyor.

Ben uefa kupasina kurban olurum kurban

Clye kalsak dun allah bilir kime domalacaktik

Bugun deplasmanda 1.14 oranla maca cikiyoruz

Yoğun maç temposundan Avrupadaki futbolcular şikayetçi. Ters bir sonuç olursa bu sebepten olur diyorum. 100 kere oynasak 100ünü de kazanmamız gerekir ama bazen olmuyor. Dün mesela Atletico Madrid Benfica'dan 4 yedi. Yorgunluğun kesinlikle etkisi oluyor.
Yorgunluğun etkisi olur ama henüz olmaması lazım çünkü daha liglerin başındayız. Atletico zaten eski Atletico değil ayrıca Benfica iyi takım. Böyle bir sonuç sürpriz olabilir ama olağandışı değil. Real Madrid ve Bayern de oynadıkları maçları rakipleri çok ciddiye almamış olabilirler.

Yani ben bu takımların aldığı sonuçları yorgunluğa falan bağlamıyorum. Biz de bağlamamalıyız. RFS diye bir takımla oynuyorsun adını ilk defa duyuyorum. 3 puanı alıp geleceksin bunun bahanesi olmaz. Ama rakibi küçümsemeden ve ciddiyetini muhafaza ederek tabi ki.

Geri
Üst Alt