⚽ AL 24/25 H:2 | RFS 2-2 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TRT 1

Kasımpaşa maçından ziyade bu maçı bekliyorum desem yeri.
öyle deme yav - 3 4 günde bir maç keyfimiz var koyup koyup geçtikçe moralleri yokediyoruz daha bu kadar erken...

AVL de ilk maçlar sounda 5inci olmaız bile rencide edici bütün kuşları.

ilk 8 e en ihtimalli hatta galiba %100 ihtimal verilen 1 2 takımdan biriydik galiba

çok saçma oldu o fikstür işi.(iyi anlamda)

Aslında Avrupa'dan ziyade genel fiksturumuz için söyledim bu dönem ligde farkı açmak lazım Avrupa'da zaten bir şekil çıkarız

Aslında Avrupa'dan ziyade genel fiksturumuz için söyledim bu dönem ligde farkı açmak lazım Avrupa'da zaten bir şekil çıkarız
o daha da komik hocam ya , baya baya içerde maçlar sürekli - BAY haftası ve milli ara çok güzel yere denk geliyor falan.

çok garip şekilde avantaj.

o daha da komik hocam ya , baya baya içerde maçlar sürekli - BAY haftası ve milli ara çok güzel yere denk geliyor falan.

çok garip şekilde avantaj.

ilk üç maç 9 puan cebe koy play off garanti.

şu kurayı biz forumca elimizle çeksek ayıp oldu der bir takımı güçlü bir ekiple değiştirirdik.

başarısızlığın artık bahanesi yok.

Bunun dönüşü olacak 2. Devre onu kastediyorum yaw neyini anlamadın
anlamadım değil - senin dediğini destekliyorum.

dönüşü var iyi güzelde o zamanda o kadar sıkışık avrupa fistürü yok (en azından 8 takım 8 macera yok - tur tur rakip belli deplasman belli gibi - gerçi inşallah sonuna kadar gideriz ayrıda )

buraların arasına birde TK lar girecek - çok önemli değilde hani genede.

anlamadım değil - senin dediğini destekliyorum.

dönüşü var iyi güzelde o zamanda o kadar sıkışık avrupa fistürü yok (en azından 8 takım 8 macera yok - tur tur rakip belli deplasman belli gibi - gerçi inşallah sonuna kadar gideriz ayrıda )

buraların arasına birde TK lar girecek - çok önemli değilde hani genede.

İlk 8’de bitirebilirsek ki olası zor fikstürün arasında dinlenme payı da olacak.

siz esas şu fantaziye bakın - geçen sene 3 ön eleme bu sene gene ön elemeli temmuzayında sezon açarken(genel olarak TR takımları kafasından bakınca)

giitik AVL aldık - TRden 2 takım direkt 1 takım galiba ön elemeyle 3 takımla gideriz.

İlk 8’de bitirebilirsek ki olası zor fikstürün arasında dinlenme payı da olacak.
valla hocam içeride Tottenham ile dışarıdaki ajax 2 zor maçın.

ikisinde de beraberlik bence yetecektir - öbür maçlarını hiçbirini küçümsemeden ele alırsak rahat çıkarız.

valla hocam içeride Tottenham ile dışarıdaki ajax 2 zor maçın.

ikisinde de beraberlik bence yetecektir - öbür maçlarını hiçbirini küçümsemeden ele alırsak rahat çıkarız.

Ben onlara sıfır yazdım.

8 maçın 5’ini alsak Ajax ve Tottenham’a karşı hezimete uğramadığımız sürece averajla ligden çıkarız gibi.

Hangi siyahi topçusu show yapacak acaba? Düşünmekten kafada siyah saç kalmadı.

Geri
Üst Alt