Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.119
- 33.539
- 3.073
Abartmayın şu takımı yaw
Rfs eliyle oynasın topu kaleye götüremez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abartmayın derken abartmışsınAbartmayın şu takımı yaw
Abartı yorumlar mevcut. Paşa maçı yol kazasiydi. İlk yarıdan 4lerken post silmeye başlarsınız
Saha sartlarinda ne var cimde oynanacak isteBu takim hem sampiyon olacak hem de avrupa da basarili olacak
Rize,antep,fener ve paok maclarinda üst üstte sampiyon takim isigi verdigimiz icin söylüyorum bunu
Bu mac icin ise erken gol bulursak dedigin olur ama golu atamadikca zorlanarak kazaniriz cünkü saha sartlarina alismak zor olabilir
Yani rengim? Sonuç?Real Madrid Lille'e, Bayern Münih Aston Villa'ya niye kaybetti?
Turnuvanın en dandik takimina karşı yaklaşık 300 milyon Euro degeri olan bir takımdan da beklentim tam olarak bu5'ler 10'lar havada uçuşuyor ,
hayırlısı.
Yoğun maç temposundan Avrupadaki futbolcular şikayetçi. Ters bir sonuç olursa bu sebepten olur diyorum. 100 kere oynasak 100ünü de kazanmamız gerekir ama bazen olmuyor. Dün mesela Atletico Madrid Benfica'dan 4 yedi. Yorgunluğun kesinlikle etkisi oluyor.Yani rengim? Sonuç?
eyvah o his gene geldi puan kaybı geliyor
Burası ekşi mi mesaj silinecekAbartı yorumlar mevcut. Paşa maçı yol kazasiydi. İlk yarıdan 4lerken post silmeye başlarsınız
Görüyorum ve artiriyorum 4 ten az atarsak yıl başına kadar ban attiririm kendime.
Saha sartlarinda ne var cimde oynanacak iste
Yorgunluğun etkisi olur ama henüz olmaması lazım çünkü daha liglerin başındayız. Atletico zaten eski Atletico değil ayrıca Benfica iyi takım. Böyle bir sonuç sürpriz olabilir ama olağandışı değil. Real Madrid ve Bayern de oynadıkları maçları rakipleri çok ciddiye almamış olabilirler.Yoğun maç temposundan Avrupadaki futbolcular şikayetçi. Ters bir sonuç olursa bu sebepten olur diyorum. 100 kere oynasak 100ünü de kazanmamız gerekir ama bazen olmuyor. Dün mesela Atletico Madrid Benfica'dan 4 yedi. Yorgunluğun kesinlikle etkisi oluyor.