Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.007
- 10.054
- 1.088
Kasımpaşa maçından ziyade bu maçı bekliyorum desem yeri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk 8 e en ihtimalli hatta galiba %100 ihtimal verilen 1 2 takımdan biriydik galibaBizim fikstürün bu kadar kolay olmasi ürkütüyor
öyle deme yav - 3 4 günde bir maç keyfimiz var koyup koyup geçtikçe moralleri yokediyoruz daha bu kadar erken...Kasımpaşa maçından ziyade bu maçı bekliyorum desem yeri.
ilk 8 e en ihtimalli hatta galiba %100 ihtimal verilen 1 2 takımdan biriydik galiba
çok saçma oldu o fikstür işi.(iyi anlamda)
öyle deme yav - 3 4 günde bir maç keyfimiz var koyup koyup geçtikçe moralleri yokediyoruz daha bu kadar erken...
o daha da komik hocam ya , baya baya içerde maçlar sürekli - BAY haftası ve milli ara çok güzel yere denk geliyor falan.Aslında Avrupa'dan ziyade genel fiksturumuz için söyledim bu dönem ligde farkı açmak lazım Avrupa'da zaten bir şekil çıkarız
%100.Avrupada kazanmak daha çok mutlu ediyor beni.
o daha da komik hocam ya , baya baya içerde maçlar sürekli - BAY haftası ve milli ara çok güzel yere denk geliyor falan.
çok garip şekilde avantaj.
o daha da komik hocam ya , baya baya içerde maçlar sürekli - BAY haftası ve milli ara çok güzel yere denk geliyor falan.
anlamadım değil - senin dediğini destekliyorum.Bunun dönüşü olacak 2. Devre onu kastediyorum yaw neyini anlamadın
anlamadım değil - senin dediğini destekliyorum.
dönüşü var iyi güzelde o zamanda o kadar sıkışık avrupa fistürü yok (en azından 8 takım 8 macera yok - tur tur rakip belli deplasman belli gibi - gerçi inşallah sonuna kadar gideriz ayrıda )
buraların arasına birde TK lar girecek - çok önemli değilde hani genede.
valla hocam içeride Tottenham ile dışarıdaki ajax 2 zor maçın.İlk 8’de bitirebilirsek ki olası zor fikstürün arasında dinlenme payı da olacak.
valla hocam içeride Tottenham ile dışarıdaki ajax 2 zor maçın.
ikisinde de beraberlik bence yetecektir - öbür maçlarını hiçbirini küçümsemeden ele alırsak rahat çıkarız.
Ajax o kadar imkansız değilBen onlara sıfır yazdım.
8 maçın 5’ini alsak Ajax ve Tottenham’a karşı hezimete uğramadığımız sürece averajla ligden çıkarız gibi.