⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Kaan,baris,mertens ve icardinin etkisizliği direkt sarayı da etkiliyor.jelert hücuma çıkar en azından,kaanin geriye boş paslarindan gina geldi

kaan ayhan evlat kontenjanından mı oynuyor

Maçı öldüremiyoruz, sürekli umut veriyoruz, iki mactir ilk yarının sonuna doğru gol yiyoruz.
Bu çok önemli bilseydim

Ben de onu anlamıyorum biraz hızlı baskılı oynadığımızda direk rakip kaleye gidiyoruz ama ilk yarının çoğunu kendi sahamızda durduğumuz yerde pas yaparak geçirdik
Oyuncular sanki ligi dusunerek maci temposuz bir sekilde bitirme arzusunda, hani 0-2 olsun yeter kafasindalar gibi geliyor bana sonra golu yiyince bu plan yatti tabi :)

Okan efendi sen Tottenham maçında da defansı bu kadar ileri çıkar bakalım ne oluyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyom artık kaanin pasları iyi bek bencede olmaz. Bende orta saha oynasın isterim ama apo beni sinirlerimi bozuyor. 1 tanede rakibe attı ceza sahası içinde topu
Bize önce savunma yapmayı bilen stoper lazım. Aponun ayağı iyi de ne oluyor, mücadeleden kaçıyor hiç bir sertliği yok savunma yapmaya üşeniyor

Aslında iyi oynuyoruz ama yine bitiricilik sorunumuz var ,kasimpasa maçı oyuncularda göt korkusu yaratmış çok bariz

Yıllardır eksiğimiz Melo gibi ndiAye yada lemina gibi merkez orta sahada dikine adam geçip rakip baskısını Delecek bir oyuncu eksikliği

Geri
Üst Alt