- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.579
- 5.488
Kaan,baris,mertens ve icardinin etkisizliği direkt sarayı da etkiliyor.jelert hücuma çıkar en azından,kaanin geriye boş paslarindan gina geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun ne sende adminim? Yıllardır hep aynı sıkıntıları yaşıyoruz.Osimhensiz bunlara bile üstünlük kuramıyoruz.
Ne jelerti ya offffKaan,mertens ve baris çıksa iyi olur.oyun rezalet,golde kaan değil jelert olsa yetiştir ve keserdi
Oyuncular sanki ligi dusunerek maci temposuz bir sekilde bitirme arzusunda, hani 0-2 olsun yeter kafasindalar gibi geliyor bana sonra golu yiyince bu plan yatti tabiBen de onu anlamıyorum biraz hızlı baskılı oynadığımızda direk rakip kaleye gidiyoruz ama ilk yarının çoğunu kendi sahamızda durduğumuz yerde pas yaparak geçirdik
Bize önce savunma yapmayı bilen stoper lazım. Aponun ayağı iyi de ne oluyor, mücadeleden kaçıyor hiç bir sertliği yok savunma yapmaya üşeniyorBilmiyom artık kaanin pasları iyi bek bencede olmaz. Bende orta saha oynasın isterim ama apo beni sinirlerimi bozuyor. 1 tanede rakibe attı ceza sahası içinde topu
adam gibi 2 top yapacaksak iyiki yemişiz.Oyuncular sanki ligi dusunerek maci temposuz bir sekilde bitirme arzusunda, hani 0-2 olsun yeter kafasindalar gibi geliyor bana sonra golu yiyince bu plan yatti tabi![]()
Ben hic sovmedim, Nelsson Sanchez ikilisi olmali. En azindan bir sure.Geçen maç herkes nelsona sövüyordu gerçekten forumu anlamak mümkün değil
Yunusu görüyorum ben icardiyi göremiyorum. Top Yunusa nasıl gidiyor. Hareketli olduğu için olabilir migömülü takıma icardi napacak dostum